123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Не виждам аватари, за съжаление...

Бубка, много ти благодаря за отговора. Имай предвид, че аз карам хибрид, е, не от най-малките, но все пак, и никога не съм карала СУВ!  Някак си върви срещу принципите ми да взема "газлър,"  но се разрових из статистиките и търся нещо голямо.  Моите "еко" приятели ме плашат с рол-оувърз и с това, че голямо СУВ не можело да спре така както кола.  Аз не търся от най-големите, защото няма какво да влача толкова след мене. Ще е главно за градско каране.  Даже не знам как ще правя паралелно паркиране с него Simple Smile   Ако някой иска да препоръча СУВ от което е доволен, може да ми пишете тука или на лични.  

Вики, за чартър училище много добре са ти обяснили. Идеята зад чартър скуулз е много добра, но изпълнението понякога куца. Зависи от локалната администрация. Същото и с магнет скуулз.  Ние много се зарадвахме за магнет скуул с математика, единственото тука такова в района, докато не му проверих резултатите точно по математика и ги сравних с тези в няколко добри пъблик скуулз.  Много трудни решения, но сигурно можете да намерите статистика и да направите сравнения.  

# 601
Аз не знаех що за птица е Божидар Димитров.

"яки, хубави, здрави българки"

Бре, аз съм била добитък!

И на мен от това ми се додрайфа  Sick

Какво за бога е "предкласика"? Това музика ли е? newsm78 Аз ли нещо съм тъпа?

# 602
Бубка,
Нали питаше за блатове за торта- пуснали са в Six Star market ( 170 Main Str. Woburn).

# 603
Mazal Tov!

http://www.youtube.com/watch?v=mUzP0F7U0RI

Качих снимките, качвам и видеото.

Аз понеже не съм в час с българския кабинет, попитах майка ми кой е това и тя ми отговори-един македонски глупак-министър без портфейл. Прочетох само частта с яките българки.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 19:20 от Цонна

# 604
Хиър  Sick нямам думи!!!

Пикси писах ти!

Мики аз започнах да извеждам след месец. Моето дете се роди малко рано и се наложи едноседмичен престой в НИКЮ. След като се прибрахме само баба  и дядо дойдоха, но без гушкане и мляскане. Големите деца също му се радваха само отстрани. Някои роднини ме гледаха малко накриво, тъй като знаете американската традиция, но това е. Всички бяха уелком след 1 месец.

Клер купи си огледало, за да ти е спокойно. Знам, че при вас е основно фриуейс, но по възможност ги избягвай, за да може да спреш бързо, ако се наложи. Да не звучи натрапено, но премисли още веднъж местенето на седалката от дясно.

Ирка големи сладурки твоите момиченца пу- пу. Аватара ти е много готин!!!

Бенс догледа ми се и на мен Wink

Цонеееее сватбарката, чакаме теееее  Hug

# 605
Ааааааааа Цоне много яко ,супер купон е било -завиждаааааам .Къде има снимки да гледам и хайде да разкажеш малко. Simple Smile

Тандур,пикси мерси .Това ще направим ,няма как без оглед и разговори.Чудя се обаче колко е сложно да си  доредиш детето в подобно у-ще.Явно подбират някак или на опашка посреднощ за да записваме. Ревюта гледах специално за това у-ще ,много са добри,все доволни родители. Не е 10ка у-щето но е 9ка. Ми ще видим ,пък и Дан каза че ще разпита тамошните му колеги какво и как,са да добием представа.

Ние имаме и СЮВ   ,децата ги карам там само на дълъг път,по удобно е ,мога да седна м-у тях иначе в другата кола няма място отзад за 3ти човек.Много бензин обаче ,много нещо  ooooh!,но за нас е необходимо зло.

Ирка супер идея за автар Heart Eyes ,ще взема да я открадна и аз, на Елла само рисунки и дай да прави и в нас и в у-ще.И от мен честито с ученичките,кога ли и моите ще ходят и 2те на у-ще. Simple Smile

# 606
Цоне клипа е супер! Къде са снимкитеееее Wink ?

Правилно е отбелязала Вики за бензина, СУВто иска повечко.
Леле Вики като те чета и си представям, каква каша ти е в главата.... сигурно се чудиш от къде да започнеш  Confused

# 607
Поради някаква причина не мога да кача как взимат булката-най-интерсното видео.Пфу.Вики, довечера снимки или направо сега. LaughingТе не са нищо особено, то танците са по интересни. Но чакам мъжа ми да си дойде от работа за да види какъв е проблемът с въпросното видео. Много ме е яд.

# 608
Вики, благодаря за отговора за СУВ!  След статистики, разговори с родители за избора на училище в крайна сметка за нас бяха решаващи. Познавахме вече родители от това училище, знаехме, че се интересуват и инвестират по много начини в развитието на децата си и всички коментари бяха добри, успяхме да обсъдиме конкретни учители.  Другият фактор, след академичен рейтинг, за мене беше колко е близо училището до в къщи.  Не, не е идеално, но няма нищо идеално и в един или друг случай, щяхме да направим компромиси.   Успех!  (Елла сега ли тръгва на К или следващата есен?  Ако е следващата есен, имате време, но както знаеш,  за добър пъблик скуул, ще трябва да купите къща там или някой от вас да работи близо до него.)

# 609
  • Boston, MA
Пикси, по въпроса за рол-оувъра, като са ми давали по командировки преди време СУВ-та, мнооого ме беше страх как стоят на пътя и буквално се люлеят на завоите, задницата носи, ужас (може и да е въпрос на свикване, не знам). Обаче нашата английска машина Рейндж Роувър е железна, стои като закована на пътя. Всъщност преди години в Катар с подобни джипки сме ходили на каскадьорстване из дюните, наклон до 45 градуса катери/спуска абсолютно безпроблемно.

Та аз не бих си купила голямо нещо, което е окачено като кола, и се казва СУВ, не ми харесва как кара, на мен ми харесва стабилността на истинско 4х4 и такова намерих, обаче наистина пие бензин като змей. Скоро напълно преставам да го карам в града, от което съм много доволна.  Peace

# 610
Цоне, кажи ко стана със знамето?  Laughing
 Как протича церемонията, де факто? Нали мъже и жени са в отделни зали (или не беше така). Булката влиза с мъжа си при мъжете и т.н. и на прибежки от зала в зала?

Много теми сте разисквали, нямам първолак още, не знам за училища, ще слушам сърцето си един ден.  Laughing Laughing
Бенс, както е казала Ирка, ако е за повече от 4 часа на училище, гледай да му е удобно. Анцунг, или да е лека и мека материя.
Возя си сама детето още от 2та седмица. Имах огледало. Удобно е, поглеждаш си, виждаш му доволната муцунка, и си караш спокойно. При положение, че има проблем с повръщане, бих препоръчала. В случай на нужда, отбиваш, спираш, мяташ се при него, потегляш си спокойна, когато се увериш, че всичко е наред.

Слънцето е уморено вече. Мирише ми на есен....

# 611
Потвържадавам мнението на Бубка, още повече, че сега май всички СУВ-та са с ESV stability system. И аз съм се катерила и спускала по планински терени, а на завоите бих казала, че стои далеееч по- добре от предишната ми Тойота Камри 2007.

# 612
Аз пък само СУВ искам да карам. Леко си падам клаустрофоб и ако съм с кола по магистралата направо полудявам, всички големи, бързи направо ми се завърта всичко. Със СУВ съм по- на височко, имам по-голяма видимост и се чувствам добре. А, и багажника ми е много важен на мен, пренасям всякакви паркови и плажни съоръжения, токи, скутер, даже и моето колело събира. За обръщане не се притеснявам, но аз  и не карам ужасно бързо.

# 613
Цоне, кажи ко стана със знамето?  Laughing

Слънцето е уморено вече. Мирише ми на есен....

Цоне думай  Laughing

Тине, чакам го пусто да се умори, ма ще е само за два дни и после пак ***ка му  Close

# 614
Мен ми е тъжно, че се уморява... искам да е лято! По един месец само от другите сезони. Красиви са, все пак. Но зима (чикагска) повече от месец е убийствено...

Общи условия

Активация на акаунт