Моля за мнение за новия хотел Севтополис в Павел Баня

• 68 460
  • 235
  •   1
Отговори
# 45
Халати дават, даже и детски, както и джапанки или по скоро подобие на такива, но биват Peace

# 46
Момичета, един тъп въпрос.....в басеина може ли дребното да е с пояс?Ще ни гледат като Shocked но не знам как иначе ще го задържиме там.

# 47
  • София
Момичета, един тъп въпрос.....в басеина може ли дребното да е с пояс?Ще ни гледат като Shocked но не знам как иначе ще го задържиме там.

защо да не може? разбира се, че може. освен пояс, има и други възможности - тия надувните работи за ръчички, а има и надувни жилетки.
освен това, хубавото на басейна там е, че е на добре обособени нива на дълбочина - стъпаловиден е и между нивата има прегради. по-лесно и безопасно е да се задържат децата на плиткото.

# 48
Моите деца не искат да влизат в басейна без пояс (на 5 г ), пък и няма детски такъв, където да ги пусна спокойно да се плицикат. Няма и детски кът. Въобще хотела не е ориентиран към семейства с малки деца, малко гледат на тях като натрапници.
Лекарката в Спа-то ни предупреди да не държим децата във водата повече от 10-15 мин.

# 49
От всичко, което прочетох разбрах, че хотелът си струва. Забележките ви са по отношение на храната, та въпросът ми е оправили ли са я или не. И още нещо - в самото градче има ли къде да се разходи човек или трябва само с кола наоколо?

# 50
По време на нашия престой, храната си беше супер, имаше два, три вида салати, пресни, шопска, зелена, с майонеза, задушени зеленчуци, чушки бюрек, пънени домати  със сирене, запечени гъби с кашкавал, скара, печени джоланчета, риба, пилешко с сметана и др.От плодовете имаше ябълки, банани, киви, портокали и грейпфрути.Паститчки, еклери и тулумбички.Не знам и на това ако някой каже че не е разнообразно... Пък и винаги може да си поръчаш в ресторанта нещо друго, готвят много вкусно. Аз съм доволна Peace В селото не сме се разхождали, защото бяхме за един уикенд.Пък и Казанлък и Стара Загора не са много далеко.Приятно изкарване!

# 51
Някой със скорошни впечатления от хотела?

# 52
Външният басейн топъл ли е?

# 53
  • Стара Загора
Не е топъл.

# 54
Мерси. А искат ли да се плаща предварително при резервация?

# 55
Мерси. А искат ли да се плаща предварително при резервация?
На мен не са ми искали, платихме си като отидохме на рецепцията!

# 56
  • софия
Здравейте.
Вътрешния басейн топъл ли е? Мислим с малкия да отидем там за 5 дни. Сега са пуснали ваучери? Има ли в града парк, където може да се кара колело?

# 57
  • София
Здравейте.
Вътрешния басейн топъл ли е? Мислим с малкия да отидем там за 5 дни. Сега са пуснали ваучери? Има ли в града парк, където може да се кара колело?

топъл е, 34 градуса - идеален е за деца. има нещо като "парк", близо до хотела, има място за каране на колело.

# 58
iniici, сподели за ваучерите, че мъжът ми ми предлага да ходим там в началото на ноември. За какъв период са?

# 59
  • софия
Офертата е изтекла, не помня много и цената, но ме отказа, че за дете се плащаше 40 лв на вечер, а за възратсен беше май към 55 лв. Пакета беше от 5 нощувки, НВ

Общи условия

Активация на акаунт