Януарчета 2010 тема 10

• 29 671
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София - Дианабад
Тани, пробвай да я мазнеш малко с пюрето да видиш дали ще излязат пъпки - щом като си я измила, са изчезнали, може и от това да е.

Катинче, познат вирус - и ние така се върнахме от морето и двете със средната щерка като започнахме да повръщаме -  Shocked.  Та в спешното ходихме, вляха ни някоя банка, освестихме се и се прибрахме. Дано и Мишето да се оправи бързо.   Hug

# 541
Тани, мисля че е най-добре да опиташ да дадеш някое друго пюре и ако ги няма пъпчиците значи е от крушата.Също така можеш да опиташ да дадеш само ябълка и после само праскова и така...докато хванеш от какво е.

# 542
  • Mediterraneo
Тани, абсолютно не вярвам да прави чак толкова бърза реакция, на втората лъжичка  Rolling Eyes

# 543
  • Варна
Катинче, дано се оправи бързо Михаела  Praynig Била съм с Вики в инфекциозното заради този вирус и знам колко е гадно, а на теб сега ти е много по-трудно, като не си до нея  Sad Кураж  Hug
buritu, бързо оздравяване и на твоя юнак  Hug
Танче, аз съм много доволна от Дентинокс за зъбките. Ползвала съм го за Вики, сега взех и за Лора, моментално я облекчава като я намажа с него. Имам и Дентокинд, но още не съм го пробвала.
Дойде време и аз да купувам дрешки на малката, че всичко и е умаляло. Обувчици поръчах, за да не и е студено на крачетата.
Лорка е със зачервени бузки, а и на едното краче има обривче, но сухо, като лишеи. А не съм и давала нищо ново. Възможно ли е да е алергизирала от гроздето, което аз съм яла? Че тия дни преядох с грозде  Crazy
По въпроса за децата, до скоро не мислех въобще за трето дете, но така бързо минава времето, че ми е мъчно чак. Та се замислям и аз за трето дете, е, по-натам де. Остава да навия и мъжлето, че на него засега не му се нрави идеята.
Ние сме на почивка в Троянския балкан. Много е хубаво. Вчера ходихме до Априлци, днес - на минерален басейн до с. Чифлика, после до Троян, Троянския манастир. Има такива красиви кътчета... Утре мислим да запрашим към Ловеч. Лорката не ни създава никакви проблеми, баткото малко не слуша, но то не може да е идеално  Mr. Green
Лека вечер на всички!

# 544
Здравейте отново  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Роси, браво за почивката, как е времето, дано и ние бързо се организираме за нашта планинска почивка, че то дойде време за училище  Peace
Никол, не се обвинявай, въобще не си смотана, то с две деца, не е лесно, пък с три, четири незнам  Mr. Green
Мами я споделете по колко киноа и рапично олио да слагам в една доза пюре за Вики, днес купих и двете и тази вечер ще пробваме киноата на салатка  Heart Eyes
Тани, пък за толкова бързо отшумяваща алергична реакция не ми се вярва, и то с отмиване да преминава, знам ли, питай педиатъра  Thinking

# 545
Благодаря за вниманието!
Момичета това не са пъпчици ,а леко червени петънца.Мисля си,че не е от самото вкусване на крушата ,а допира до кожата.Все пак не отива всичко в устата,а и в страни. newsm78 И аз съм в чуденка.То егати и съвпадението.Два последователни дни и то в момента на даването на пюрето.Като измия устичката и изчезват след малко.Утре ще дам пак по същото време 2 лъжички,ако стане пак така,ще опитам след известно по отделно да видим.

За венците ползвам КАЛГЕЛ.Не мога да достигна венците да намажа,тя го изсмуква от пръста ми.А не е толкова хубаво,като го вкусих,но я облекчава веднага.

# 546
  • София
Здравейте и от мен!

Тези дни не ми остава никакво време за писане...сега седнах да поръчам разни дрешки на Фил от Ла Редут и понеже има някакво забавяне на страницата ще имам време да се разпиша!

Катинче, дано Мишето да се оправи по-бързо и да си дойде вкъщи! Ужасно нещо е този вирус, аз много му се плаша...не знам някой да е ходил на море и да не се е разболял... не съм сигурна дали има нещо общо, но като гледам как цялата канализация се излива в морето, въобще не се учудвам, че има такива ентеровируси.... Sick

Иначе ние сме добре като изключим диагнозата АД....не съм сигурна, че е това, но е факт, че не мина с Нахткерцен и от 2 дни го мажа с Елоком. Мажа го вечер, след като заспи и на сутринта лицето му е чисто, но като започне да си яде ръцете и играчките и пак става зачервено. Във вторник сме на консултация и ако не е минало дотогава ще настоявам за направление за дерматолог.

И на Филип давам Дентинокс. Много му харесва и го примлясва много смешно. Зъби още няма, а и не мисля, че ще се появят скоро, но не съм специалист.

Никол, не се обвинявай! И аз онзи ден изпуснах Филип и падна. Беше прав до холната масичка, а аз си връзвах косата, за една секунда се пусна и тупна настрани...

Филип е станал много бърз в пълзенето. Не мога да го оставя за секунда сам, защото се изстрелва към нещо...стол, маса, диван, стена и в момента, в който стигне се изправя и започва да се придвижва. Много е нестбилен още и не смея да го оставям съвсем. А в кошарата се е научил да се изправя и обръща с лице навътре и да стои прав без да се държи с ръце, а да се обляга назад...и аз го обясних... Whistling

Танче, и аз купих пиле с броколи...дано да го яде, че вече не знам какво да му давам...само ако има тиква е на почит, пък повечето пюрета са с моркови...

Горис, имаш и моето възхищение! Аз не съм ходила там, а вие с три бебета! newsm20

Виола, надявам се да няма нио притеснително!

Бурито, бъезо оздравяване на Маргарит!

Мамо Це, добре завърнала се! Много хубав цитат! Аз като се ядосвам на половинката и се сещам за него...  Mr. Green

Тани, и според мен е малко вероятно да е от крушата.  newsm78

Гита, и Фил сваля всичко...обувки, шапки, лигавчета...какво ще рвим зимата не знам. Мисля да му купя бувчици за прохождане другата седмица. Огледах тези по магазините и харесах едни на Колев и Колев. Меки са, с ципче отдолу и връзки, дано да не ги събува лесно.

Хайде, лека нощ от мен! Най-сетне ми мина поръчката!  ooooh!

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 23:01 от Red tree

# 547
Здравейте!Обикалях вчера из магазините, но не намирам нищо по-ватирано, все още зимните панталони и блузи не са излезнали по магазините.В крайна сметка купих един суетшърт на фирма Краси, р-р 80.Това не знам за колко години отговаря, но май ще купуваме дрехи в тази категория.При панталоните например по-големите номера са ни дълги, а на кръстта са ни тесни.В чудо съм се видяла и ще трябва да купувам дрехи само с нея, а не на око.Вчера за секунди Стефа стоя без опора.Дадох й за първи път телешко на обяд и банан с йогурт след кашата следобяд, яде ги с охота.Иначе зачервяването мина, явно не от памперсите, а от това, че някой път върши голямата работа през нощта и до сутринта кожата се възпалява.Приятен ден на всички.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 08:19 от gitadam

# 548
Здравейте, мами  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Честито на днешните месечинки, да са живи и здрави дечицата ни, много весели и засмени и една почерпка от нас с Вики по този случай

Хубав ден, момичета  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 11:06 от tanchelina

# 549
Да са живи и здрави месечинките имного да ви радват.

# 550
Привет, банда!

Днес момчетата са по мъжки някъде на мотори и ние с Анна се гушкаме у дома... Тази сутрин се търкаляхме на спалнята и след като ми мачка косата и дърпа бузите си извади биберона от устата и се опита да го натика в моята. Та така - споделяме си вече разни неща  Grinning.
Открих също така, че харесва да я галя по вътрешната страна на ръчичката - лекичко нагоре-надолу между китката и лакетната сгъвка. Знам от един приятел сириец, че баба му така приспивала племенниците му, галела ги по ръчичките и им пеела. Аз арабски приспивни песни не знам, но и с български става.  Peace

Пожелавам на болните дечица бързо оздравяване  Hug!!!

А ако съм пропуснала нечий повод за празнуване - честито на патерица!   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet

Горис, прекрасни са твоите принцеси!  Heart Eyes

Момичета, не ни ожалвайте като работещи майки - това не е някаква болест, пролем или тегоба  Grinning.  

# 551
 Heart Eyes

(Беба направи опит да публикува поста още веднъж ....)

# 552
Момичета, не ни ожалвайте като работещи майки - това не е някаква болест, пролем или тегоба  Grinning.  

Много добре те разбирам, аз съм сигурна, че много добре ще ми дойде като тръгна на работа - категорично не съм жена-домакиня и не мога да общувам само със 7-месечно бебе по цял ден без да полудея  Hug
Чувствам се вече като към края на лятната ваканция от ученическите си години - колкото и да е хубаво лятото, колкото и да нямаш никакви задължения, чакаш вече с голямо нетърпение да свърши, да тръгнеш на училище и да си си всеки ден с приятелите и нормалното ежедневие  Mr. Green

Приятно изкарване на почивните дни  Hug

# 553
Скромна почерпка за 8-те месеца на Диляна
Последното ù постижение от тия дни е пълзене в правилната посока – напред.

Поздрав към наборчетата http://vbox7.com/play:d27bbd5c

Бързо оздравяване на болните бебенца и каки! Hug

# 554
Приятно изкарване на почивните дни  Hug

МЕРСИИИИ!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт