Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 071
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм с първа опция  Peace

# 76
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
the pretenders - I'll stand by you

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 77
някой ще ми препоръча ли хубав турски филм   Simple Smile  Blush  Hug

# 78
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Е нали съм препоръчала Laughingот този по-хубав накъде?!
не,сериозно гледай го на всяка цена Hugняма да съжаляваш Peace

# 79
не мога да го изтегля  Sad

# 80
не мога да го изтегля  Sad
аз мога да то прата ако желаеш и 3-те които lacunababe  е дала за сваляне.

# 81
не мога да го изтегля  Sad
аз мога да то прата ако желаеш и 3-те които lacunababe  е дала за сваляне.
Simple Smile ok Simple Smile  Hug

# 82
защото никак не ми се вярва Езел да тръгне срещу вуйчо.
Може и да тръгне,ако Кенан използва детето му  и му постави ултиматум,естествено,че ще избере Джан пред вуйчо. Hug
Само един вариант не мога да си представя - Али да е срещу Езел
Той вече го е предал веднъж,значи може и втори път.Човек,който е способен на предателство,както е предал един път ,така ще го направи и втори път,и трети и т.н.Това си го показва житейската практика за съжаление.... Confused
Иначе Али е добър човек сам по себе си,но е единак,оцелява сам,не вярва на никой,както сам каза в първа серия като въвеждаше Тефо в работата,"Това ни е работата,да се съмняваме" Hug
А колкото по-мнителен е един човек,толкова самият той не е човек на който може да се довериш изцяло Peace

# 83
За анкетата глсаувах с 1-ва и 2-ра опция,защото смятам,че ще се случат и двете Hug

# 84
Ееее, може да ме наречете непоправим оптимист, но аз вече не очаквам нищо лошо от Али. Той направи грешката, осъзна я, преживя я, при това гърчейки се, след това имаше възможност за избор да определи на коя страна да застане и той го направи по правилния начин. След катарзиса идва и изкуплението. Не вярвам Али да тръгне назад. Принципно едно нещо щом веднаж е сторено, може да се повтори, но не и когато е преживяно толкова драматично, чак до трагично. А смъртта на Бахар няма да бъде лесно забравена. Най-малко в нейно име и нейна памет Али ще се старае да бъде добър човек.
Ха, а сега Керпедена може да ме наеме за адвокат. Няма да му откажа.  Joy Joy Joy Joy

# 85
Ееее, може да ме наречете непоправим оптимист, но аз вече не очаквам нищо лошо от Али. Той избор да онаправи грешката, осъзна я, преживя я, при това гърчейки се, след това имаше възможност за предели на коя страна да застане и той го направи по правилния начин. След катарзиса идва и изкуплението. Не вярвам Али да тръгне назад. Принципно едно нещо щом веднаж е сторено, може да се повтори, но не и когато е преживяно толкова драматично, чак до трагично. А смъртта на Бахар няма да бъде лесно забравена. Най-малко в нейно име и нейна памет Али ще се старае да бъде добър човек.
Ха, а сега Керпедена може да ме наеме за адвокат. Няма да му откажа.  Joy Joy Joy Joy

newsm10

# 86
Здравейте момичета.
Гласувах за анкетата с 1 и 5 оция . Мисля , че Дженгиз , Али ,Езел и вуйчо имат причина да застанат срещу Кенан и затова ще го направат и това най-вероятно няма да е само убийството Бахар . А лагерите според мен ще се прегропират спорет това докаква степен ще се разкриват истените който не се знаят.  newsm78 newsm78 newsm78

А за Али и аз мисля , че той преживя своя дълъг катарзис от обира до смърта на Бахар , и като се има предвид , че не се бои от смърта по- скоро би избрал нея пред това да попадне в същия ад за душата.  Sad

# 87
Принципно сте прави,но ....и Рамиз и Кенан са по-добри играчи от Али,а както видяхме досега,той може да бъде манипулиран,при това не толкова трудно Peace
Аз не казвам,че би предал Езел и Бахар за пари,причината може да бъде съвсем друга....абе ще видим,дано не повтори грешката си Hug

# 88
не ми се отваря страницата на филма...само при мен ли е проблема newsm78(Vacdan)
А този с Кенан И.къде да го търся?

# 89
Ееее, може да ме наречете непоправим оптимист, но аз вече не очаквам нищо лошо от Али. Той направи грешката, осъзна я, преживя я, при това гърчейки се, след това имаше възможност за избор да определи на коя страна да застане и той го направи по правилния начин. След катарзиса идва и изкуплението. Не вярвам Али да тръгне назад. Принципно едно нещо щом веднаж е сторено, може да се повтори, но не и когато е преживяно толкова драматично, чак до трагично. А смъртта на Бахар няма да бъде лесно забравена. Най-малко в нейно име и нейна памет Али ще се старае да бъде добър човек.

smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт