123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 26 042
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • САЩ
Вики виж този сайт www.realtor.com Дано ти свърши работа. Обикновено като излезе обявата с къщата дават и към кой скул дистрикт е.

# 451
хитруш..да де такива уебс. имам бол  ама много бавен процеса. Ето идея за сайт,колко хора купуват къща според у-щето..ами много ,защо все още няма такъв сайт където пишеш в кое у-ще искаш да ходи детето и според това да ти излизат къщи в този дистрикт само. Ей такова чудо търся! Wink

# 452
  • Boston, MA
Вики, оттук:
http://www.greatschools.org
можеш да го направиш това, което искаш. Избери дистрикт, оттам хоумс фор сейл.

# 453
Anet neбрежно подминава плеЗници и виртуални пеСници,щото е така да се каже широко скроена..довечера ще ви кача да видите как що изглежда детето на майката безгрешна,чакам всеки момент да се обадят от школото да питат кой преби Ния (зловеща паважна травма от гимнастики по асфалта)..инак вчера дудна на стеф-не си бил изпил млякото,няма да хвърлям храна,на на на на, той ми вика-ма мами,то това е твоето кафе от вчера което си ми дала newsm78 (факт,пия е техните пластм.чаши докато вървя заран)

# 454
Тандури, честита ти рожденничка. Да расте здраво и щестливо дете.

Да се похваля, синковеца днес става на 3 месеца и е вече 5.875 кг. Онзи ден в мола ( т.к. не кърмя на онщественни места) му дадох АМ, той забравил как се яде от шише.
А за забравянето, т.к. забравям доста, имам дублиране на нещата- винаги в колата имам екстра комплект.

# 455
здравейте на всички,за първи път пиша в общата тема..много ми е объркано..преди седмица кацнахме на американска територия и вече имам проблем с храненето на сина ми...той още няма 2 годинки и в България си хапваше нормално,не в големи количества,но разнообразно...тук отказва всичко..иска само плодове и хляб...искам да попитам с какво да пробвам да го храня от американските продукти...не ми е познат вкуса им и имената....отказва овесената каша,местното кисело мляко,пюретата...пробвах сутрин с попара по български но отново не иска а в България ядеше...

# 456
Честит рожден ден на Ели newsm59

Аз съм бутала биберон в устата на мъжа ми в просъница, но за други изцепки като че ли не се сещам  Laughing (но аз съм прясна-прясна де  Mr. Green). Иначе съм разказвала в една друга тема как закъснях за интервю, защото то беше на 24 етаж, а копчетата на асансьора стигаха до 20.

# 457
Бамби1, дай му време, от една седмица сте само тук. Сигурно просто се наглася към разликата във времето и няма апетит.

# 458
Забравих - ЧРД на сладката Ели!

Ютурна, твоята история най-ме разсмя  Laughing

# 459
Честит рожден ден на Елена, да е здрава и щастлива!

Успех на всички местещи се, късмет и много радости на новото място.

Бамби, проблемът може да не е в храните, а в преместването. Малко е детенцето, стресът е голям, може затова да отказва да яде друго. Щом е само от седмица проблемът, може би е най-добре да му дадеш още време? Като посвикне с обстановката, може да прояде пак.

# 460
отново здравейте,освен за храненето на сина ми ,което споделих по горе..имам още един въпрос...със зелена карта сме...мъжът ми иска да си извади тук шофиорска книжка...какви документи трябва да представи за да го допуснат до изпита,каква е процедурата на самия изпит...благодаря ви предварително..

# 461
Бамби, можеш да провериш онлайн подробности за книжката. Намери в Google сайта на DMV за вашия щат и там ще пише какви документи, кое колко струва, какво включва изпитът и къде се полага. Обикновено за вадене на книжка тук се иска документ със снимка, който да доказва легален статут в Щатите и още някакъв неофициален, в който до е записан адресът ви. За мъжа ти - трябва му зелената карта плюс, да речем, договорът ви за наем. Адрес се удостоверява и просто със сметка за ток или телефон, да речем, но вие щом сте от седмица тук надали имате такава кореспонденция.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 22:18 от ianajar

# 462
Само ако знаете с какво удоволствие изчетох последните 2 страници.
За изцепки не се сещам,освен,че веднъж намерих дистанционното в хладилника. /вината ми обаче все още не е доказана /

Честит рожден ден на хубава Елена.Да расте щастлива и безгрижна. newsm59

Бамби1,здрасти.Настани се удобно,питай каквото ти е на сърце..няма се плашиш.Тук сме или бременни,или изкукали,или недоспали,или смачкани от работа..някои дори от всичко по малко,но в това се крие очарованието на компанията.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 23:29 от RaL vient de se connecter

# 463
Вики, оттук:
http://www.greatschools.org
можеш да го направиш това, което искаш. Избери дистрикт, оттам хоумс фор сейл.

бубс...така де ,там се ровя цяла сутрин ,как пък не видях къде го това  Embarassed.после ще погледна пак че отивам да взимам Елла от у-ще.

bambi1 ...всеки щат е различен ,проверете си при вас какво точно искат. В някои щати трябва да се яви на изпит а в други не трябва.
За детето-дайте му време както каза биз.. и за него всичко е ново нормално е организма му да е в стрес,важното е че яде нещо все пак...и най-вече плодове  Wink.

# 464
честит рожден ден на елена  newsm59. радостно и безгрижно детство! тандури, честито   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт