Печати за нокти - 7

• 70 099
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
момичета вчера си купих печати но много слабо си личат сигурно проблема е в лака бях чела някъде из форума че в/у шаблона имало тънко прозр,фолио което трябва да се махне обаче аз почоплих ама не открих такова нещо шаблона беше опакован в плик което ме навежда на мисълта че няма фолио но не съм сигурна благодаря

# 181
iv.elina , ако е от евтинките шаблони 100% има фолио ( освен ако някой не го е махнал Thinking ), без значение в каква опаковка е. Ако е на Конад - няма фолио!  Peace

# 182
да на КОНАД е 12лв струва мисля че не е евтино но пак не съм сигурна значи е от лака

# 183
  • Бургас
О да, в този случай определено е от лака - ползвай наситени цветове и по-гъсти като консистенция Peace

# 184
OK

# 185
  • Пловдив
Ето нещичко от вчера:

Pampita
уникално се е получило. Heart Eyes

# 186
Pampita, прекрасно  Heart Eyes
UNynaev , също добре се е получило, кой е номера на лака

# 187
  • Пловдив
...кой е номера на лака

Почти 100% е 308, но е в къщи и незнам дали съм го запомнила точно  Simple Smile и благодаря.

# 188
308 е  Laughing благодаря и аз Simple Smile

# 189
  • Бургас
Много ми харесаха последните творения  bouquet На мен, обаче, много бързо ми се изтъркват печатите от матовите и велурени лакове, че нали са без топ Rolling Eyes При мен ли е само или да се успокоя, че не съм уникат Mr. Green

# 190
  • Пловдив
И на мен бързо ми се изтриват, ако са правени с Конадски боички, затова си ги правя с лакове. Иначе също ги правя, когато ще съм извън къщи за по-дълго време иняма да ми се налага да мия чинии и да чистя  Laughing. Та не си единствена и при мен се трият бързо.

# 191
  • Бургас
То и аз ги правя с нормални лакове (конадски нямам така или иначе), ама за нула време заминават (дори и при немиене на чинии) и все ме яд Rolling Eyes Но е добре да знам, че не е само при мен Hug

# 192
  • Пловдив
Ето отново от мен. Иначе печата на велуреният лак не ми се изтърка поне три дни и е правен с Golden Rose Nail Art сребърния. За разлика от печата, лака си се изтърка, та затова ето и нов печат.

# 193
момичета препоръчайте ми някоя марка лак за печати които няма да изчезнат на втория ден смятам че сте експерти а аз съм новобранец в областа много благодаря

# 194
  • София
момичета препоръчайте ми някоя марка лак за печати които няма да изчезнат на втория ден смятам че сте експерти а аз съм новобранец в областа много благодаря

Golden Rose Nail Art сребърния и златния са добър избор.. все пак не е лошо отгоре да слагаш топ  Hug

при матовите и велурените не става, разбира се, или поне се губи ефекта (от мат става гланц, а от велур обикновена перла), но при всички други няма причина да не слагаш топ  Peace

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 13:31 от Elitsa_z

Общи условия

Активация на акаунт