Неприлично предложение

• 30 776
  • 382
  •   1
Отговори
# 315
От анкетата 73% ще се съгласят(включително и аз),останалите сигурно ще се навият за 2 000000? newsm78
Joy Joy Joy

# 316
От анкетата 73% ще се съгласят(включително и аз),останалите сигурно ще се навият за 2 000000? newsm78

Нищо подобно  Stop Останалите не са меркантилни просто и ще го направят безвъзмездно  Whistling

# 317

Сетих се и за филма "Неприлично предложение", в който главната героиня (в ролята Деми Мур) се съгласява да преспи с мултимилионер за 1 нощ за сумата от $1 000 000 и то със съгласието на гаджето си. После животът й се превръща в ад. Та, питам ви, вие имате ли цена и бихте ли преспали с някой ако ви предложи мноооого пари?   Simple Smile

Разбира се, за $1 000 000 моя не само ще ме пусне, ами и ще ме закара и ще поздрави баджанака.

# 318
Предният със сигурност щеше сам да ме заведе, сегашният ще ми даде 2 млн за да не го правя.. Joy hahaha
Към момента нищо материлано не може да ме изкуши.. Sunglasses

# 319
Е, към момента щом твоя има 2 млн джобни - то какво материално да те изкушава бе  Joy

# 320
Е, мога и да срещна Абрамович все пак.. Joy hahaha

# 321
Е, мога и да срещна Абрамович все пак.. Joy hahaha

Баси, височко се целиш - хуспех  Mr. Green

# 322
Не. Забавлявам се.
Силно се надявам моят да не е чак толкова глупав, че да тръгне да ме "откупва".. Wink

# 323

Сетих се и за филма "Неприлично предложение", в който главната героиня (в ролята Деми Мур) се съгласява да преспи с мултимилионер за 1 нощ за сумата от $1 000 000 и то със съгласието на гаджето си. После животът й се превръща в ад. Та, питам ви, вие имате ли цена и бихте ли преспали с някой ако ви предложи мноооого пари?   Simple Smile

Естествено. Сексът си е секс, покупко-продажба на услуги така или иначе. А както казваше дъщерята на един полицай от Сен-Тропе "може да е мултимилионер, млад и красив".  Laughing

А темата изобилства от лозунги.  hahaha На невярващите, че може и такива неща да се случват - зависи от средата. Тези с ужасно многото пари имат нужда от нещо повече от нормалното предлагане, то не им е интересно, защото е налице в огромни количества. Обикновено ги блазни недостижимото, което също така често е вързано за някого от техния кръг и за да прекрачи границата, трябва да има мноооого сериозен стимул. Аз мога да свидетелствам за печалби от рулетка (огромна за мен сума) стоварени за една жена. Омъжена съответно. Ненуждаеща се, забележете. Но да, тръпката я има и е голяма - точно нея, точно по този наяин, точно този мъж, който може да има стотици... И като цяло онзи свят, техния, не изглежда като ходенето на работа - моето, вашето. Но понеже такава ми е работата и спрях да се блещя от един момент нататък.

Не бъркайте физическото възпитание с часовете по изкуство.  Wink

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 06:11 от simplyaven

# 324
Но да, тръпката я има и е голяма - точно нея, точно по този наяин  Grinning , точно този мъж, който може да има стотици...

Появи се и ‘тръпката’ значи и тука .. Wink

Да обобщим за момента  Peace

140 биха приели .. това значи 140 милиона долара свежи пари кото ще се влеят в милата ни родина ... а ако Деменция е права .. в което не се съмнявам значи още 96 милиона чист приход .. общо 236 милиона Mr. Green гущера ..  охаааа  Whistling .. значи може да се каже че имаме пУтенциал за изход от кризата Wink сега остава да се намерят 140 балъка които да дадат по 1 милион и още 48 които да дадат по 2 милиона за нещо което понЕкога не струва и 1 лев Wink

мдааа .. защо ли на жените им се носи лоша слава  Thinking Thinking.. хм .. да се чуди и мае човек  Thinking Thinking

а най ще ми е смешно  ако на нЕкоя форумна сбирка се появи нЕкакъв милионер  Laughing ... ще наскачате като чайките от филма на аватара ми и ще викате мой ..мой.. мой ... а на него после ще му излезе прякор ‘100-те юзърки’ ... даже ‘140-те юзърки’ Wink
и кат станете богати  Cry ко ше праим без вас тогаз   bouquet

# 325
Немо,  пак не четеш внимателно и отново се оставяш да те подвеждат жени!
Повечето са навити защото парите им трябват за лични нужди. Т.е най вероятно тези 236 милиона ще се влеят в сивата икономика и няма да им видите дори прахта. За теб и другите ентусиасти остава само да се надявате, някоя от близките ви женски роднини, да е една от гореспоменантие "доброволки", щото иначе няма как да намажете! Mr. Green

# 326
Но да, тръпката я има и е голяма - точно нея, точно по този наяин  Grinning , точно този мъж, който може да има стотици...

Този въпрос ще трябва да си го задаваш по-често и най-вече втората му част "ко ше праим без вас ".
Шевролета, то Немо си го казал.

Освем да заложим тях.

# 327
За какво да съм права  Немо  newsm78 Носи ни се на жените лоша слава, да, сред мъжете се носи явно това  Mr. Green  
Еех simplyaven  не сме всички в твоята среда, откъде да знаем, че хората сипят торби с пари за единия секс.Какво правят хората от скука, ейй, да им завидиш.
В нормалните среди такива неща не се случват. Следователно няма откъде да знаем,че богаташите били склонни за да се разнообразяват така.

# 328
За теб и другите ентусиасти остава само да се надявате, някоя от близките ви женски роднини, да е една от гореспоменантие "доброволки", щото иначе няма как да намажете! Mr. Green

на подобни облажващи се мъже им викат 'сукалчета' и никак не са гледани с добро око в мъжките среди  Naughty ... в женските не знам - вие кажете  Grinning

# 329
Не знам, Немо, аз гледам в напълно различна посока.   Rolling Eyes
Просто разсъждавах за 236 милиона долара и какъв е шансът да донесат всеобщ просперитет!!!! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт