True Blood 3-Ерик срещу Краля........Войната на титаните- 31 тема

• 19 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Ох, на Адриянчо му никнат долните кучешки зъбки и адски трудно ги изкарва - за първи път имаме проблеми с тия зъби  Tired Сега е вече и с температурка, но успя да заспинка.
А съновиденията ми бяха пнакъсани, защото през минути се събуждахме с бебо, но всички бяха едни объркани, кални, страшни, из някви мазета, нещо дебне, аз се правя на смела... обичайните неща  Mr. Green

ПП Имам едно въпросче - на Ерик защо му течеше кръв от носа и ушите като гепса братчедката, би? Кво съм изтървала  newsm78

# 62
ПП Имам едно въпросче - на Ерик защо му течеше кръв от носа и ушите като гепса братчедката, би? Кво съм изтървала  newsm78
Щото седя буден през деня, за да я гепи да й каже да иде при Суки  Peace Нали като не спят денем и им тече кръв от ушите.

# 63
Бреййй, верно съм изтървала - важно инфо, мерси, Цеце   bouquet

# 64

Ау, как би, помниш ли във втори сезон Лорена като приклещи Биля в хотела и не спаха през деня, та и те кървяха.

# 65

Ау, как би, помниш ли във втори сезон Лорена като приклещи Биля в хотела и не спаха през деня, та и те кървяха.
Лелел ето това е жертва към Суки. Милия Ерик Flutter
Вчера гледах серията, велика е. Но най- вече Ерик Нортман. Сцената с Хесус и Лафайет е много яка Heart Eyes

# 66

Лелел ето това е жертва към Суки. Милия Ерик Flutter
Вчера гледах серията, велика е. Но най- вече Ерик Нортман. Сцената с Хесус и Лафайет е много яка Heart Eyes

Ох, бе, Деми, ти вече фиксация развиваш  hahaha Ерик стоя буден докато се оправяше със Софи-Ан, то и на нея й тече кръв от ушите.

# 67
  • Срещу планината:)
Здравейте  Hug

hahaha Демси къв е този блян

# 68
грешка

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 12:17 от WomanitKa

# 69
Здравейте  Hug

Блян, блян я, ама не съм спала цяла нощ ви казвам, направо съм като прегазена Tired детето се събуди и не щя да заспи и айде, будувах цяла нощ.От будуване стана бленуване Crazy
Ох как ми се ще, Ерик и Суки да се цункат най - накрая Flutter

# 70
# 71
Здравейте  Hug

Блян, блян я, ама не съм спала цяла нощ ви казвам, направо съм като прегазена Tired детето се събуди и не щя да заспи и айде, будувах цяла нощ.От будуване стана бленуване Crazy

Ех, романтичке  Hug

# 72
  • Срещу планината:)
Здравейте  Hug

Ех, романтичке  Hug

Не искам да ти разбивам романтичната настройка,но целувка между Суки и Ерик този сезон няма да има  Rolling Eyes   spoko  Е имам 1 % надежда,но ...

# 73
Дю, уби мечтите ми, НО аз се надявам въпреки всичко Laughing Пиши ме и мен в 1%  Mr. Green

# 74
Дю, уби мечтите ми, НО аз се надявам въпреки всичко Laughing Пиши ме и мен в 1%  Mr. Green

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт