Голяма аптека във Варна?

• 1 755
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Моля, помагайте.
Моля модераторите да оставят темата тук - за 1-2 часа, има повече хора (В На пазар е рехаво).
На море сме близо до Варна и ми трябва за резерва аптека, ако се окаже, че в местната аптека не сме се разбрали нещо.
Лекарството се казва Exfoge и ми трябва за довечера (за високо кръвно/пулс е).
Не е от най-евтините и явно не се поддържа от аптеките тук (2 бр.) в едната направо ми казаха "Нямам клиент, на които да се изписва" в другата преди това помолих да го поръчат за довечера.

Моля и за карта къде се намира как да се стигне до там.
Ако има значение във Варна ще влезем или през Кичево или през пътя от Златните.

Вариант ми е и Добрич, но предполагам че във Варна има повече аптеки които работят до по-късно и по-голям шанс да го намеря.

Благодаря предварително.

# 1
В аптеки "Марешки" или "Санита".
Ето координати на всичките аптеки "Марешки" в града:
http://www.biznesa.com/modules/weblinks/singlelink.php?lid=421
А от тук можеш да се ориентираш как да стигнеш то тях: http://www.bgmaps.com/
Успех!

# 2
"Санита" и "Марешки" ми хрумват на пръв почит.
Във втората верига се ангажират с набавянето на лекарство, ако не е налично в момента.

писала съм почти заедно с Ягодина Peace и тя е дала по-подробна информация.
Успех и от мен!

# 3
  • София
Благодаря за отговорите.
Ще потърся
Моля само за още нещо как са с работното време може ли да разчитам поне до 20 ч.

Скоро установих, че в град като Плевн има една аптека, която работи до 22 или 24 ч. беше... а в нашия квартал има 2 бр. денонощни.

# 4
  • by the sea
http://sanita98.com/

...Ето тук имат въпросното лекарство, но не можах да отговоря на въпроса им, от колко ml ви е предписано . Обадете им се по телефона да доуточните въпроса. Петдесет и няколко лева ми казаха, че струвала опаковката. Предлага се срещу рецепта. Аптеката е денонощна и се намира на центъра на града, зад Катедралата.

# 5
"Санита", която се намира срещу Централна поща и на две минути пеша от Катедралата, има денонощно гише.
Пак казвам - за нея се сещам в момента, със сигурност има други

# 6
  • София
 Hug
Благодаря отново ...Ciccia, Лято

Рецапта няма, но има амболаторен лист с него става

Ех страшна е бг-мамма знам къде да питам

Благогодаря и на модераторите. Можете да местите.

# 7
  • Варна
"Санита", която се намира срещу Централна поща и на две минути пеша от Катедралата, има денонощно гише.
Пак казвам - за нея се сещам в момента, със сигурност има други

"Санита" на ул. ген. Колев също е денонощна.

# 8
  • София
Благодаря отново.
Лекарството се оказа, че са го доставили... честно да си кажа почнах да се съмнявам след обяд, тъй като не ми поискаха капаро, аз пък забравих да поискам/оставя телефон.

След като ми подсказахте за Марешки и Санита направо ме хвана срам, че не се сетих... и двете вериги ги знам от години, че са Варненски (втората повече от 12-13 г.).

Общи условия

Активация на акаунт