Печати за нокти - 7

• 69 849
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета!

От скоро и аз се запалих по печатите за нокти и редовно хвърлям по едно око на тази тема и се радвам на красотите, които показвате.
Купих си печати m24 и m26, черна и сребърна боичка. Все още имам малко проблеми с размазването на черната, но с повече опити ще свикна.
Мисля, че някой питаше откъде могат да се закупят печатите. Аз го направих директно от офиса на NailArt. Платих същата цена, която е обявена и в сайта им.

Ето и опитите ми досега.

# 616
  • Бургас
Икка, предполагам, че е симпатичен печатът, но наистина не мога да видя нищо с този размер на снимката Rolling Eyes Аз винаги снимам на макрорежим (символът обикновено е цветенце) и то с телефона си, че той се справя по-добре от фотоапарата Mr. Green

# 617
Брадичке, благодаря, че ме светна как ставал номера Laughing Hug
Сега щракнах набързо за проба и мисля, че е по-добре

# 618
  • Бургас
По-добре е, ама плиииийз, плииийййз, запазвай и качвай снимките си в по-голямшка резолюция, че с тези дето са към двеста и няколко на сто и няколко пиксела, колкото и да се напрягам, не мога да фиксирам маникюра и да му се порадвам Praynig

# 619
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Малко оспамваме ама как става номера?Принципно аз като ползвам Снимка БГ не ме питат с каква резолюция да са снимките.

# 620
  • Kопенхаген
Привет момичета  Grinning
Среща ли ли сте по парфюмерийните магазини  фолио като на това клипче?

http://www.youtube.com/watch?v=ipTAbP27gcM&feature=fvsr

Като, че ли Ейвън преди време предлагаха нещо подобно  Grinning

# 621
  • Пловдив
iv.elina до колкото знам размера на снимките в повечето случаи зависи от настройките на апарата/телефона, с който ги снимате и начина, по който се слагат тук. В снимка БГ аз ги качвам от телефона си, където съм задала да имат най-високото качество и най-големия размер и на мен не ми променя размера, а даже тук се налага да ги намалявам.

Мадам Помпадур, фолио и лепило за него продават в Стар Нейлс в Пловдив.

# 622
  • Бургас
Малко оспамваме ама как става номера?Принципно аз като ползвам Снимка БГ не ме питат с каква резолюция да са снимките.
Ами първо трябва да са с нормално зададена резолюция снимките, още преди да снимаш т.е. самият апарат да не е настроен за някакви малки снимчици. А за качването в снимка.бг - да, не пита за резолюция, но можеш да копираш линка на дадена снимка по няколко начина - по-малък ваирант, ако просто си разглеждаш албума, в уголемен вариант, ако си кликнала на плюса за увеличаване на изгледа или пък мъничък, ,ако си копирала линка от страницата с общия изглед на снимките в албума, когато те са мънички. Аз специално винаги си копирам линка на увеличената максимално снимка и после слагам в темата него - един път в скобките между img и /img като след img слагам един интервал и пиша height=200 примерно, с което задавам колко голяма да се вижда снимката в поста, после маркирам целия ред и натискам съседния символ до картинката и след url  слагам едно = без интервал и след него отново линка на голямата снимка за да стане url=линк - по този начин в темата се вижда малка снимка, която всъщност е линк към голяма такава и може да се разгледа по-отблизо Peace

# 623
  • Kопенхаген
UNynaeve както винаги бърза и точна  Grinning
Благодаря ти   bouquet

# 624
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви!  love001

# 625
bradata, благодаря ти от името на всички!   bouquet
икка, браво, имаш напредък  Simple Smile Сега остана и да са малко по-големички и ще е супер.  Heart Eyes
Ръцете ти са много красиви, но тях вече ги видяхме, сега дай да видим лака  Laughing
На последната снимка се вижда хубаво, но може и още по-добре.

# 626
 Laughing сега работя по тоя въпрос в темичката с пробите Peace ...сега като сложа снимка и като се кликне върху нея се увеличава...но не знам дали трябва да променя нещо в самите настройки на апарата Rolling Eyes

# 627
  • Ст Загора
едни печати от конад не бях ги виждала  

# 628
  • Пловдив
nasito8988 погледни 10 странци по-назад  Wink. Иначе това са нови, от скоро са пуснати  Heart Eyes

# 629
  • София
Аууууу... харесах си М83, пак ще се поръчва  Sick

Общи условия

Активация на акаунт