123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 26 042
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • USA
Честито на двете рожденички, да са живи и здрави  bouquet!
Цоне, София наистина е много симпатична Heart Eyes! А утре приятно изкарване!
Вики, ужас, но сигурно е минало доста време!

Аз вече си купих машина за хляб, чаках да я намалят, чаках и като взе да се увеличава Shocked, разбързах се и я купих с $27 повече, но здраве да е. Та във връзка с това, ако имате изпитани рецепти за машина, моля ви пуснете ги Praynig. Иска ми се да правя кифлички разни, а и някой ако знае рецепта за пълнозърнест хляб, но без сол и захар, ще съм много благодарна. Вчера направих първия си кекс(шоколадов), ами стана тиклав, дали защото горещ го прибрах в кутия или нещо друго, но не не съм особено доволна Sad.

# 541
Селей и Вики, супер новини, казвайте кога се местите, на 3 часа път ми  е

И аз си помислих, че 3-4 часа път по тукашните земи е нищо работа Simple Smile Може  някой ден да се срещнем на границата между NC и SC Grinning MVK ти тръгваш първа и ние след теб.

# 542
Кажете сега като падне пъпчето има ли по-специална традиция или просто го хвърляме на течаща вода?[/color]
Мики, честито за визите. На майка ми миналата година й отказаха, като изтече една година ще се пробва пак.
За пъпчето: Аз го оставих в един дебел учебник (да обича да чете и учи) временно, докато измислим къде да го хвърлим  Thinking
Междувременно прочетох в статия на Алена, че пъпчето се хвърля, докато детето е бебе и ако това не стане, то само си избира къде да го хвърли, когато порасне.....и аз го прибрах в "кутията й".

Ето, намерих какво е писала Алена: Пъпчето - орисник на бъдещето

Когато се роди дете, лекарите прерязват пъпната връв, връзката с организма на майката, чрез която се е хранило, докато е било в утробата є. Прерязването на пъпната връв е последвано от поемането на първата самостоятелна глътка въздух. След 15 или 20 дни остатъкът от превързаното пъпче изсъхва и пада.
Според обичая майката го прибира, за да го изхвърли някъде, където смята, че детето й ще се чувства добре и ще изживее хармоничен и стойностен живот. Може да е в друг град в неговата Родина или в чужбина. Познавам родители, които при слизане от самолета в Коала Ломпур изхвърлиха пъпчето на детето си на летището или други, които сториха същото, но в океана, за да могат децата им да пътуват и да въплътят в живот неосъществените родителски мечти.
Пъпчето трябва да се изхвърли веднага след като детето проходи, но може да бъде съхранено и до навършване на неговото пълнолетие. Ако родителите са го запазили до тази възраст, могат да го изхвърлят сами или да го дадат на своето дете и то да го изхвърли там, където иска да изживее живота си или на място, свързано с мечтана професионална реализация.
Ако пъпчето е запазено поради незнание или защото е забравено до по-късна възраст, тогава е задължително изискването, то да бъде изхвърлено от неговия порастнал и тръгнал по своя самостоятелен път собственик.
Не трябва да бъде съхранявано "за цял живот", било за спомен, било, защото не знаем какво да го направим и ни е жал да го изхвърлим. Както косите, така и то блокира частично възможността всеки от нас да извърви отредения му път.

# 543
 Whistling Много съм доволна от себе си - имам 2 бебока с празници и купих на майките им фейшъл или масаж по техен избор в Кембридж!
(сега само трябва да ги убедя масажите да предшестват гърлс найт)  Crazy

Бихте ли подарили на мъжете си за РД 1 час драйвинг на шантава/спортна кола... това ми беше въпроса от вчера или направо да му наема картинг писта да си бръмчат с момчетата?!?  newsm78

ПС На дребните нищо не съм им взела обаче  Embarassed айде на пазар!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 20:21 от Agent Provocateur

# 544
  • САЩ
Бихте ли подарили на мъжете си за РД 1 час драйвинг на шантава/спортна кола... това ми беше въпроса от вчера или направо да му наема картинг писта да си бръмчат с момчетата?!?  newsm78

Що не, щом обича. Ама аз бих умряла от страх да не се претрепе

# 545
Имам проблеми с ходилата (пада ми свода), трябва да си купя маратонки хубави, със съпорт отдолу. Къде да търся?
Бубка, ходи ли на лекар да се види какво точно е пропадането на свода? Аз преди 3 г. отидох на ортопед в България (точно преди да се преместим тук) и той от пръв поглед ми каза, че имам плоскостъпие, защото свода ми е паднал и веднага трябва да отида в магазина на Dr. Scholl да си купя стелки Shocked Замислих се аз как така в магазина универсалните стелки ще стават за всяка степен на пропадане на свода Rolling Eyes Прочетох малко по въпроса и разбрах, че при всеки е индивидуално и в Горна Баня отливат персонални стелки, но нямах време за това. Две години след като дойдохме тук се снабдихме с осигуровки и аз отидох в ортопедичен кабинет. Влиза доктора, гледа ме в краката, гледа в картона и много предпазливо пита защо съм писала плоскостъпие като причина за посещение Rolling Eyes Обяснявам аз и той казва, че без рентгенова снимка не може да се прецени. Оказа се, че е много начална степен и там стъпвах върху пяна, после с лазер измерваха нещо и след 20 дни си имах индивидуални стелки Simple Smile И той ми каза да си ги слагам в маратонките като ще спортувам или вървя дълго. Препоръча ми да си купя маратонки от http://www.ladyfootlocker.com/

# 546
Имам въпрос,т.к утре ще ходя да се разхождам до 2 университета и един институт , кое е за предпочитане институт или университет Rolling Eyes

На кое му викаш институт?

# 547
# 548
  • The QC to be!!!
MVK отговор на ?-ти мога да дам само от лична гледна точка. Аз мисля, че зависи от специалността и дали би се интересувала да прехвърлиш кредити след време. Ако това е така, университет е за предпочитане, или съответно ако си в определен бранш и за да си вземеш изпити за национални регистрации/сертифициране дали това учреждение е одобрено от съответните бордове/асоциации даващи сертификатите/регистрации и т.н.

# 549
Бейбе, идеята ми е да видя те какво ще ми признаят от моите дипломи от БГ и после да видя заслужава ли си да уча .

Айде да почерпя по едно

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 02:36 от MVK

# 550
  • САЩ
MVK честито ти гражданство!   bouquet

# 551
  • The QC to be!!!
Оoooooooooooo MVK добре дошла в клуба на 'двойниците'  Mr. Green ЧЕСТИТО  smile3501 и наздраве Wine Glass Ти кръстоса ли си пръстите като те питаха за кого ще се биеш  Mr. Green Това с признаването на дипломите няма да стане от тях - унив. или института. Първо трябва да си ги пратиш за оценка. Кой пита преди няколко страници, или в предната тема за това  newsm78 Пиши ми на лични, аз имам опит с признаването на икономическо образование от Бг. да ти кажа какъв беше моят опит.  Peace

# 552
Честито Мария да ти върви по вода  с новото гражданство.  Simple Smile
И като нищо ще се видим и с вас от НК ,щом ви се шофира  давайте. Wink

Цоне...приятно днеска  и ще чакаме  да разказваш! Simple Smile

Оххх нещо много ми е нервно за местенето , пък и тази къща с какъв мерак я купихме и толкова вложихме в нея и си мислехме е ще живеем тук доста дълго време но явно така било писано Sad ,едни такива смесени чувства ми се въртят. Да можеше да си изместим къщата с нас щяхме да сме  супер щастливи.То нали има такова шоу по Тв то ,ако някой е попадал-местят къщите направо,ама не трейлъри или подобни ами сериозни големи брик къщи.Няма майтап!

# 553
Това с признаването на дипломите няма да стане от тях - унив. или института. Първо трябва да си ги пратиш за оценка.

Наистина ли ви искат външна оценка на дипломите от България? Аз досега в три университета тук съм учила, винаги са ми признавали дипломите директно, само преводи искаха.  Thinking От сферата ли зависи?

Честито гражданство на МВК!
Цоне, много ти е красива София, пу-пу! Каква бодра смяна расте...

Вики, ми що не си я преместите къщата? То си е легитимен бизнес това, не знам колко е скъпо само...

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 23:40 от ianajar

# 554
Айде да почерпя по едно ,за гражданството дето получих днес, направо се чувствам като на 5 ракии

Честито ви гражданство  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт