123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 480
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Малко раничко, но да почерпя за ник нейма Wink

So what честита годишнина, да се обичате и уважавате дълги дълги 100 години поне от тук на татък да отгледате поне 3 деца и 9 внуци и 27 правнуци  bouquet

# 91
Много транзит минавам .
Някой може ли да ми каже от къде се купуват тези лейбели които се закачат по дрехите на децата и чантите и т..н.. за да напиша на Елла името?

# 92
Много транзит минавам .
Някой може ли да ми каже от къде се купуват тези лейбели които се закачат по дрехите на децата и чантите и т..н.. за да напиша на Елла името?
Вики  от училището ги дават,написани с името ,класа и номера на автобуса(ако ползва) .Но тези се закачат само на раниците.

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 17:11 от Pety

# 93
Вики, не си ли ги правиш сам, от тези дето се гладят и залепват, не може да няма нещо из нета... Thinking

# 94
Намерих - потърси labels for children's belongings и ще ти излязат няколко сайта. Добра идея, не бях се сещала, особено за малко говорящи английски  Peace

# 95
  • Boston, MA
Изпуснала съм доста приятен запой, ама... да не се бием с тия соди и лимонади.  Naughty Добре, че е младоженката, да отсрамва. Да сте живи и здрави!

Моят въпрос на седмицата - подарявате ли подаръци на учителките на последния ден на детето в градина/училище? Какво?

# 96
Пети....не  ги дават в у-щето...поне не за ПреК .Иначе би било чудесно!

Биз..мерси, много готини лейбъли има в нета.Май онлайн ще поръчам че гледам родителите иначе ги надписват но малко грозно ми се вижда!

# 97
 Добро утро, дами!
благодаря за пожеланията.
Бубс, цветя подарихме, картичка и отделно събираха пари за гифт карта.
Вики, на нас ни дадоха от училище с името, училището и учителката. В различен цвят за различните възрасти.

# 98
Victoria, eto ti edin site, name tag-chetata sa mnogo simpatichni, lepiat se na drehata, peresh, ne se mahat. Moje da personalizirash s kartinka, abe chudni sa.  http://www.mabel.ca/

# 99
  • У дома
Хм, аз пак изпуснах запоя.

So what честита ви годишнина! Още много такива да празнувате занапред.

# 100
Аз така и не разбрах защо се надписват така осторожно,има един бин със загубени вещи в школото и градината-ако нещо се потурчи там го дирим. Ние ползваме/даваме много ханд ми даунс и не съм фен на етикети,а и нещо кучешко ми иде. Знае се че купувам една шапка,ръкавици,яке на сезон-да се учат да пазят.

# 101
  • САЩ
Голям запой е имало тука гледам.... Изтървала съм го, ама то и аз щях да съм на сода, че алкохола не ми е в диетата  hahaha

Честит имен ден на всички знайни и незнайни Марии! Да са живи и здрави и обградени с много любов!   bouquet

Со уот, честита годишнина! Да сте заедно и щастливи дълги години!   bouquet

# 102
So what,честита годишнина, още дълги години за непред да празнувате
Цоне , днес съм на тортена диета, не мож мъ накара да пия
Солей, а мен не искаш ли да ме видиш около 10*10
Хриси, кажи че тоя път ще се разходим на една дробсърма , от мен пиенето. К'во ще кажеш за 28 почивен ми е, а не ми се чисти в къщи
Ей хора откакто ме повишиха, направо се чувствам понижена, добре че си свиркам и пия с Цонка

# 103
so what, честита ви годишнина   bouquet

# 104
Аз така и не разбрах защо се надписват така осторожно

Пък аз си помислих, че децата надписвате... а то било за дрешките и ръкавичките.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт