Печати за нокти - 7

• 70 091
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
Бях в София и обикалях навсякъде, по главната, по Витошка, но където и да влизах като питах за матиращи лакове на Мода ме гледаха сякаш падам от Марс  Joy

не знам коя е главната, но по Витошка Мода няма - лаковете са по 2-3 лв. и се намират в малките парфюмерии  Peace

# 211
  • Пловдив
Unynaeve,мила, този зелен лак на който си правила бяла декорация е много хубав Simple Smile

Бях в София и обикалях навсякъде, по главната, по Витошка, но където и да влизах като питах за матиращи лакове на Мода ме гледаха сякаш падам от Марс  Joy

Благодаря, ти! Зеленият лак на Мода го взех от Студентски град като вървиш от поликлиниката към зала Христо Ботев се намира в дясно точно след поликлиниката. Магазинчето е малко и има най-различни лакове. Тези на Мода са малко скътани сред другите лакове. Иначе също си ги взимам от пазара в Младост, който се намира на последната спирка на метрото.

# 212
Благодаря ви Unyaeve, Bubanka!:)

# 213
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Tрябва ти лак, който да добива реален плътен цвят само при един слой нанесен на нокътя. С такъв тип лак няма как да не ти се получи. Пробвай няколко пъти, понякога трябва повечко практика. На мен точно с такъв комплект от първия път ми се получиха доста сполучливи неща.

вземи си сребристата или златистата боичка за рисуване на ГР.. не е скъпа, цветовете са универсални (все единият ще ти влезе в употреба), а печатите гарантирано стават  Peace
не схващам това ГР и аз пробвах няколко пъти но не ми се получават

# 214
  • София
На мен със сребърната боичка на  ГР ми се получават перфектно

# 215
  • София
ГР е от съкратено Голдън Роуз - Golden Rose

# 216
благодаря не се светнах

# 217
  • София
ив.елина, аз пък разбрах, че си пробвала с голдън роуз няколко пъти, но не ти се е получавало  Rolling Eyes Ако използваш поне някакви препинателни знаци повече хора ще те разберат и ще ти отговорят

# 218
и аз набързо да се отбележа с нещо скромно  Simple Smile

# 219
значи боичката е по-добра от лака на Голдън Роуз

# 220
  • София
значи боичката е по-добра от лака на Голдън Роуз

О, да. Определено. С нея стават страхотни печати. Много по-добра е от специалната сребърна боичка на Конад, която също имам, но не ми харесва

# 221
Благодаря момичета - с много много гъст (почти засъхнал) лак наистина стана, но да си развалям лаковете заради това ли..  Confused
А тези боички какво представлятат - тези малките високи лакчета с тънката четка ли? И на водна или на лакова основа са?

# 222
  • Ст Загора
Благодаря момичета - с много много гъст (почти засъхнал) лак наистина стана, но да си развалям лаковете заради това ли..  Confused
А тези боички какво представлятат - тези малките високи лакчета с тънката четка ли? И на водна или на лакова основа са?
да тези са лаковете за рисуване на Голдън роуз ,на лакова основа са.

# 223
  • София
Хелена, имай предвид, че и не с всички боички за рисуване става. Аз имам на няколко фирми, но само със сребърната и златната на ГР наистина става добре

# 224
  • Пловдив
Има и специални боички на Конад, които са направени за правене на печати, които са доста плътни като цветове и съхнат бавно.

Общи условия

Активация на акаунт