Неприлично предложение

• 30 749
  • 382
  •   1
Отговори
# 345
Е, не, не бих го направила!   Thinking

# 346
Не, след това нещата между нас няма да са същите, а това, което е сега не го продавам за никакви пари.

# 347
За на Деми Мур мъжа и аз самата бих платила...

# 348
За на Деми Мур мъжа и аз самата бих платила...
  smile3515 (ревност)  Joy Joy Joy Joy

# 349
Не във всички.
Във всички. До тук нито един, невидях да пише, че ще ходи на Хавайските острови и то сам/или въднамерява да остане сам/ или на околосветско пътешествие или на необитаем остров.Всеки строй, гради/ духовно, материално/ за какво? Да му издигнат паметник. Ако няма любов към ближния си, то от любов към себе си.

Това, че не си видяла тук някой да си го каже, не означава, че в останалата част от съществуващите хора по света, няма да се намерят едно голямо болшинство, които да го направят. Твоята философия си е твоя филисофия, тя не е фундамент и не е общовалидна. Има много народ, който въобще не се вписва в клишетата и действа по начин различен от припявания  рефрен.

# 350
Не е философия Dementia. Просто наблюдение. В мечтите си  и аз и много други съм убедена, че желаят да го направят, но просто живота ни научи да бъдем практични. Поне мен за съжаление.

# 351
Не бих могла да го направя. За да имам отношения с мъж аз трябва да  мисля , че е стойностен, а мъже, които ме питат "Каква ти е цената" не мисля за такива!

# 352
Не бих могла да го направя. За да имам отношения с мъж аз трябва да  мисля , че е стойностен, а мъже, които ме питат "Каква ти е цената" не мисля за такива!

Какво отношение...става въпрос само за секс...  pletka

# 353
Не е философия Dementia. Просто наблюдение. В мечтите си  и аз и много други съм убедена, че желаят да го направят, но просто живота ни научи да бъдем практични. Поне мен за съжаление.
И аз съм доста практична , но мисля по друг начин, въпрос на гледна точка bouquet
Veny , може да си мислиш, че е стойностен, а той всъщност да се окаже, че е боклук. Това може да го разбереш почти веднага след секса, много мъже си придават стойност, заради секса Rolling Eyes

# 354
Всичко, ама съвсем всичко си има цена на този свят, и не говоря само за паричния еквивалент на тази цена.

# 355

Ами какво  да ти кажа...явно съм по-старомодна 1dating

# 356
Така де, именно, че е стойностен - пита те за твоята стойност  Joy

# 357

Ами какво  да ти кажа...явно съм по-старомодна 1dating

Hug Hug Hug

Не е лошо, просто въпроса е в парите, няма отношения...просто сделка... Whistling

# 358
А, да бе, ти ако мислиш, че някой ще ти даде куфар с пари - без ти да имаш отношение и да вложиш...чакай си  Joy

# 359
А, да бе, ти ако мислиш, че някой ще ти даде куфар с пари - без ти да имаш отношение и да вложиш...чакай си  Joy

ама как бе  Shocked Shocked Shocked ... на филма точно така стана  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт