Моля ви дайте ми предложения, че зимата чука на вратата.
))
Моля ви дайте ми предложения, че зимата чука на вратата.
))
.
Бихте ли ми казали горе-долу колко е цената на едно късо кожено яке (дамско), защото на сайта им няма цени, а мен ме интересува чисто информативно как вървят. Също, имате ли идея дали шият и кожени панталони и ръкавици например? Мерси.
Наистина цените не изглеждат надути, особено като се има в предвид, че магазинът се намира в Мола. Само че мога да ти гарантирам, че това не са кожи от рис, просто за такива ги представят, което ми направи лошо впечатление... Все пак обаче аз мисля да си шия панталон, което няма много връзка с този факт, но просто откровено се дразня на такъв тип подвеждане на клиентите...
Тъй като не съм от най-опитните купувачи, нямам реална преценка за качеството на стоките. Направи ми впечатление обаче, че на няколко места във форума се спомена, че кожените якета от Пиротска са по-некачествени. Аз имам късо якенце, купувано преди няколко години именно от там, и досега не се е разшило или скъсало. Какво точно имате в предвид под "ниско качество"? Липса на стилни модели, лоша изработка...?
Отиди за консултация и после пиши какво става. Успех!
Препоръчани теми