Най-добре се плете на брега на Черно море

• 58 867
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • там където има винаги вятър
 newsm09 Летяща роклята с право е станала модел за август. Честито   bouquet

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 09:34 от mama iasi

# 601
Благодаря, момичета.
Ще си кажа, че малко съм разочарована, че бялата жилетка не е фаворит.

Късмет и щастие за дечицата. Целунете ги по памперсите от мен.

# 602

Може би, защото плетенето с вилка все още не е широко разпространено и е атрактивно; честито и от мен!  bouquet

Да е жив и здрав Никола но Сънгърл! stork-boy

# 603
Къде да видя бялата жилетка на Летяща? Аз не съм разглеждала изобщо нищо от конкурса... Embarassed   ама то време за всичко стига ли ..?  Толкова неща ми се правят..а толкова има дето няма как да не ги правя...и то става... smile3511

# 604
Благодаря, момичета.

Късмет и щастие за дечицата. Целунете ги по памперсите от мен.
Има нещо такова! Аз те разбирам, защото знам какъв е трудът за едното и за другото!
Но все пак победата си е победа! newsm44

# 605
sungirlaug, честита рожбичка!!!!!!!  Много да ви радва! Да расте здрав, умен, силен, красив, щастлив и да има най-прекрасното детство на света!  Hug

Поздравления за августовския модел, Летяща!   bouquet

# 606

Това е бялата жилетка. Изобщо не може да се сравнява с роклята на вилка според мен.

# 607
Сънчо, честит Свети Никола. Да му изплетеш подобаващи одежди за висшия сан. Да го слушкате, ей! baby

Срещата валидизира ли се, за да се преброиме?!

Додо, пусни си скайпа, че си изчерпила лимита на ЛСтата.

Пинкито, успех днес.  Heart Eyes

# 608
  • там където има винаги вятър

Това е бялата жилетка. Изобщо не може да се сравнява с роклята на вилка според мен.
Определено жилетката е по-сложна като изпълнение/ти си знаеш/, но пък...роклята като че ли повече подхожда на темата "Всеки ден е празник". Извинявай Embarassed но за мен роклята е по #Crazy Нали нищо не разбирам от вилка  newsm78

# 609
Благодаря на всички за поздравленията и честитките!
Честито на Летящата за победата! Роклята е много атрактивна!
А за жилетката - все пак идва и септември!  Wink

# 610
Sungirlaugh, да ти е жив и здрав сина и и само радост да ви носи!
Летяща, честита награда! Роклята е възхитителна, не се разочаровай. Това си е вид проучване на пазара.

Някой питаше навремето какво ще е бебето. Днес видяхме, че ще е момче. Пак ще плета рокли само на кръщелницата.

# 611

Аз също смятах, че или жилетката или черната рокля ще съберат най-много гласове - ето, че човек никога не трябва да е сигурен в нищо.

# 612
Преброяване за срещата - Додо, МБР и аз. Засега.

Едно прекрасно Мангово шале от Соломоновия възел зе есенните дни:

В мечтунки. Имам Рюзгар и мисля, че ще е тамън! Simple Smile

# 613
Относно очакванията, почти винаги най-любимото ни отроче/плетка се оказва неразбрано.
За да се хареса дреха, трябва да се облече, поноси, да ни кажат, че сме красиви в нея...
Не винаги най-трудоемкото се оказва най-ергономично и най-интересно.
Има значение изработката, материала, цвета, дали става за  hahahaголеми цици, дали е практично, фръцкаво, дали е непознато - изпълнено с непонятна техника, дали е снимано добре, дали моделът е слънчев... и не на последно място колко приятели и почитатели има авторът у Лицевата книга. Wink

Днес среща на плетки при кучето - дракон!         Party       Joy
Кой ще идва?

ooops!

Преброяване за срещата - Додо, МБР и аз. Засега.

eat. sleep. knit...

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 14:15 от dodofit

# 614
  • Варна
sungirlaug,живо и здраво да ви е чедото и само да ви радва!

Летяща,прекрасни са и двете ти плетива,всяко едно носи своите достойнства.И все пак на вкус и цвет ........ знаещите руски ще ме разберат.

Пуф, туй шале твърде ми харесва, ама и тоз Соломонов възел ми е една мъгла/ както и много други неща де  newsm12/ Но що е време пред нас е, шЪ сЪ научим.

Общи условия

Активация на акаунт