True Blood 3-Ерик срещу Краля........Войната на титаните- 31 тема

• 19 113
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Тео каза,че мозъкът му е по  чаршафите   Mr. Green  Добра причина да си умиргал

И че трудно се перяла няква си там коприна по която е мозъка му  hahaha Аз си мисля, че е жив, предполагам се е възстановил и ся ще е бесен. А и кошмарите на Тара, възможно ли е да и ги внушава без да го дават/Франк де/?  newsm78

# 16
Бе щом досега не се е възправил, не виждам как ще да е оцелял  Mr. Green
В книгите пише, че когато пораженията са големи, трябва повече време да се възстановят. Все пак не го дадоха да става на желе.

# 17
В книгите пише, че когато пораженията са големи, трябва повече време да се възстановят. Все пак не го дадоха да става на желе.

Именно. Мисля си,че щом не казват нещо категорично по въпроса,значи може да очакваме изненади.Току виж с неговата поява свърши сезона...... Mr. Green

# 18

Ама то глава не му остана  newsm78 Дали не може да се брои за отсечена при толкова тежко нараняване? А, че не са го дали да става на гняс нищо не означава, просто Тара много бързо трябваше да избяга. Но определено вкарваш съмнение в главата ми...  Rolling Eyes

# 19
Хм, и аз взех да се съмнявам за Франко..  Thinking
Май много се хванах на думите на (покойния вече) Талбът, като каза че на Франки мозъка не може да се изпере от чаршафите за гости, а пък той просто може да е драматизирал, както обикновено  Mr. Green

# 20
  • Срещу планината:)

Именно. Мисля си,че щом не казват нещо категорично по въпроса,значи може да очакваме изненади.Току виж с неговата поява свърши сезона...... Mr. Green

Не се бях сетила за това   желе=мъртъв  Thinking Да го оставим Франк в графа -неизвестен  Mr. Green

# 21
Мда, нещата с Франк остават неясни, наистина  Mr. Green

# 22
  • София
Може и да не видим Франки, ама поне разбрахме, че мозък трудно се пере от копринени шаршафи и че вампирите имат някакъв мозък все пак въпреки, че са мъртви и би следвало да немат мозък.

# 23
По анкетата гласувах с малко противоположни отговора: 

Да,това беше част от отмъщението на Ерик. / Не,защото беше забавен и колоритен..

И аз така Simple Smile Отивам да наваксвам с мнения и серии докато не съм забила за вилата пак.

# 24
Уоми, де си, бре  Hug Кви вили в тая жега  Tired

# 25
Ох завърнах и се и докато ви изчета ...... Миналия епизод беше доста слабичък според мен, но вчерашния....... Mr. Green Оф на педи сцента щях да припадна как се награбиха само  ooooh! Не очаквах да е с Талбът, но както винаги ме изненадаха. Абе Алекс много малко ми го дават последните серии, почвам да се изнервянм вече  #Cussing out

# 26
Ооо, Сънчовецо! Направи ли тен, как е моренцето?  Heart Eyes

Ай спрете се, де! Дема се дразни, че Ерик не лази по женско, ти се дразниш, че малко го давали!

Танчик, бе, внасяй ред във фен-клуба!

# 27
Честно да си призная извратеното отношение на Франклин към Тара ще ми липсва! Иначе като персонаж не виждам какво може да допринесе към цялостното развитие на филма, но сцените с вързания букет и с нощничката....как я накара да го захапе.....и изобщо как се отнасясяше с нея....няма такъв извратеняк! Беше абсолютно нестандартен!
И все пак аз не мисля, че е мъртъв.....
абе и аз имам такива подозрения, ама и Тара е една, не можа ли да го забоде с кол в сърцето ми само му смаза кратуната....
и сега като е пила от него и има еротични фантазии, току виж Франк почне да й липсва

# 28
  • Сливен
Бум, бум, пау!!!

Кой беше казал разточителен епизод  Mr. Green
Хомо сцените направо къртят миФки.
А изпепеляващия секс на Суки и Бил е като за учебник по психология  Twisted Evil

За анкетата - Можеше да поживее още малко. Беше колоритен и забавен. Сигурно щяха да се получат забавни диалози между него и "новата жена"

# 29
Май ви е мъчно за Франки,аз не го харесвах. JoyИ се чудя как така се хапаха,пиха и другите екстри,а Тара още е човек или Той не я е хапал?
Нали няма да ни се наложи тук да делима Ерик? Joy Joy Joy Пада си той по жени,ма човешки,вижте как финно си призна,че от много време не бил с вампир.
Ммммм,засегна ме малко хомо сцената,ма ще го преглътна. Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт