Трябва ли майка му да научи?

• 22 966
  • 610
  •   1
Отговори
# 15
Притеснява ме факта дали аз съм човекът,които има право да и съобщи новината.Все пак  не съм и никаква...

Но си майка на нейното внуче. И значи не съвсем никаква.

# 16
  • ул. "Мечтание"
Притеснява ме факта дали аз съм човекът,които има право да и съобщи новината.Все пак  не съм и никаква...

Всъщност не си никой, ти си майката на това дете, на внучето й. Ако бащата (явно) няма да вземе нещата в свои ръце - ти си на ход. Както виждам детето е вече на 6 месеца. Ако до сега не й е казал, значи надали някога ще се престраши, така че... явно ти си човекът! Кофти роля, но пък можеш да си приятно изненадана накрая! Simple Smile

# 17
  • София
Май мъжленцето го е страх мама да не му се кара, че е направил беля с друга жена и затова си трае пред нея  ooooh!

# 18
  • Бургас
Мончи,с този мъж вече почти 4 години все си говорим.Само напразни обещания и лъжи,нищо друго.Няма смисъл да се разговаря с него,просто трябва да се действа.
При това положение, не виждам причини бабата да не разбере за внучето си... Само дано да не е като сина си...

# 19
*Dessy, първо се извинявам за това, което ще напиша, но всеки пише това, което мисли ...
Въобще не ти пука дали ще познава или не баба си, само искаш да я използваш като коз в твоя полза, да убеди сина си да зареже оная дефектната, дето не може да ражда. Но според мен много бъркаш, подобна постъпка от твоя страна не само няма да помогне, но ще настрои и този мъж с/у теб, което ще се отрази и на отношението към детето.

# 20
Кой е казал,че жена му не може да ражда?И не искам да използвам майка му.Ако това ми беше целта досега щях да го направя.Имам съвсем други доводи.И не ти се сърдя-всеки има право на мнение.

# 21
Според мен трябва да го убедиш той да и каже.

# 22
  • София
   Бих се радвала на всяко внуче и не бих простила на сина ми, ако го е скрил от мен! Ама аз, а за другата баба нямам представа как ще реагира!Предполагам,че ще се зарадва жената, щом няма друго внуче и това и е първото!

# 23
  • Galaxy 13197853088
щом си и никаква на нея, той да и казва.

# 24
*Dessy, първо се извинявам за това, което ще напиша, но всеки пише това, което мисли ...
Въобще не ти пука дали ще познава или не баба си, само искаш да я използваш като коз в твоя полза, да убеди сина си да зареже оная дефектната, дето не може да ражда. Но според мен много бъркаш, подобна постъпка от твоя страна не само няма да помогне, но ще настрои и този мъж с/у теб, което ще се отрази и на отношението към детето.
Деси, за съжаление точно така ще се изтълкува. Не сме във Франция. Не си спала с Франсоа Митеран. Тук нещата са далеч по-неприятни и дребнаво драматични. Замесят ли се роднини и съпруги, само ще изпиташ огромни огорчения.

# 25
  • София
щом си и никаква на нея, той да и казва.
Тя може да е никаква, но детето и е внуче!Сина и може никога да не и каже!

# 26
Толкова огорчения съм преглътнала,толкова сълзи съм изплакала вече.Още едно огорчение,още един повод за сълзи-просто е без стойност.Искам детето ми да познава семейството си защото аз си нямам никого освен една майка.Нека поне да познава роднините си.Може би той е човекът,но след като виждам,че няма смелост....

# 27
А тя не те ли познава, поне знае ли за съществуването ти?

# 28
Поставила ли си му ребром въпроса - че или той или ти ще го направиш? Казала ли си му,че държиш на всяка цена детето ви да познава и другата си баба ?

# 29
Поставяла съм му въпроса не веднъж-тя знаела за детето,много се радвала и много искала да го види,но нямала възможност да дойде до Варна(в Габрово е).....Абсолютни глупости.Тогава му казах ,че аз мога да отида"Ами добре,ще и кажа...."и толкова...
Да,познаваме се задочно.

Общи условия

Активация на акаунт