Хитрини за справяне в кризата?-2

• 72 558
  • 675
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Новата оферта на Лидъл - банани 0.66лв.,шоколад -0.49лв,краставица -0.33лв +
много други хубави цени!

# 557
Намерихме си с мъжа ми една баба в квартала,която продава истинско прясно мляко за 2,20 лв. литър и половина.А киселото й е 0,80 ст. за 800 гр.-от компотените буркани.Мисля,че хем е изгодно,хем поне е истинско.За сега сме доволни Simple Smile

# 558
  Deluson  писах ти на лични !

# 559
Leq_80 ти от кой квартал си, аз също търся истинско прясно мляко ,но няма идея откъде да взема, трябва ми за малкия

# 560
Leq_80 ти от кой квартал си, аз също търся истинско прясно мляко ,но няма идея откъде да взема, трябва ми за малкия

Кажи ти къде си.

# 561
Явно кризата е преминала за повечето от вас, все по-рядко се пише в темата.
Така да е, какво по хубаво от това!  Simple Smile

# 562
аз съм от люлин и някой има идея ще му бъда благодарна да споделя   bouquet

# 563
Обеля (селото) близо ли ти е? Там съм купувала преди години. Peace

# 564
Аз съм нова в този форум, но според мен кризата въобще не е преминала, даже нещата още повече се влошават. Интересно ми е - мисля е отново по темата, остават ли достатъчно пари за храната, защото все пак ако има и някой друг заем и сметките и храна.
Не съм чела, назад, отгоре - отгоре по прочетох  Blush, така че ако е разисквано това моля, да ме извините

# 565
Според мен също кризата в този момент се задълбочи доста..
И поне още няколко месеца ще е тежко.

# 566
Абе дали кризата се е задълбочила или тя е предлог работодателите да я задълбочат, друг въпрос - мои познати казват, че в сферите, в които работят работата е двойна и тройна, но кризата дълбоко се е окопала според работодателите и това рефлектира на заплатите - криза било.

# 567
Абе дали кризата се е задълбочила или тя е предлог работодателите да я задълбочат, друг въпрос - мои познати казват, че в сферите, в които работят работата е двойна и тройна, но кризата дълбоко се е окопала според работодателите и това рефлектира на заплатите - криза било.

Peace Еее това е основният въпрос, че я задълбочават и намаляват заплати, съкращават и т.н, но немогат да разберат, че всички като направят така и хората затварят портфейлите си/ ако има въобще нещо там/, свиват се, защото ги е страх, че всеки един момент може да останат без работа

# 568
  • Mediterraneo
Е, какви хитрини за справяне да използваш срещу монополистите от ЕОН?! Сметката ми за ток е двойна този месец, при съвсем обикновено потребление. Знам, че не е това темата, но мисълта ми беше- никакви хитрини не помагат в такива случаи, кризата е  ooooh!

# 569
Записвам се да следя.  Peace
Явно темата е възкръснала, дано остане така полезна.
Някой да сподели нова хитринка?

Общи условия

Активация на акаунт