123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Еееее Ван..тъкмо на време  с винцето .Девойките легнаха и аз със чашката пред екрана Mr. Green,мнооого любим момент ,ама ви оставям след малко и отивам да си догледам  "Дзифт" .Добре направен откачен филм.

Цоне..голеееми сладури сте със София .И тя е толкова   сериозна и го взима присърце.  Heart Eyes

Лени да кът оффа го преживях някак и ние се ядосвахме защото Елла ми беше готова миналата година.Ами  по реда на нещата си е  сега е Пре-К ,догодина К  и после 1ви клас.Бъркаш в сметките нещо. Peace

# 661
Писки, разкрий ни военната тайна. Как се казва щерка ти? Laughing

# 662
Ха!  Аз и казвам "Милена,"  което е  наистина нейния мидъл нейм Simple Smile Simple Smile 

Аз наистина дори не виждам снимки тука, за качване да не говорим, но щерката е перфектнала няколко песни и каза, че е готова за Броудуей (ние с баща и настояваме за сайънс класове).   

Лени, ние бяхме голяма история с кътофс и дори с прескачане на К.  След всичко почти уредено, накрая баща и си сложи крака и каза, "Не!"  Неговото момиче нямало да бъде в хай скул (виж толкова напред аз не бях мислила) с големите момчета!!  Не можах да уредя нещата без неговото съдействие, но мами тука използват една вратичката за кът-оф, която знам, че работи (пиши ако искаш). 

# 663
аз съм на , наздраве!

цонеее, супер сте със щерката, а и тати как хубаво дирижира "бавно, бавно"  Laughing. ти си направо фиданка, къде ги видЕ тез' двойни брадички и прочее  Crazy. четох разказ и гледах смнимки+видео, много хубав купон се е получил, благодаря че сподели!

клер, много сладък аватар  Heart Eyes. разказвай още, когато имаш време (частта с загасянето на лампите по стаите много ми хареса  Mr. Green)

ирка, и твоя аватар е супер Heart Eyes, много мила картичка.

вики, значи при и вас местенето е сигурно вече, честито! дано мине по вода! Simple Smile

при нас училището започва на 7 септември, аман от ваканция  #Crazy

за колите- и аз вече искам СУВ, да има място за огромен куулър, барбекю, къмпинг оборудване, да кача 4 колела и да има място и за нас  Simple Smile

# 664
Айде Цонка на вино вече. Да разкажа и аз за лампите, че съм в час.  По домовете са им направени таймъри и хоп светва, хоп гаси се. Някои спят на ток. Това по инфо от моите приятелки. Не се сетих да питам за климатиците.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 04:51 от Цонна

# 665
Цоне, по твои наблюдения, спазват ли до такава степен подобни ритуали или са по-лежерни хората на/около наша възраст?

# 666
Вики, вярно лекичко съм се объркала в сметките (съвсем лекичко  ooooh!)  Embarassed

A Клер тука  ни заблуждава с инфо от 2004та, амаха!
въпреки че беше много забавно да си представя как са ходели по стаите докато хората кротко си нанкат   hahaha

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 04:59 от Лeни

# 667
Да, тези на чиято сватба ходих спазват. Поне семейството на момичето. Един ден умираше от глад и не искаше да хапне някакъв сандвич, понеже  не бил Кошер.  Само кошер можело да ядат. Не звънят по телефона и не ползват техника след залез слънце в петък, както Клер вече разказа Шабата почва. Това до събота. В събота вечерта забраната се снема и сите сме у фейсбука. Laughing Ежедневно ходят облечени както на сватбата-покрити лакти, колена и блуза до шията-никави деколтета. Мъжът ми се уплаши като видя толкова масурести на едно място. Аз съм по-толерантна. Явно им свикнах вече. Но тези моите приятелки не са от тях. Laughing

Едното от момичетата, с които бях  на сватбата е мюсюлманка и се е сгодила вчера. Ще и дадат пръстена в неделя. Ама няма да намажа да ходя на нейната сватба. Щяла да бъде в Албания, заради многото роднини там. Познават се с момчето от два дена. Laughing Пу-пу и за нея.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 05:19 от Цонна

# 668
  • USA
Цоне, твоите снимки не видях, но нищо, другия път. Видях обаче клипчетата от сватбата, булката наистина е много хубава, а и как играе Grinning, много ми хареса всичко Peace.
... Познават се с момчето от два дена. Laughing Пу-пу и за нея.
Как така от два дни #Crazy, това традиция ли е или ...?

# 669
  • Чикаго / София
Цоне, прочетох разказа и снимките и видеата видях. Супер е било! Разкошна, интересна и различна сватба.  Благодаря, че сподели!

Вас с щерката ви изпуснах, ама така е който реши да готви по никое време, след като цял ден се моткам пред компютъра.

Клер, много сладък аватар, пу, пу!

А моя стария аватар, след като се оказа вирусоносител и го махнаха, никакво време и желания нямах да си търся нов. Та добре че е Дени да ме улесни в задачата, че пък без аватар не обичам. Ще й предам, че ви е харесала рисунката й.  Simple Smile

А евреите са ми страни люде на мен. Повечето клиенти са ми евреи - руски при това - тази комбинация е .....меко казано изтощителна за мен. И квартала в който живеем е по-скоро еврейски, та чак децата няма да учат на 9ти септември - някакъв празник имали.

Айде лека нощ от мен - аз съм на вода тази вечер и лягам, че започнах да преглъщам жадно гледайки коктейли и чаши вино.

# 670

Е може ли да пиете, точно в петък , га затварям аз бара в моята работа Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 12:50 от MVK

# 671
който се оплака от грозни дрехи за малки човеци-каква мъка е след 5,и за ф и за м,не е истина..то не са грозни акшън герои,не са измислени материи,не са къси гащи като мрежи..ф едноцветна и без-картинна дреха просто няма, паети,джуфки,надписи кой от кой по-непоносими..1 к преглътнах с малко зор са някои решения на ош кош и джамбуре за другото лято,но май официално се организирам да пазарувам онлайн извън сезона

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 20:13 от anette1104

# 672
anette, да изокам и аз по този повод. 2 седмици обикалях по молове и аутлети за "бак то скул" гардероб на дени (8г., но носи дрехи за 10г.), направо се отчаях от лъскаво, пайети, шарении и грозотии, прииска ми се да ходи с униформа...за деца, които са надраснали дизайнерските решения на джамбури и чилдренс', но не са все още за АЕ или А&Ф е задача с повишена трудност купуването на дрехи. напазарувах аз онлайн от crewcuts, next, boden и томи х. и банката да вземе да ми блокира картата, заради англ. сайтове, от една седмица вече се разправям с банка и с каст. сървиса на магазините, получила съм само пратката от дж. крю, за другите се надявам да се появят до началото на уч. година  ooooh! 

# 673
Анет, то решения има (справка покупвателното спрее на Стела), ама не са с лесни за преглъщане цени  Money
Но при клиъранс дори и на Боден са добри цените, аз накупих разни шъртс за Ноли по 8-10$, които нормално са по 25-28$ в съмър клиъранса. Качеството им е много много добро - няма дупки няма избеляване - чудни.

# 674
Маймун, ти ли питаше за Whole Wheat Bread за машина за хляб? Май ти беше  newsm78 Пека го в момента като стане готов, давам рецептата. Искам да го опитам първо, тъй като промених доста неща като: не сложих мед и разни други гъзоподдържащи.

Общи условия

Активация на акаунт