Son bahar - Любов назаем - Тема 27

• 19 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Гледам че сте почнали с бирата и цацата.
Присъединявам се и аз.
БЕЛ, как мина срещата днес в 14 ч.????
Успя ли да отскочиш до пристанището??
За друг път да знаеш ако имаш среща и си възпрепятствана,
аз съм насреща-ще те отменя.
Няма да оставим нашто момче да се скита сам самичък!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А пък и Кралето ще доплува ако трябва.
Колко му е да преплува стотина мили.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еееееееее, Бонбони тайна не мога да кажа, ще ми се разсърди момчето! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 346
Кралице по принцип  жените имаме гордост повече отколкото ни е необходима. Винаги пред мъжете се опитваме да бъдем отгоре като маслото - че едва ли не ние сме над тези дребните неща. Но винаги жената в  ситуация появата на друга жена в живота на любимия мъж ни кара да проявим  любопитство какво аджеба нашия човек до вчера влюбен в нас изведнъж вижда нещо в друга жена и вече тя е любимата жена. Да и жената иска да разбере с какво новата любов е по различна от нея. Какво има новата жена, а пък настоящата или бившата го няма.
През целия филм Сабиха не прояви такова любопитство да разбере мнението на Галип за друга жена - било за Мерве или сега за Еда. Сабиха си прави някакви умозаключения и права или не това което тя си мисли това е истината. Признак на какво е това у Сабиха - голямо самочувствие, гордост, страх или самозаблуда или нещо друго за което в момента не се сещам.

HugМаман, тя се питаше , мила, самичка! Сама си отговаряше, така е по-лесно, в очите на мъжете това също, не се харесва..........ето пример, излиза, че тя нехае за него, пък изпада после в противоречие,  уж не се вълнува, да не го притиска, а излиза, че ревнува и през цялото време за това е  мислела! Чака, той сам да обясни, да обясни, но той човека хал хабер няма, какви глупости има в нейната глава! Това признак на ниско самочувствие, гордост, прекалена и ненужна в такива моменти, защото става въпрос за любовта......страх, да ..........да се отдаде на чувствата си, тя не умееше да го прави, не си го е позволявала дотогава! Така объркваше себе си, всички около нея и Галип на моменти, макар той отрано се научи да разгадава състоянията й...............последният пример, с Еда............той разбра,че нещо е станало и нашата мома си е внушила нещо, започна да разпитва, за да отстрани проблема,  не да й се кара или обвинява, както тя постъпи, а с разбиране...............с разговор, както всъщност й го каза едно време, отношенията, свършват когато не се говори, Сабиха! Тя запомнила ли е, нещо такова, не!!! Възхищавам се на търпеливи до безкрайност хора, особено що става въпрос за любовта.........така, доказват,че този човек е важен за тях, независимо какво представлява иначе, той си я оббича и толкова!! Галип, направи това, по същите причини!!! Hug Hug Hug
newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51 newsm51 newsm51

# 347
Я, па, я...тукя у чорбата... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бонбонкеееееее, мерси за пожеланията миличка.... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

ООООООоо, Кмете, хош гелдиниз у наше Пакетбаякьой село! bowuu bowuu bowuu Ние тукя, нищим мераците по пакету.............ако те интересува! hahaha hahaha hahaha Суха тренировка, немаме избор..............та, поне си кажем болежките!!! Thinking Thinking Thinking

# 348
Кралице по принцип  жените имаме гордост повече отколкото ни е необходима. Винаги пред мъжете се опитваме да бъдем отгоре като маслото - че едва ли не ние сме над тези дребните неща. Но винаги жената в  ситуация появата на друга жена в живота на любимия мъж ни кара да проявим  любопитство какво аджеба нашия човек до вчера влюбен в нас изведнъж вижда нещо в друга жена и вече тя е любимата жена. Да и жената иска да разбере с какво новата любов е по различна от нея. Какво има новата жена, а пък настоящата или бившата го няма.
През целия филм Сабиха не прояви такова любопитство да разбере мнението на Галип за друга жена - било за Мерве или сега за Еда. Сабиха си прави някакви умозаключения и права или не това което тя си мисли това е истината. Признак на какво е това у Сабиха - голямо самочувствие, гордост, страх или самозаблуда или нещо друго за което в момента не се сещам.

HugМаман, тя се питаше , мила, самичка! Сама си отговаряше, така е по-лесно, в очите на мъжете това също, не се харесва..........ето пример, излиза, че тя нехае за него, пък изпада после в противоречие,  уж не се вълнува, да не го притиска, а излиза, че ревнува и през цялото време за това е  мислела! Чака, той сам да обясни, да обясни, но той човека хал хабер няма, какви глупости има в нейната глава! Това признак на ниско самочувствие, гордост, прекалена и ненужна в такива моменти, защото става въпрос за любовта......страх, да ..........да се отдаде на чувствата си, тя не умееше да го прави, не си го е позволявала дотогава! Така объркваше себе си, всички около нея и Галип на моменти, макар той отрано се научи да разгадава състоянията й...............последният пример, с Еда............той разбра,че нещо е станало и нашата мома си е внушила нещо, започна да разпитва, за да отстрани проблема,  не да й се кара или обвинява, както тя постъпи, а с разбиране...............с разговор, както всъщност й го каза едно време, отношенията, свършват когато не се говори, Сабиха! Тя запомнила ли е, нещо такова, не!!! Възхищавам се на търпеливи до безкрайност хора, особено що става въпрос за любовта.........така, доказват,че този човек е важен за тях, независимо какво представлява иначе, той си я оббича и толкова!! Галип, направи това, по същите причини!!! Hug Hug Hug

smile3521 smile3521 smile3521Браво, супер сте! newsm10 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001

# 349
Я, па, я...тукя у чорбата... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бонбонкеееееее, мерси за пожеланията миличка.... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Зизу като закъсняваш толкова защо не отваряш вратата с крак. Вече сме жадни , че и гладни давай почерпи с нещо. Изпихме бирата, изядахме рибата и сега какво да правим hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ти на оперативка ли беше или пак си по мисии

# 350
# 351
Аз пускам музиката за бирата, а пък ако няма ще си останем само с клиповете
Първото е Еркан с каките, второто Фунда Арар

http://www.youtube.com/watch?v=w2rpdU63dUE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=s_wmeuhS5Bc&feature=related

# 352
Гледам че сте почнали с бирата и цацата.
Присъединявам се и аз.
БЕЛ, как мина срещата днес в 14 ч.????
Успя ли да отскочиш до пристанището??
За друг път да знаеш ако имаш среща и си възпрепятствана,
аз съм насреща-ще те отменя.
Няма да оставим нашто момче да се скита сам самичък!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А пък и Кралето ще доплува ако трябва.
Колко му е да преплува стотина мили.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз съм курназ мома, като Сабиха , на чужди срещи не одим, Бонбонче!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пък и Белл, виж колко е възпитана, имала среща, явила се , срещнали се и възпитано отказва подробности, да не злепостави момчето! Naughty
 Пък аз как плувам, идея си нямаш, скъпа..........чак, толкова много разстояние немога да преплувам, но мога все пак.............стотина метра и нещо! hahaha hahaha hahaha

# 353
# 354

Мамче, с това второто, много високите обороти..........да не стреснеш, както шефа си днес............и комшията, скъпа! hahaha hahaha hahaha Да те  подсетим, не за друго! Днес, шефа ти не каза ли, друго? hahaha hahaha hahaha

# 355
# 356

Мамче, с това второто, много високите обороти..........да не стреснеш, както шефа си днес............и комшията, скъпа! hahaha hahaha hahaha Да те  подсетим, не за друго! Днес, шефа ти не каза ли, друго? hahaha hahaha hahaha
Нали ти казах още днес - шефа вече алащиса на моите пристрастия към турските музики, и многото турски думи които използвам в момента, обаче е доволен че вече не питам по 10 пъти за имената на работниците - изписвам ги без грешка от първото казване. Има полза от гледанет на турски сериали защото повече от половината работници са с турски имена.

# 357
# 358
# 359
Като видя Галип да се разхожда сам като бездомник край Босфора и ми става мъкъ, мъка ...... с какво го заслужи този човек това #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт