Печати за нокти - 7

• 70 022
  • 709
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Pampita, много красиво е станало Hug

# 271
  • Ст Загора
Пампитам ,прекрасно е , с кои лак си правила пеперудката , и как го нареди тоя брокат така хубаво?

# 272
  • София
Ето един странен френски, направен с четката за рисуване на детенце, стана доста право като за първи опит, мисля така да го правя от сега нататък.

CND Urban Oasis, боичката е на Конад.

Някой ме попита в темата за лакове дали Urban Oasis става за печати, наситен е като боичките на Конад, но по-течен съответно всички фини линии се отпечатват перфектно.

# 273
  • София
Благодаря момичета Simple Smile

Печата го правих с China Glaze Harmony, а брокатите ги редих с инструмент за точки.

Надя, възхитителен френски, и лака и декорацията. Разкажи повече за това как направи чертичките, ако може покажи и четката.

# 274
Pampita, много ми хареса   bouquet
И аз искам такива брокатчета, в Джъмбо дали ще  има?
nad_tab, също прекрасно  Heart Eyes

# 275
  • София
Има, има 4 лв за 6 бурканчета, които ще ти стигнат за цял живот.

# 276
Ама определени си от тях цветове нали? Иначе хубавото на такива неща е, че не се съсипват като лакове например  Mr. Green.
Предлагам да покажете какви шаблони имате Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 21:17 от iiv_05

# 277
  • София
Пламена, ето четката, купих я в комплект от 6 от магазин Слънчоглед, на една пряка на Шишман е(ул.Ив.Вазов) оказа се че имат и он-лайн магазин. Аз купих комплект от 6, Аля много ги харесва, но гледам че за маникюр има по-удачен комплект от 3.

http://www.slanchogled.com/sunflower/Product-DR-%D1%87%D0%B5%D1% … A%D1%82_2177.aspx
Слагам четката до нокътя и въртя пръста, лесно става, само да направиш хубаво ъгълчето, аз не харесвам френски с права черта.

# 278
UNynaeve, nad_tab, Пампита - невероятни сте честно!!!

nad_tab този прекрасен завършек на маникюра със Сеш Вит-а ли е? Можеш ли да ми дадеш линк към мястото от където го поръчвате - извинявай, някъде бяхте дали но ...незнам в коя тема беше ... Embarassed

# 279
  • София
UNynaeve, nad_tab, Пампита - невероятни сте честно!!!

nad_tab този прекрасен завършек на маникюра със Сеш Вит-а ли е? Можеш ли да ми дадеш линк към мястото от където го поръчвате - извинявай, някъде бяхте дали но ...незнам в коя тема беше ... Embarassed
Да от Сеша е, ето продавача.
http://cgi.ebay.com/SECHE-VITE-DRY-FAST-TOP-COAT-5-oz-/360292176 … sh=item53e3165130

# 280
там хич ме няма  Sad - имам предвид чуждите сайтове, някой няма ли да поръчва да се включа и аз

# 281
Момичета, днес пробвах новите шаблони и ето какво се получи:

Долната лента на безименния е малко на страни  Embarassed

# 282
  • Ст Загора
iiv_05 прекрасно е!

# 283
  • София
там хич ме няма  Sad - имам предвид чуждите сайтове, някой няма ли да поръчва да се включа и аз
И аз имам твоя проблем....много исках да си поръчам комплекта печати от амазон ама не съм много на ти с английския,някакси се оправих да си пусна поръчката,но ми върнаха мейл,че не могат да ми я пратят,защото не съществувал такъв адрес като моя newsm78 .Ако някой поръчва такъв комплект ще съм му много благодарна,ако поръча и за мен ще си платя даже преди да  е пусната поръчката ако е необходимо  Praynig

# 284

Мерси Simple Smile
Щях да сложа втори... ред (да го наречем) с цветята и на палеца, но вече минавах с топ лак и ми дойде идеята за безименния, защото обичам двата пръста да са различно от останалите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт