True Blood 3-Ерик срещу Краля........Войната на титаните- 31 тема

• 19 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • срещу двата комина :)))
хайде и аз в новата темичка...да ви почитам,че с тая работа за друго не остава време...

# 31
O, mu_ry , идвай по-често де  Hug, знаеш колко ти харесвам подписите  Heart Eyes Blush 

# 32
  • София
Леле Трайки я е немало иначе тука щеше да е взривена темичката. Ама и тя ще дофърчи с метлата и кой и закача Ерикчо  у сибирско ще бъде пратен

# 33
  • Срещу планината:)

Нали няма да ни се наложи тук да делима Ерик? Joy Joy Joy

Thinking Какво имаш предвид,щото той Ерик не се дели, има собственик  Naughty  Mr. Green

# 34
Нали няма да ни се наложи тук да делима Ерик? Joy Joy Joy

КАКВОООООО????????? Shocked Shocked Shocked

Естествено,че няма да се наложи,защото Ерик е само и единствено МОЙ. Някой май е влязъл тук без да се запозае с правилата? Whistling По-добре прочети 1-ва страница много внимателно,преди да съм извадила снайпера и запасите на Зиса...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 35
  • срещу двата комина :)))
O, mu_ry , идвай по-често де  Hug, знаеш колко ти харесвам подписите  Heart Eyes Blush 
и на мен ми се иска,обаче ще ме уволнят,а вечер просто нямам време...иначе за подписите се старая  Joy  Joy  Joy

# 36
Догледах го най-сетне....ей Билиту май щеше да врътне главата на Сука на 180 градуса Joy Joy

# 37
Въх гледах и аз,отново беше зверска серията Laughing

# 38
Догледах го най-сетне....ей Билиту май щеше да врътне главата на Сука на 180 градуса Joy Joy
Joy
Ками, ти верно преди си теглила нещо, където си спряла преди да свърши...серията  hahaha
Ох, простете, от жегата ще да е!   Crazy

# 39
На някой направи ли му впечатление тази,  с която говори Арлийн, дето ще я вземат за сервитьорка. Мноооого зловеща ми се видя, не й чиста работата, ще вземе някоя вещица да излезеееее. Те имат навика да показват злодея от следващия сезон в края на настоящия  newsm78

# 40
На въпросите
Пуци слабея на вилата. Там няма интернет и нищо че си носих компа не ми остана ред да го отворя бе смятай за какъв гърч става дума.  Crazy
Ерик е ... ммм.. и аз сакам да опрашва Сука вече. В книгата са страшно забавни и искам да ги покажат пък  Crossing Arms
Станах на разногледа след няколко дни без интернет простооо много новини много нещо. Имам автограф от ЕмилитУууу и съм доволна. Има Иан хубав много хубаввв ... Трябваше да рестартирам сърцето че си забравих и номера за бърза помощ беше напрегнато многоооо.
Малкия вече си хареса торта и я заръчахме / заболя ме сърцето ама какво да правиш/. И в петък пак изчезвам.  Hug Липсвате ми и вие ама ....

# 41
На някой направи ли му впечатление тази,  с която говори Арлийн, дето ще я вземат за сервитьорка. Мноооого зловеща ми се видя, не й чиста работата, ще вземе някоя вещица да излезеееее. Те имат навика да показват злодея от следващия сезон в края на настоящия  newsm78
Абсолютно съм съгласна, че и тя е някаква НЕчовечка  Joy Peace 

# 42
даааа, то не останаха много човеци в сериала, а тези дето ги има.... не се знае какви са  Thinking

# 43
1. Тъкмо надянах командирската униформа и видях, че Трайкова е изфучала относно мъж си. (Извинете, Нортман, ама трябва и да се яде, та вечерях, затуй пропуснах кандидат-посегателството  Embarassed)

Арвеен, не подминавай първа страница  Joy Трайкова е изключително мил, благ, отзивчив и забавен човек до момента, в който някой спомене името Сашово с долни помисли. Тогава се превръща в изключително зъл, отмъстителен и кръвожаден човек.  Mr. Green

2. Уоме, каква торта си избра Белята? Не ми казвай, че с Джейк/Едуард!  hahaha

3. Бе тая новата сервитьорка верно ще е нещо и тя свръх. Аман, сериозно ми писна, честно ви казвам! Супернатурален до супернатуралния, майно льо!  Crossing Arms

ПП Тъкмо си мислех тия дни, че напоследък никой към ничия територия не посяга и беше взело да ми става скучно...  hahaha

# 44
Пуц избра си костенурките нинджа. С допълнителна фигурка на учителя плъх. 60 лв - 20 пар4ета  Shocked Crazy
Като каза Джейк / Едуард има глава от "Първично белязване"  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт