Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на менютата, които предлага д-р Касабие?
Какви са впечатленията от посещението при д-р Касабие?
Какви са цените на храната, предлагана от д-р Касабие, и какви са алтернативите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на менютата, които предлага д-р Касабие?
Цените на храната започват от 30 лв на ден, което излиза около 900 лв на месец за хранене 7 дни в седмицата или 700 лв за хранене по 5 дни в седмицата. Плащането обикновено е предварително, веднъж месечно или на всеки две седмици. При спазване на диетата можете да очаквате да загубите поне 4 кг за месец, без да консумирате допълнителни храни. Предлагат се разнообразни ястия като телешки пепър стек, паста, октопод на скара, риба тон на скара, мусака, супа, постни ястия и десерти.
-
Какви са впечатленията от посещението при д-р Касабие?
Пациентите споделят положителни резултати, като загуба на тегло без усещане за диета. Някои от тях са загубили до 12 кг. Пациентите оценяват отношението на д-р Касабие и оценяват нейната грижа за хора с ограничени възможности. Въпреки това, има и отрицателни мнения, свързани с разочарование от качеството на предлаганите сокове и храна.
-
Какви са цените на храната, предлагана от д-р Касабие, и какви са алтернативите?
-
Какви са впечатленията, резултатите и отзивите на хората за диетата на д-р Касабие?
-
Как успяхте да отслабнете?
...и когато зададох въпроса;"Защо лъжете хората,и как може да им пробутвате такава храна за уж диетична",гаджето й с ехидна мошеническа усмивка казваше:"Абе спокойно,Енджи ще им дава билки по-дълго време".А билките ги праща баща и от Ливан,и едно момиче само ги смесва и пълни в евтини пластмасови шишенца.Условията на работа няма да коментирам-нямаше елементарни неща-хубав тиган,бъркалки,хубави ножове...просто ужас.Носила съм си от вкъщи тиган скара,за да мога да правя нещата наистина диетични,купих голям тиган за да мога да готвя спокойно,тъй като на стара печка се събираха само 2 малки тигана,а трябваше да сготвя мн неща за кратко време..цяла седмица работих почти на тъмно-на лампата от аспиратора,защото имаше някакъв проблем с тока...не мога да обхвана всички гадости които видях за 1 месец!Ааа забравих да спомена,че една седмица работих в собствения си апартамент,и шофьора идваше от вкъщи да взима храната(с обикновена кола,без никакви условия за транспортиране)....ако имате въпроси-питайте,но добра дума не мога да кажа за тези хора...ужасена съм! 
От доста време се каня да напиша тези неща,защото на мен не ми е приятно да ме правят на маймуна...че и да плащам за това...,та за това си помислих,че повече хора трябва да са наясно за мизерията на която се нагледах.Много е хубаво всичко по ТВ- лъскавко,прекрасно,ново...амааа не съвсем....Не ви се бъркам нито в диетите,нито в начина на живот...всеки решава за себе си....