Печати за нокти - 7

• 69 858
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Такаааааа, аз успях да се регистрирам в сайта на Амазон. Но от там нататък не знам как да платя, с каква карта став и т. н. Ще ви моля да ме ориентирате, не мога да се справя сама.    Embarassed

# 601
  • софия
Такаааааа, аз успях да се регистрирам в сайта на Амазон. Но от там нататък не знам как да платя, с каква карта став и т. н. Ще ви моля да ме ориентирате, не мога да се справя сама.    Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558803.0

# 602
В момента доставката е безплатна  Wink има едно бутонче Add to card. натискаш го и следваш стъпките, не е сложно .

# 603
  • Пловдив
zvanche, тази тема я видях, но печатите са от Амазон.сом - предполагам има разлика. Ако греша поправете ме.

A_stra,  Add to card - добави карта, така ли е? Аз нямам карта, каква трябва да си изкарам?

Новобранка съм, извинявайте, че разводнявам темата, ама искам да се сдобия с тези чудеса!   Simple Smile

# 604
  • софия
vany6a, няма разлика в начина на пазаруване Peace Може да има разлика в цената на доставката, в зависимост от къде е продавача.

# 605
Изваждаш си карта. Кредитна или дебитна Visa Electron. Може и на личния за да не спамим темата.

# 606
  • Пловдив
Изваждаш си карта. Кредитна или дебитна Visa Electron. Може и на личния за да не спамим темата.

Благодаря! Ще си извадя карта и ще действам. Ако не мога да се справя, ще се възползвам от офертата за лични.    Hug

# 607
  • Пловдив
vany6a, няма разлика в начина на пазаруване Peace Може да има разлика в цената на доставката, в зависимост от къде е продавача.

Тогава отивам да чета и в тази тема и да се образовам!   Laughing

# 608
Аз си поръчах вече печатите от amazon.com,силно се надявам да не съжалявам.Доставката ми е 4$.
Иначе аз имам машинката,която е за печатите,но много бързо съжалих,че не съм си поръчала само ръчния печат,недостатъка е,че печатите могат само централно на нокътя да се поставят,така че ако някой се двоуми го съветвам да не си я взима. Simple Smile Искам да попитам,тези които имат амазонските печати дали са доволни от тях  Grinning Grinning Grinning

# 609
Аз си поръчах вече печатите от amazon.com,силно се надявам да не съжалявам.Доставката ми е 4$.
Иначе аз имам машинката,която е за печатите,но много бързо съжалих,че не съм си поръчала само ръчния печат,недостатъка е,че печатите могат само централно на нокътя да се поставят,така че ако някой се двоуми го съветвам да не си я взима. Simple Smile Искам да попитам,тези които имат амазонските печати дали са доволни от тях  Grinning Grinning Grinning

Аз ги получих миналата семица, и съм доволна. Картинките са симпатични и еднакво добре се получават като с тези на Конад. Както казах, единствения ндостатък намирам в това, че тези за цял нокът са по-малки и съответно пасват на по-тясна нокътна плочка.

# 610
Момичета , от къде мога да си купя такива печатчета в Ст Загора?
В универсалния магазин ,първи етаж.Аз си ги поръчвам от ebay.

# 611
Момичета,имам един въпрос.Как правите лака да изглежда матов,дали самия лак е такъв или се лакирва допълнително ,за да стане матов  newsm78 newsm78

# 612
  • в Кошера
Момичета,имам един въпрос.Как правите лака да изглежда матов,дали самия лак е такъв или се лакирва допълнително ,за да стане матов  newsm78 newsm78

1. Матови лакове;
2. Матов топ лак.

# 613
  • Ст Загора
Момичета,имам един въпрос.Как правите лака да изглежда матов,дали самия лак е такъв или се лакирва допълнително ,за да стане матов  newsm78 newsm78

1. Матови лакове;
2. Матов топ лак.
има и на по -евтини марки матов топ аз например разменям един на Есенс има и на римел ако искаш пиши на лични можем за нещо даго разменим топа.

# 614
Едно мнооого скромно печатче от мен момичета, на какъв режим снимате, когато показвате печатите...аз не всеки път го нацелвам и ми стоят размазани понякой път Confused

Общи условия

Активация на акаунт