Son bahar - Любов назаем - Тема 27

• 19 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Аз докато гледам епизод 13 вие сте се появили. Здравей Бононче. Изчезна някъде, че щях да моля Зизу с нейните връзки с тойните служби да те издирва. А пък ти ходиш по яхтите и не обаждаш предварително, но да знаеш вече и аз няма да давам инфо за яхти, лодки и тем подобни. Разбирам ,че добре си се почувствала. Радвам се за теб, но поне можеше да се обадиш на Белл че тя е на близо да пие едно кафе с човека.

# 91
# 92
Нямам желание да правя негативни коментари за нашите любимци, но ситуациите са такива, че се налага. Нещата от миналото се повтарят и не би трябвало да съм изненадана. Още когато в хотела Галип със скандал призна любовта си той тогава каза много мъдри думи - перифразирам - аз знам, че нещата приключват не когато се говори, а когато не се говори. Сабиха преди да реши да замине не сподели с Галип за посещението на Еда и разговора им. Сега отново не желае да сподели причината, която я накара да вземе това решение. Не тя е толкова горда, че сигурно си мисли ако сподели с Галип причината за решението си едва ли не тя по този начин ще загуби достойнството си. А тя нали е силна жена ще преодолее сама болката си. Не Сабиха не е силна жена. Силния човек не бяга - той се бори и отстоява позицийте си. Най-лесно е да избягаш от един проблем. По трудно е да се бориш и да го преодолееш. От това което съм гледала като анимация останах с впечатление, че Галип много вика, но сега се оказва, че той се опитва да запази спокойствие и да разговаря нормално. Той иска да научи причината за решението за да се опитат заедно да разрешат проблема. Възхищавам се от търпението на Галип. Явно, че трудните условия при които е израстнал  - сиропиталището - му е изградила тази черта в характера. Той още от дете няма на кого да разчита като защита като съчувствие. Той трябва да преживее всичко сам и да се бори сам в живота. И той това прави и сега, макар че до него е любимата жена. Той отново е сам и се бори за любовта си, за щастието си не само неговото, но и на децата. За него смисъла на живота е да бъдат петимата семейство. Това и децата го разбраха, но не и Сабиха.
Съжалявам, че отново ще подразня някого, но аз така чувствам нещата от така създалата се ситуация.
Мамче, скъпа, много си пестелива в оценката си! Всичко това е вярно, което казваш, не ме интересува кого и как ще подразня! Ще кажа аз това, което вие не искате, а именно............писах за доверието, нали си спомняте? Е, това е мила, точната дума! Сабиха а пореден път не се довери, не се довери не на някой чужд или близък, по някакъв начин на нея човек....тя не се довери, на любовта..............на любимия човек, който преди часове й каза, че иска да живеят вече заедно, че е разбрал едно от изминалите си грешки и преживявания, че тя любовта му, е жива и се казва, Сабиха! На това, вие какво му казвате, аз ще отговоря...........егоизъм, липса на позиция относно, това тя, този човек уж го обича, обаче, май.....не е така, на практика! Другото, което прозира между това, което тя прави е ......дали, изобщо някога го е обичала, поне веднъж дали се е питала .......да се опита да си отговори, поне! Обърка живота си, този на Галип, този на децата, този на семейството си, всичко се върти около нея.......и жената се самозабрави! Липса на доверие, не само иначе, тотална липса на доверие, тя придполагаше и продължи след разговора с Еда, да си мисли какви ли не небивалици, за това защо Галип се интерресува от тях, според нея,само и единствено заради, Керем! Толкова е заета, със собственото си  АЗ, че не забелязва нито децата, нито себе си, в смисъл, защо я заболя например от това, което, чу! Не се опита, даже да си отговори, обидена, дълбоко обидена го играеме, защото, ревността...........и за това си спомняте ,нали? Ревността я накара, за кой ли път да постъпи така, прибързана, неадекватна, под влияние точно, на тези чувства! Обиждам се отстрани, нищо че е филм, защото и в живота има такива жени, които без капка мисъл и вяра в човека до себе си, живеят и провалят собственият си и на този до тях, любим мъж! Характер, който консумира, а много малко дава от себе си! Търпението на Галип, то нямаше наистина, предел! За сетен път, преодолявайки гнева и разочарованието от любовта, той ще се опита да разбере, да помогне, да обясни, и да прости......накрая, прошката му и тя, не се изчерпа! Сабиха, няма да разбере сега, тя ще разбере, чак когато осмисли изобщо, съществуването си.........много късно, но все пак ще го направи, за радост най- после на Галип, тя ще разбере, на косъм от смъртта, че този човек, до нея ...........е цялото й съществуване изобщо, защото ако не беше той, тя първо никога нямаше да го разбере, второ никога нямаше да си го признае, и трето .........най-важното нещо в нейният случай, да се довери, да се довери на любовта, на любимия.......или изобщо да се научи, ако щете на доверие! Животът, верно е направил от нея, винаги да вярва в собствените си усилия и възможности, примери много имаше в началото на филма, но тя прекалено се презастрахова, няма лошо, за съжаление го направи .......за сметка на шанса в живота си, за сметка на щастието си и това на човека до себе си! Да не забравяме, и децата! Докъде води любовта на единия, когато обича понякога и...............заради двамата! Това, спаси Сабиха, не друго, за нейна радост! Hug Hug Hug

Не бих могла да го кажа по-добре от вас двете.
Само към егоизма да добавя /не за пръв път/ и мазохизма,вследствие на първосигнални реакции.
Не знам какъв човек трябва да си за да си причиняваш подобни безсмислени страдания.
Винаги наша Събка реагира по един и същи начин:врътне се,грабне децата като куфари и тръгне на някъде.
А после се ослушва като мишок за Галип и чака той да направи първата крачка.Че и като я направи пак се прави на интересна.
А сегашната ситуация беше толкова елементарна,че даже не е нужно да си много умен за да разбереш,че приказките на съседката са пълна измишльотина.
Ама,как ще се позамисли за кого все пак става въпрос!?!?Нали е "силна" жена и тези дейности /имам предвид мисленето/ не са нея.
Сякаш 2 години Галип не е търчал подир нея, а подир мен????????
Ееееееееее,не може така!!!!!
 smile3513 smile3513 smile3513 smile3513

# 93
Мамче, скъпа, много си пестелива в оценката си! Всичко това е вярно, което казваш, не ме интересува кого и как ще подразня! Ще кажа аз това, което вие не искате, а именно............писах за доверието, нали си спомняте? Е, това е мила, точната дума! Сабиха а пореден път не се довери, не се довери не на някой чужд или близък, по някакъв начин на нея човек....тя не се довери, на любовта..............на любимия човек, който преди часове й каза, че иска да живеят вече заедно, че е разбрал едно от изминалите си грешки и преживявания, че тя любовта му, е жива и се казва, Сабиха! На това, вие какво му казвате, аз ще отговоря...........егоизъм, липса на позиция относно, това тя, този човек уж го обича, обаче, май.....не е така, на практика! Другото, което прозира между това, което тя прави е ......дали, изобщо някога го е обичала, поне веднъж дали се е питала .......да се опита да си отговори, поне! Обърка живота си, този на Галип, този на децата, този на семейството си, всичко се върти около нея.......и жената се самозабрави! Липса на доверие, не само иначе, тотална липса на доверие, тя придполагаше и продължи след разговора с Еда, да си мисли какви ли не небивалици, за това защо Галип се интерресува от тях, според нея,само и единствено заради, Керем! Толкова е заета, със собственото си  АЗ, че не забелязва нито децата, нито себе си, в смисъл, защо я заболя например от това, което, чу! Не се опита, даже да си отговори, обидена, дълбоко обидена го играеме, защото, ревността...........и за това си спомняте ,нали? Ревността я накара, за кой ли път да постъпи така, прибързана, неадекватна, под влияние точно, на тези чувства! Обиждам се отстрани, нищо че е филм, защото и в живота има такива жени, които без капка мисъл и вяра в човека до себе си, живеят и провалят собственият си и на този до тях, любим мъж! Характер, който консумира, а много малко дава от себе си! Търпението на Галип, то нямаше наистина, предел! За сетен път, преодолявайки гнева и разочарованието от любовта, той ще се опита да разбере, да помогне, да обясни, и да прости......накрая, прошката му и тя, не се изчерпа! Сабиха, няма да разбере сега, тя ще разбере, чак когато осмисли изобщо, съществуването си.........много късно, но все пак ще го направи, за радост най- после на Галип, тя ще разбере, на косъм от смъртта, че този човек, до нея ...........е цялото й съществуване изобщо, защото ако не беше той, тя първо никога нямаше да го разбере, второ никога нямаше да си го признае, и трето .........най-важното нещо в нейният случай, да се довери, да се довери на любовта, на любимия.......или изобщо да се научи, ако щете на доверие! Животът, верно е направил от нея, винаги да вярва в собствените си усилия и възможности, примери много имаше в началото на филма, но тя прекалено се презастрахова, няма лошо, за съжаление го направи .......за сметка на шанса в живота си, за сметка на щастието си и това на човека до себе си! Да не забравяме, и децата! Докъде води любовта на единия, когато обича понякога и...............заради двамата! Това, спаси Сабиха, не друго, за нейна радост! Hug Hug Hug
Кралице и аз не си харесвам коментара, но така вече стана. Промених се. Не се понасям. Няма да говоря повече, защото не искам да се разваля настроението. Много обстоен коментар си направила. Браво поздравявам те newsm51 newsm51 newsm51. Няма да отбелязвам с друг цвят какво ме е впечатлило. Целия ти коментар трябва да бъде с друг цвят. Не написах всичко което чувствам, не че се страхувам. Причината е друга. Ти я знаеш.

# 94
# 95
Бонбонче  newsm51 newsm51 newsm51

# 96
Аз докато гледам епизод 13 вие сте се появили. Здравей Бононче. Изчезна някъде, че щях да моля Зизу с нейните връзки с тойните служби да те издирва. А пък ти ходиш по яхтите и не обаждаш предварително, но да знаеш вече и аз няма да давам инфо за яхти, лодки и тем подобни. Разбирам ,че добре си се почувствала. Радвам се за теб, но поне можеше да се обадиш на Белл че тя е на близо да пие едно кафе с човека.

Мамче,  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001

Ами как да ви кажа къде съм като всички ще се накачулите на Галката и аз може да увисна.
Той човека си направил труда да дойде по море,аз не мога да му откажа.
Влезте ми в положението,моля!!!!!
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 97
Бел, отново съм в синята рапсодия. Благодаря за прекрасното оформление на темата. Синият цвят ми е любим.  Hug Hug Hug Hug

# 98

Мамче,  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001

Ами как да ви кажа къде съм като всички ще се накачулите на Галката и аз може да увисна.
Той човека си направил труда да дойде по море,аз не мога да му откажа.
Влезте ми в положението,моля!!!!!
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Ние влизаме в твоето, но ти ...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 99
Мамче, споко,мила! smile3503 smile3503 smile3503

Галката е с голямо сърце,за всички има място!!!!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 100
Да ви припомня за епизод 13 Бг - Кемал се гърми. Галип е плътно до Сабиха и раздава колекцията си от кърпички. В предишния епизод й каза много важни думи, които минаха покрай ушите й и тя изобщо не ги осъзна, не само това тя правеше точно обратното. Тогава той й каза  "Довери ми се". В този епизод й казва друго много важно "Всичко изглежда безнадеждно, но не позволявай живота да те смаже. Имаш много основателна причина за това  /показва Зейно/". Както беше казала една съфорумка - тя иска да разбива станата с глава и да мине през нея. А всяка стена си има врата. Това е Сабиха  Banghead Banghead Banghead Banghead

# 101
# 102
Да ви припомня за епизод 13 Бг - Кемал се гърми. Галип е плътно до Сабиха и раздава колекцията си от кърпички. В предишния епизод й каза много важни думи, които минаха покрай ушите й и тя изобщо не ги осъзна, не само това тя правеше точно обратното. Тогава той й каза  "Довери ми се". В този епизод й казва друго много важно "Всичко изглежда безнадеждно, но не позволявай живота да те смаже. Имаш много основателна причина за това  /показва Зейно/". Както беше казала една съфорумка - тя иска да разбива станата с глава и да мине през нея. А всяка стена си има врата. Това е Сабиха  Banghead Banghead Banghead Banghead

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

А в една от следващите серии й каза "Позволи ми да те направя щастлива".
Ама как ще позволи наша Събка????
Добре,че накрая й дойде акъла в главата.
Толкова е различна в последните серии.
Ето тази Сабиха подхожда на мъж като Галип.
Хареса ми.

# 103
# 104
Да ви налея по една бира, че да не се чувствам като пиянките да си пия сама hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт