Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 674
  • 875
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета.Искам и аз да споделя няколко думи за Кина.Аз и моите съквартирантки и се доверяваме от няколко години.Аз до скоро бях на кичури сега съм един цвят и с чисто сърце мога да кажа че Кина е страхотна.Тя е изключителен професионалист и постоянно ходи на обучения.

# 61
Момичета, аз съм с дълга, естествено кестенява, небоядисана коса. Искам коренно да променя прическата си, включително и цвета. Препоръчаха ми горещо една фризьорка, но никъде не намирам името й сред препоръчаните. Искам да ви питам дали сте чували нещо за нея. Казва се Николета, от студио Визия. Някъде зад срещуположната спирка на Колхозния пазар бил салона. Не е младо момиче. Ако някой има отзиви, ще се радвам да споделите. Иначе от прочетеното до тук и аз се насочих към това момиче Кина. Явно няма недоволни от нея

# 62
  • София/Варна
Здравейте Simple Smile Имам един малък въпрос - някой има ли представа какви са цените на официалните прически при Кина Кудева. Нуждая се от актуална информация. Благодаря предварително Simple Smile

# 63
Здрвейте.За добър фризйор мога да препоръчам моя.Миналата година попаднах на него случайно,в КАПАНОВ.Но той вече не работи там има си собствен салон.Много съм доволна наистина.За подстригване и издухване ми взема по 28 лв-аз съм с доста дълга и гъста коса.Ако някой се интересува мога да дам телефон.Казва се Влади

# 64
За официални прически (сватби, балове и тн.) Маргарита..или още Маргото - салона й е в една от уличките с/у белите магазинчена на центъра.Това беше единствената фриз., която успя да направи прическата, която сестра ми искаше за сватбата си, а ходи преди това на доста места и навсякъде казваха, че не е възможно да стане.
За грим - Маруся, невероятна...
Момичето при което аз ходя да се фризирам се казва Поли, преди рабоше в Ескейп, сега е много близо до Ескейпа, на две мин. е салона, казва се Парадайс.Аз съм доволна от нея, лятото ми прави кичури..станаха много добре, постригва също много добре, не знам тук как се качват снимки, но мога да дам да видите правена ми от нея прическа, както и кичури.Аз съм доволна.

# 65
Здрвейте.За добър фризйор мога да препоръчам моя.Миналата година попаднах на него случайно,в КАПАНОВ.Но той вече не работи там има си собствен салон.Много съм доволна наистина.За подстригване и издухване ми взема по 28 лв-аз съм с доста дълга и гъста коса.Ако някой се интересува мога да дам телефон.Казва се Влади
Това е и моят фризьор. Работи наистина много добре. Новият салон е на Съборни 16. "VR" Hair Coiffeur. И аз го препоръчвам.

# 66
Много съм доволна от фризьорски салон "Мето", подстригах се при Краси и пак ще повторя  Simple Smile

# 67
Здравейте Simple Smile Имам един малък въпрос - някой има ли представа какви са цените на официалните прически при Кина Кудева. Нуждая се от актуална информация. Благодаря предварително Simple Smile
Зависи от прическата Simple Smile. Около 100 и нагоре  Peace.

Аз искам да препоръчам още една фризьорка, раздвам се, че и от Кина, която препоръчах преди няколко страници също всички са доволни Simple Smile. Другата фризьорка се казва Сабина, салона й е на бул. Приморски, срещу корабите. Момичето е много кадърно, скромно и старателно. Имам си критерии, по които оценявам фризьорите, тъй като преди да попадна при Кина, бях сменила 7 броя  Crazy и наистина Сабина е добра. Като особеност мога да кажа, че цените й са много достъпни (т.е. съвсем нормални, защото кой каквото и да ми говори живеем във Варна и е нелепо да се гонят ценови нива като на някои звездни фризьори - за мен това не е нормално).

# 68
А в този салон на Кина,само тя ли подстригва или при нея работят и други фризьорки?

# 69
Момичета, аз съм с дълга, естествено кестенява, небоядисана коса. Искам коренно да променя прическата си, включително и цвета.

крем4е, избра ли си фризьорка и коя? Какво стана?

Трябва да се боядисам, а не знам къде...  Rolling Eyes

# 70
  • вляво от асансьора
Това е и моят фризьор. Работи наистина много добре. Новият салон е на Съборни 16. "VR" Hair Coiffeur. И аз го препоръчвам.
Още един глас за Влади, страхотен е. Peace С него замених Студио Ка, а него май не бих го заменила, ще го следвам навсякъде Mr. Green Още не съм го посещавала в новия салон обаче, с каква козметика работи?

# 71
А в този салон на Кина,само тя ли подстригва или при нея работят и други фризьорки?
Само тя  Peace

# 72
Момичета, моля да ми дадете някакви координати на Влади или Кина, защото и аз се нуждая от спешно оформяне, не си понасям вече косата, ами се иска да я оформя, че след известно време и на работа ще се ходи  Rolling Eyes Ходих и в Студио Ка, но там цените са доста солени, сега честно казано пак се замислям да си запиша час при тях, но ако ми препоръчате някой фризьор на същото ниво, но на по- нормални цени, ще съм безкрайно благодарна  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 73
  • ВАРНА
Зависи от прическата Simple Smile. Около 100 и нагоре  Peace.

Аз искам да препоръчам още една фризьорка, раздвам се, че и от Кина, която препоръчах преди няколко страници също всички са доволни Simple Smile. Другата фризьорка се казва Сабина, салона й е на бул. Приморски, срещу корабите. Момичето е много кадърно, скромно и старателно. Имам си критерии, по които оценявам фризьорите, тъй като преди да попадна при Кина, бях сменила 7 броя  Crazy и наистина Сабина е добра. Като особеност мога да кажа, че цените й са много достъпни (т.е. съвсем нормални, защото кой каквото и да ми говори живеем във Варна и е нелепо да се гонят ценови нива като на някои звездни фризьори - за мен това не е нормално).
Искам да попитам какви са цените на Сабина и на Кина за постригване и сешоар?

# 74

Искам да попитам какви са цените на Сабина и на Кина за постригване и сешоар?
При Кина не знам каква е цената за сешоар, защото никога не съм ходила само за това, а и никога не съм видяла ценоразпис там  Peace. Сабина ми взе 10 лв. за дълга коса  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт