Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 068
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мое ли аз да се наредим ПЪРВА докат Плами се дърпа... newsm48 newsm48 newsm48 newsm48

# 601
  • КиТ
Не се вижда Зизу,прикачито е буламащина и мойте половината неща не се показваха,неуспех да си открия аватара и го смених ooooh!  doh ooooh!

Не си ми нанесла бе Лакун,аз си го мисля и от преди и наистина е малко грешно,някой обаче се нахъсват между другото и стигат чак до болестно състояние(от личен опит го знам!) тъй че ни тъй,ни тъй....

Crazy Crazy Crazy  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 602
Айде сега:Вижда ли ми се катеричката Sunglasses
КАТЕРИЧОКА...види ли се...??? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 603
Борбата стана безмилостно жестока..Зизу опразва яко хралупата,Лакунка обясно на Плами да не се напъва излишно за мъжоря,ся да видим аз ко ще измислям newsm78

# 604
Е как само попа ми виде КАТЕРИЦАТА...е тва е много интересен момент...? newsm12

# 605
Ся що ме караш и аз да пускам скайпа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Паче,нема да се плаши какче,всичко ще се оправи,като ги опна утре да чистят парафина от пода на черкУвата Joy

Айде чекаме те Whistling Whistling Whistling Whistling,ама кажи щото обикновено си инкобнито,аз тая вечер по принуда заради тука едни индивиди Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ша си вземем стин моп Crossing Arms и сме готови кво толкос
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Taмън така със стин мопа на кака Дафи. Mr. Green Той нали е с пара и 4исти парафинЯ много бързо и ка4ествено. Laughing Laughing Laughing

Съчки събирааааааааам...антени събираааааааааам...питони намирааааааааам...и после ги прибирааааааааааааам... Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кво правите вие,бе хора?Ще се побъркам от смях тука... Hug  Hug  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 606
Борбата стана безмилостно жестока..Зизу опразва яко хралупата,Лакунка обясно на Плами да не се напъва излишно за мъжоря,ся да видим аз ко ще измислям newsm78
Зизу никога не опразва хралупата...само я пълни...тва е мисията на живота й...да опази съкровенния жълъд(и)... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 607
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Два дни антената се търсеше ,а ся минахме на гризачи Joy Joy Joy Joy Joy

утре,кой ще си запише час за дирене на руното му Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 608
  • КиТ
Мое ли аз да се наредим ПЪРВА докат Плами се дърпа... newsm48 newsm48 newsm48 newsm48

Може ли да ме прередиш 10000 пъти,аз да попитам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А не знам Свеки,явно прикачито при нея не дава на късо Thinking

# 609

Mомичета,  извинявайте ,не съм много в темата,но помагайте - има ли BG субтитри за Solino...!?

# 610
може Laughing

# 611
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Нелка ето ги srt.solino

Маричка, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

и ви пожелавам лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612
Паче вижда ли ми се татуировката bombsАко искаш ела по-наблизо да видиш,а? Rolling Eyes

# 613
Паче вижда ли ми се татуировката bombsАко искаш ела по-наблизо да видиш,а? Rolling Eyes
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 614
  • КиТ

Аз па искам от утре Бобката до мен,стига е учил ща му придам някой реални урока като е за идеята

Маричка не се плаши тия дни ни прищаква нещо Crazy Crazy Crazy Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт