Кожар / Кожарско студио / ателие в София

• 14 929
  • 10
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте, момичета! Имам желанието да си ушия яке / панталон от естествена кожа по поръчка. Единственото място, за което аз се сещам обаче е студио Енигма, където цените са малко завишени, та се питах някоя от вас дали се сеща за някое студио в София, където да работят качествено и на добри цени? Ако ателието предлага и изделия от кожа с косъм (лисица / енот) още по-добре. Simple Smile Моля ви дайте ми предложения, че зимата чука на вратата. Simple Smile))

# 1
  • София
Здравей,
Видях че си отговорила в моя тема и реших да ти дам и аз съвет  Wink.
Аз тази седмица отивам да си дам поръчка във фирма "Rockeds", защото там ще ми ушият това за което си мечтая, а и цените им са много добри.

http://www.rockeds.net

Успех и да споделиш после!

# 2
И аз ще препоръчам Rockeds. С мъжа ми имаме дрехи, ушити от тях, и сме много доволни. Много качествено работят.

# 3
  • Sofia
Благодаря за бързите отговори момичета!   bouquet
За тази фирма съм чувала и то наистина само положителни неща. Simple Smile Бихте ли ми казали горе-долу колко е цената на едно късо кожено яке (дамско), защото на сайта им няма цени, а мен ме интересува чисто информативно как вървят. Също, имате ли идея дали шият и кожени панталони и ръкавици например? Мерси.  Sunglasses

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 19:06 от Black_Cat_13

# 4
  • София
В тази фирма могат да ти ушият всичко.
На моя позната са и шили яке, чанта и ръкавици- тип комлект да са - в тази фирма.
за цени какво да ти кажа - гледах в МОЛА на Стамболийски, че едно зимно яке, дълго около коленете, гарнирано с доста кожи от рис е с цена 750лв.
Ти си прецени.

# 5
  • Sofia
Мерси пак за отговора. Simple Smile Наистина цените не изглеждат надути, особено като се има в предвид, че магазинът се намира в Мола. Само че мога да ти гарантирам, че това не са кожи от рис, просто за такива ги представят, което ми направи лошо впечатление... Все пак обаче аз мисля да си шия панталон, което няма много връзка с този факт, но просто откровено се дразня на такъв тип подвеждане на клиентите...  #2gunfire  #Cussing out

# 6
  • Sofia
А имам и още един въпрос. Simple Smile Тъй като не съм от най-опитните купувачи, нямам реална преценка за качеството на стоките. Направи ми впечатление обаче, че на няколко места във форума се спомена, че кожените якета от Пиротска са по-некачествени. Аз имам късо якенце, купувано преди няколко години именно от там, и досега не се е разшило или скъсало. Какво точно имате в предвид под "ниско качество"? Липса на стилни модели, лоша изработка...?  newsm78

# 7
А това ателие Рокедс дали правят корекции? Имам кожено палто от телешка кожа и лисица, обаче много отслабнах и ми виси като чувал, дали ще се навият да ми го прекроят, че не ми се дават една камара пари за ново

# 8
  • Sofia
KakaRala, за Рокедс не знам, но аз съм си шила и преправяла много дрехи от кожа с косъм в едно известно ателие на бул. "Христо Ботев" 5, в безистена - Алфа / Тампас. Поне за мен в София те са номер едно откъм качество на кожите и цени. Винаги има около 3-4 шивачи там, които ще ти обърнат внимание. Simple Smile Отиди за консултация и после пиши какво става. Успех! Simple Smile

# 9
Black_Cat_13, ще отида със сигурност. Благодаря за инфото

# 10
zdr mojeli nqkoi dami kaje kak da se svurja s 6iva6ko atelie roskeds blagodarq

Общи условия

Активация на акаунт