Може ли сексът да доведе до чувства?

• 16 607
  • 108
  •   1
Отговори
# 45
Хубав пример Юлиане.Опознаването в дълбочина  Whistling често води до влюбване.
Но пък ако правиш секс с някой и си допаднете и после пак и пак и така след 10 - ят път той вече се усеща,че не само иска да те плющи,ами иска и да прекарвате време заедно,мисли за теб през деня...и.т.н. .

Хората са различни,това е,всички минават през четирите фази,просто при някои са в различен ред. Wink Hug

# 46
  • Sofia
Ко правм  Wink ще я отлюбиш ли ?
Не разбира се Simple Smile Щом съм си я харесал за нещо повече от хубавото и телце, значи е достатъчно интелигентна и с малко търпение ще си я науча според вкусът ми  baby_neutral
А, и си е фетиш учител - ученичка  Hug Joy

# 47
  • Sofia
и така след 10 - ят път той вече се усеща,че не само иска да те плющи,ами иска и да прекарвате време заедно,мисли за теб през деня...и.т.н. .
Не твърдя, че обратното не е възможно. Напротив. Обаче какъв е смисъла?
Да развием твоята теза - ок, харесал съм някоя двойка защото е красива. Оставям се на хормоните. След 5ят път съм силно впечатлен от това, което прави с мен.. виждам разни недостатъци, разни дразнещи черти в характера, абе направо си мисля, че е грешка.. но се оставям на течението. След 10тият път вече съм влюбен. Незабелязвам недостатъците и, дори си втъплявам, че ги променя. Нали я обичам и тя мене. След половин година вече не можем да се гледаме, дразня се на всяко дребно детайлче, което всеки Божи ден ме е вбесявало. Осъзнавам, че нищо не съм успял да променя в нея... а и секса май не е бил чак толкова хипер мега добър....

Whistling Joy ooooh!

# 48
Ти си голям песимист!Ако тръгваш с тази нагласа,разбираемо е защо първо искаш да се влюбиш,а после да сексаш,ясно. Whistling

# 49
  • Sofia
Ти си голям песимист!
Роден съм оптимист, но с натрупания опит съм станал реалист.
Реалист...., освен ако вашите контакти, в 9 от 10 случая, попадате на хора с които искате да прекарате дните си заедно до последният дъх. В такъв случай значи съм песимист с лош късмет  hahaha

# 50
В такъв случай значи съм песимист с лош късмет  hahaha
  Hug Hug Hug Hug Peace

# 51
За да се стигне до секс, значи с нещо ме привлича съответния мъж. Но ако се срещаме само веднъж месечно, не се опознаваме, защото няма какво друго да ни свързва, не знам на каква база бих го заобичала. Ако секса е хубав, ще го желая, да, но до момента, в който срещна друг мъж, с когото ще ме свързват повече неща.

# 52
Да вляза и аз в темата:
При жените - много често. Особено ако жената е чувствителна, по-наивна и с по-беден опит в отношенията. При мъжете - едва ли. При тях като единствен вариант се сещам, сексът за една нощ, да доведе до желание за по-регламентирани отношения и там по-късно евентуално да се явят някакви чувства.... newsm78 или по-скоро чувственца...

# 53
  • Насред хаоса
Може и да може. Според мен обратното е по-често срещано и по-вероятно. Не мога да си легна с мъж, към когото нищо не ми трепва - то вероятно и сексът ще бъде някак безличен, смотан и разочароващ. В крайна сметка сексът е най-интимното нещо, което може да се случи между двама души, един вид допълнение към чувствата.

# 54
Ако няма чувства преди самия секс, няма как да се появят по-късно. Т.е. може, но при определени условия - т.е. сексът да стане доста по-чест, да започнете да излизате и др., които рядко се случват в подобни случаи.
Сексът, по принцип, си е просто секс - резултат от силно привличане между двама души в определен момент, следва секс и накрая всеки си тръгва по пътя с обещанието "Задължително ще се чуем, ще се видим, ще пием по едно...".
Ако има любов, сексът е "неизбежен"  Wink, но ако има секс, любовта обикновено е мираж.
Много често изцяло животинския секс - т.е. породен от моментна страст, а не от чувства, е много добро изживяване.

# 55
Не трябва ли да е обратното newsm78. Не мога да отговоря на въпроса, защото при мене чувствата са водели до секс, а не секса да чувства Confused
ако говорим за жени е обратното - първо "хлътваш" и после "йо йо"  hahaha

# 56
Стига обобщавахте. Не всички жени сме еднакви. Нито пък всички мъже. Crossing Arms

И при нас с половинката беше любов от пръв поглед - запознахме се, правихме секс, после започнахме да излизаме и така и не разбрахме кога сме се влюбили...

# 57
Може.
И се случва не само при жените,а и при мъжете. Mr. Green

# 58
То чувствата ги е имало преди секса /дали са били любов или превличане/. Само, че привличането може да се превърне в любов и без секса. Мисля, че последното само ги затвърдява.

# 59
То чувствата ги е имало преди секса /дали са били любов или превличане/. Само, че привличането може да се превърне в любов и без секса. Мисля, че последното само ги затвърдява.

Според мен, привличането няма нищо общо с чувствата, а по-скоро с химията и разните там първични човешки инстинкти. Най-малкото, няма как да изпитваш чувства към непознат човек. Peace

Общи условия

Активация на акаунт