Son bahar - Любов назаем - Тема 27

• 19 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
На мене най ми хареса третото...
Маца- " Ще се ожениш ли за мен?"
Гальо- "Не"
Маца - "Моля те..." hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 31
# 32
Гальо- "Не"
Маца - "Моля те..." hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зизу това е любимото ти предложение за брак

# 33
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гальо- "Не"

Зизу това е любимото ти предложение за брак

smile3521 smile3521 smile3521  love001  love001 newsm10 newsm10

# 34
Привет,
завърнахме се от морето вчера следобен и снощи бях много изненадана супер приятно, че с дата 17-ти август ще пускат по Нова сезон 2 на сериала. Подскачах от радост, кълчотих се от кеф, само като чух мелодията и сърцето ми се обърна.
днес гледах турските сериали в следобедните часове, а снощи си затвърдих мнението, че сериала "Двама завинаги" бе сниман в къщата на аби Кемал или по скоро обратното, а днес го мернах в друг сериаъл по битивито - мъж ми вика -  ето го твоя приятел аби Кемал Wink Laughing

Гледах морето, лодките, къщите и филма ми пред очите, ooooh!

сега вече ще съм на линия и много, много щастливаааааааа Party Party Party че 1 :hug:7-ти наближава...

# 35

Ето ви и на вас, тема за разговор!Ревността!!! Тези двамата, накрая дали..............ще се разберат??? Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

# 36
  • София

Ето ви и на вас, тема за разговор!Ревността!!! Тези двамата, накрая дали..............ще се разберат??? Heart Eyes hahaha hahaha hahaha
Незнам дали ще се разберат,по-важното е да се обичат smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 37

Хубавците, наши..........!!! Hug

# 38

Ето ви още едни, усмихнати китки...........да ви топлят, с усмивката си !!!

# 39

Ще звъни, вече..............неможе, да ви събере, сърдит е!!! hahaha hahaha hahaha

# 40
Кралице много си грижовна.  bouquet
То снимки, то колажи, цветя супер си джанъм Hug Hug Hug Hug Hug
А Галип и Сабиха ще се разберат на края на месеца - ще присъстваме на сватбата. Нал така Thinking

# 41
Привет,
завърнахме се от морето вчера следобен и снощи бях много изненадана супер приятно, че с дата 17-ти август ще пускат по Нова сезон 2 на сериала. Подскачах от радост, кълчотих се от кеф, само като чух мелодията и сърцето ми се обърна.
днес гледах турските сериали в следобедните часове, а снощи си затвърдих мнението, че сериала "Двама завинаги" бе сниман в къщата на аби Кемал или по скоро обратното, а днес го мернах в друг сериаъл по битивито - мъж ми вика -  ето го твоя приятел аби Кемал Wink Laughing

Гледах морето, лодките, къщите и филма ми пред очите, ooooh!

сега вече ще съм на линия и много, много щастливаааааааа Party Party Party че 1 :hug:7-ти наближава...
Роска, джанъм, как беше морето.............да беше се обадила, скъпа!!! Thinking Как намери морето, биваше ли...............ами почивката!!! newsm78  Не ти ли домъчня, поне малко за нас, за темата, как издържа ....??? Heart EyesЩо не пишете, бре??? hahaha hahaha :hahaha:

# 42
Кралице много си грижовна.  bouquet
То снимки, то колажи, цветя супер си джанъм Hug Hug Hug Hug Hug
А Галип и Сабиха ще се разберат на края на месеца - ще присъстваме на сватбата. Нал така Thinking
Мамче, ние сватбата ще я чакаме, тя може и да закъснее............да фанеме и  другият месец!!! hahaha hahaha hahaha Но вие, защо не пишете, бре? newsm78 newsm78 newsm78

# 43
# 44

привет дружки
хубаво си прекарвате в новата тема
да ни е честита

Общи условия

Активация на акаунт