Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 761
  • 745
  •   1
Отговори
# 315

Това не погледнах, чакай сега ще видя.

П.С. Да, права си, има и някакъв сериен номер - AMJR и т.н.

От къде ги взимате тези бланки?

Може ли снимка.  Praynig

Интересно, при положение, че детето е без картон ( липсва от няколко години), от къде ще извадят тази информация. newsm78

# 316

Може ли снимка.  Praynig

Интересно, при положение, че детето е без картон ( липсва от няколко години), от къде ще извадят тази информация. newsm78

Не ги взимаме от някъде, ЛЛ ги издава.
Дори и при загубен картон, ЛЛ има инфото в компютъра си.

# 317

Може ли снимка.  Praynig

Не ги взимаме от някъде, ЛЛ ги издава.
Дори и при загубен картон, ЛЛ има инфото в компютъра си.

Нали за здравно-профилактичната карта за училище става дума? newsm78 Аз си я купувам от книжарницата, но явно тази година има новости.

# 318

Нали за здравно-профилактичната карта за училище става дума? newsm78 Аз си я купувам от книжарницата, но явно тази година има новости.

Да, за това става дума, но не е новост, винаги до сега така са ни ги издавали.

# 319
При нас не искат картон, хора. А един Фърчащ лист, където пише общо състояние на детето, ръст, тегло, ваксини, алергии, дъра-бъра, кожа и т.н. Crazy

Моят лекар ми каза, че е по образец. Погледнах долу на листа - издадено е със софтуер Nurse, демек си е шаблон.

# 320
При нас не искат картон, хора. А един Фърчащ лист, където пише общо състояние на детето, ръст, тегло, ваксини, алергии, дъра-бъра, кожа и т.н. Crazy

Моят лекар ми каза, че е по образец. Погледнах долу на листа - издадено е със софтуер Nurse, демек си е шаблон.

Така де, така.
Принтират го и ти го връчват.

# 321
  • София
Ами, сложиха му на моя син БЦЖ-то. В петък. Засега е добре. Надявам се, че вече няма опасност от някаква ужасна реакция. Ако има, по-добре не ми я казвайте, нямам нерви да живея в страх от тези ваксини. Това не е нормално. Чак пък толкова да ги мразя... Crazy

# 322
Всъщност най-спокоен се чувства човек, когато просто не ги сложи.

# 323
През последната седмица чух за парализирано бебе на 3 м от пентаксим и 18 месечно дете, при което МРП е спряла развитието и предизвикала аутизъм. Майката на детенцето е полудяла и сега семейството се чуди детето ли да гледа или нея, а имат и малко бебе ... Много гадно ми стана.

# 324
Ами, сложиха му на моя син БЦЖ-то. В петък. Засега е добре. Надявам се, че вече няма опасност от някаква ужасна реакция. Ако има, по-добре не ми я казвайте, нямам нерви да живея в страх от тези ваксини. Това не е нормално. Чак пък толкова да ги мразя... Crazy

Shocked Shocked Shocked Какво мразиш, като
Цитат
по-добре не ми я казвайте
??? Човек може да мрази нещо, което познава. Теб май те е страх от неизвестното.

# 325
  • София
Ами, така и така си му ги слагат тези ваксини. Сложиха му и тази. Какъв е смисълът вече да се мъча с травмираща допълнителна информация? Достатъчно ми е да зная какво ми причини на мен една ваксина на неговата възраст, за да изпадам в паника. Ако задълбая в материята, сигурно ще се чална тотално.

# 326
Недей така, бре, скъпа! Как така и така му ги слагат Rolling Eyes Това зависи от теб и половинката.

На моите защо не им ги слагат така и така?

# 327
Вчера говорих с една акушерка в Шейново и я попитах какво е процедурата, ако искам да откажа ваксините.Тя изобщо не предположи, че изобщо не искам да ги слагам, а че се големея и искам да си ги купя сама.Започна да ми обяснява как се отпускали от касата и не били необходими такива неща. И в крайна сметка пак не разбрах какво трябва да направя.
Моят е сигурен, че ако ги откажа, щяло да настъпи война в болницата ( няма да раждам в Сф, че стана дума за Шейново).
И така.Чудя се дали на магарето да им го съобщя или какво...

Брит...незнам какво да напиша.Дано се съвземат бързо от този шок семействата.

# 328
Недей така, бре, скъпа! Как така и така му ги слагат Rolling Eyes Това зависи от теб и половинката.

Не я притискайте, Мече.
Явно няма сили и смелост да се бори.
Знаеш - не всеки може.
Достатъчно й е криво, за да я укоряваме.

# 329

Не я притискайте, Мече.
Явно няма сили и смелост да се бори.
Знаеш - не всеки може.
Достатъчно й е криво, за да я укоряваме.

Съжалявам, наистина май малко грубичко прозвуча. Просто или съм в ПМС, или вярвам понякога в шоковата терапия. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт