123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 752
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • WA, USA
Chudesni sa! Da sa ti zhivi i zdravi!

# 241
мерси,мерси девойки   bouquet

агент...не знам на кой прилича , има доста от майка ми за сега,някои хора казват че на ММ прилича но според мен понеже е по светличка. На мен няма нищо със сигурност,поне до момента. Simple Smile

МВК... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще почне да ти врънка за истинско бебе много скоро да знаеш Wink

Леле хора,за 1ви път се сблъсках със върволицата коли  като отидох да си взимам щерката днес...такова чакане пред у-щето е ад просто.От утре смятам да паркирам и пешком да си я взимам, нищо че съм с Клои и не ми е удобно така. Като я водя е много бързо но за взимане...нямам нерва просто ooooh!.

# 242
Страхотни снимки и страхотни бебета Вики!

MVK, така като те чета направо се стягайте за още наследници.  Laughing

Аз имах уникалната чест да видя бебе Александър пресен пресен. Невероятни са и двамата, такава влюбена двойка мама и бебе!

# 243
Страхотни снимки и страхотни бебета Вики!
Аз имах уникалната чест да видя бебе Александър пресен пресен. Невероятни са и двамата, такава влюбена двойка мама и бебе!

аааа, аз съм те изпуснала... Другият път като идваш, обади се!

Аз също искам да видя бебе Александър, поне на снимка, може ли, Кюбит?

# 244
Ще има повторение Хиър, не се коси. Тогава беше само за малко и много бързах.

# 245
Сипируми, статия по твоя въпрос с дайвърситито.

Нищо особено според мен, но аз винаги предпочитам коментарите.

http://www.huffingtonpost.com/dana-h-glazer/how-can-parents-stop … aci_b_681416.html

# 246
Ще има повторение Хиър, не се коси. Тогава беше само за малко и много бързах.

Супер! Simple Smile

# 247
Много неща нау4их днес от вас Simple Smile

Тв само записани на ДВР- Джордж, Супер Уай, Уърлд уърд и...Анжелина балерина(не питайте Simple Smile), никакви реклами и тв канали. Трябва да гледа понякога, за да мога да се изкъпя, поема въздух или сготвя, ина4е е между мен и плота, няма мърдане.

за излизането - с баща му сме сядали в колата да го 4акаме, не му пука, даже затваря вратата и ни казва 4ао. Не дава да му се обяснява абсолютно нищо, като запо4на и той запо4ва друго да ми говори, казвам слушай сега е мой ред, хваща ми главата в ръцете си без да мига ме гледа в о4ите и запо4ва с "лисън мамми, ай ноу". Като направи нещо и е бил предупреден, 4е следващият път отива на тайм аут репликата е "донт уъри абаут..."...примери безброй, но пък понякога изневиделица дойде да ме гушне и каже ай лъв ю и ме размазва Heart Eyes

Мерси за препоръ4аните книги!

Лени, мерси за линка.

Вики, прекрасни са Heart Eyes

Титина, дано вси4ко е наред с майка ти Praynig

Пропускам нещо...ще 4ета пак и допиша после...

# 248
За дайвърситито  Елла не забелязва черните изобщо,  само азиатците забелязва за момента,много е странно.Имаше 2 учителки преди ,едната бяла ,едната черна и  аз не им знаех имената в началото и исках да я питам нещо за черната учителка и за да уточня за да ме разбере за коя питам и казах  доста предпазливо "тази по-тъмната"  ,тя не схвана и аз казах" черната" ...тя много учудено ме попита"черната ли?" как така мръсна?" и аз  пак понечих да обясня че не съм имала в предвид че е мръсна а с по-тъмна кожа и тя пак не схвана и аз оставих нещата така.Въобще за момента не е коментирала тъмнокожите .Няколко пъти ми каза обаче че в нейния клас има 2 като  "Ни Хау Кай Лан"  и че говорят чайнис  Laughing

Бенс...сладур. Елла и тя го практикува това много със  "ти не ми казвай ,аз всичко знам" . Един дол дренки са всички. Laughing

# 249
оххх оспамих днес сори ,активен ден ми е днес явно
исках да ви пусна едно клипче от тубата ,много весело

Single Ladies Devastation  Laughing
 http://www.youtube.com/watch?v=sb9eL3ejXmE

# 250
Привет момичета и от мен, най-после да успея да ви прочета - малко по диагонал де, че вие много пишете пък аз не обичам да се включвам без да съм чела. Wink

Много благодаря на всички за прекрасните пожелания за мен и новият член на семейството ни. Hug
За раждането мога само да кажа, че ще ми остане много хубав спомен въпреки, че не мина както съм си го представяла. Копирам си разказчето от темата "Бременни в чужбина" да не го пиша пак:

В неделя на 8ми ходих да се видя с една приятелка, която ми даде столчето си за кола, че нали мойто го чакам да пристигне.След това отидох да си купя нощница, че се бъзикахме, че дори не съм си приготвила чантата. отивам аз в магазина и се мотая, а по едно време нещо ми мокри.След проверка не бях сигурна точно какво става и реших да отида и едни пари да си изтегля.Е вече в другия magazin усетих, че се подмокрих, но не беше да ми течат водите.Е докато се закарам до нас бях като напикана
Мъжа ми дремеше и щеше да боядисва една стая.На бързо му казах, че няма да е днес и че май трябва да си изпера веднага нощницата.Той пък  се 6ашна и ме прати да си почивам.4акаме ние да ми текат водите като по филмите ама не.Малко, по-малко за 2 часа и реших да се обадя в кабинета.Същевременно контракции никакви.Съответно 2 опции- да отида да ме приемат в болницата и ако не започнат контракции да ми предизвикат раждането или да си чакам в къщи и да отида през нощта.Накрая се спазарих да си чакам контракциите в къщи и ако нищо не стане най-късно сутринта да се запътим към болницата.
Е да, ама цяла нощ контракции никакви и в 9 часа сутринта бях вече в кабинета им.Потвърдиха, че това са ми били водите и айде към болницата. бяха минали вече 16 часа с изтекли води и решиха да ми го предизвикват, а се оказа и че са ми пристигнали резултатите от стреп Б изследването и са положителни.Включиха ме на антибиотици и питоин и разбира се мониторите.Никакво ходене, но можех да си мърдам в леглото де.Разкритие 3 см и половина.Обаче контракции пак няма или поне не ги усещам.Така от 10 сутринта до 3 следобедКонтракции на всеки две минути, но без дъги усещам.И в един момент болка като за световно.По скалата до 10 бяха 9.Изкарах няма 10-15 минути, в които се паникьосах просто защото не очаквах такова чудо.При мен просто нямаше плавен преход и си поисках епидурал.Доктора беше готов за 10 минути барабар с идването му.
За 5-те контракции, които издържах добре, че беше мъжа ми, че аз така се 6ашнах явно, че забравих и дишане и къде се намирам.След упойката вече беше друго.Провериха ме за разкритие- 9 см.Явно съм била на 8 като ме боцнаха.Сестрат се обади на акушеркат ми и каза, че тя ще дойде до 20 мин( офиса им е срещу болницата).40 мин по-късно беше при нас и като ме погледна каза: "А ама тя косата му се вижда вече.Отивам да си сложа престилката и ще напъваш". Точно 5 напъна и Николайчо се появи.Без болка, без разкъсвани, 3-4 вътрешни шева, за да не е без хич, а аз през цялото време бях много спокойна и си напъвах като по- учебник.Плацентата дори не помня кога я е изроила, но мъжа ми каза, че е било в рамките на 3-4 минути.Аз просто не можех да отлепя очи от малкия.По- хубав момент от този няма- да си видиш детенцето за първи път.
След това изчакахме да ни преместят в нашата стая.Бебчо си беше извяло при мен, а целия personal беше супер.Две от сестрите ми помогнаха доста със съвети за кърменето, а на другия ден дойде и консултантка по кърменето.Уж добре го слагам на гърдата, но зърната ми се израниха малко и си болят, че първите пъти хич не знаех какво точно правя.

Иначе сме добре, свикваме един с друг или по- точно аз с майчинството.Минахме през 2 кошмарни нощи, които да си кажа честно доста ме стресираха.Първата рева много, а аз с него.Но явно беше от болка от обрязването по рано през деня.Am аз от къде да се сетя и беше голямо чудо.Той реве и аз с него, че не мога да му помогна.
На третата пък нощ нещо не му стигна млякото и пак един рев.След 2-3 часа разнасяне и ревове мъжа ми предложи да му дадем малко формула - все пак няма да си оставя детето гладно.И малкия се успокои.Обаче аз един рев, че нямам достатуно кърма.На другия ден отидох и си купих ръчна помпа и кърмата ми вече е ок.Но да ви кажа той пък е и много поспалив и понякога не се буди повече от 3 часа да яде.По съвети на сестрите в болницата го будех на всеки 2-3 да яде,което много ме стресира.
Вторник се видях и с консултантка по кърменето и вече го карам по-спокойно и май ще го бъде кърменето.Само ме мъчи факта, че понеже дясното ми зърно не е зарастнало още от първите дни и използват nipple  shield.А на другото милият много трудно да се закачи- май не са ми достатъчно изпъкнали.
Дайте съвети какво да правя - не искам да ползвам шилдс.
Другото нещо за, което ми трябва съвет е как да успокоя себе си. Имам чувството, че от рева му първата нощ направо се стресирах.Не мога да го слушам да плаче- като ревне и аз с него.То и хормоните яко ме тресат де.Чудя се няма ли някоя книжка за позитивното мислене или нещо такова.Знам, че е нормално бебетата да плачат ама направо сърцето ми се къса като ревне,което е рядко де.Той е добро бебе и реве само при смяна на памперсите и баня.

# 251
Сори за предния дълъг пост, нещо много се разписах.Ето и снимки на младежа:

http://www.facebook.com/album.php?aid=199809&id=643578728&l=12d46be72c

# 252
Микии, страхотно пухкавелче си имаш, да ти е живо и здраво!

# 253
Мики,с интерес изчетох разказа ти,отнася ме към темата за обрязването на бебетата.До преди година не знаех,че това е ежедневна практика в Щатите.Предполагам искат писмено съгласие/отказ от родителите (при все,че тази манипулация не е приета навсякъде) ?

При мен кърменето не се получи,имам болезнен спомен,повече и от самото секцио.Предадеш ли се веднъж на болката,няма да закърмиш отново.Успех с това начинание.
Бебчо е красавец,а ти изглеждаш много свежа.

Другите снимки съм ги пропуснала.

# 254
Мики, много е хубав Ники / пу-пу/ да ти е жив и здрав.На теб бързо възстановяване и много спокойствие , няма да се шашкаш. Честит имен ден и на теб,макар и със закъснение здраве и късмет ти пожелавам
то като гледам на 15 голямо пиене е паднало във форума.Ейде и на 28 пак " по старому"

Общи условия

Активация на акаунт