за детето от другата жена

• 37 988
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 195

Аз лично няма да те съдя, но и ако съм на твое място, не бих разчитала на таткото - ти си направила избора си да забременееш и родиш, така че от сега нататък ще живееш със собствения си избор.
Ето, това е есенцията от цялата тема.
В крайна сметка, авторката сама подчерта, че са работили ЦЕЛЕНАСОЧЕНО за дете.

Извинете за грубия тон, но каквото си постелеш, на това ще спиш/лежиш. Tired

# 196
    Подготви се да преживееш много травми, докато детето ти порасне, Eliema. Травми, причинени заради отношението към него. Какво ще направиш, ако след 1-2 години на улицата започне да сочи и вика към него: "Тати, тати"? Как ще обясниш на 2-3 годишно дете, че не трябва да се обръща към баща си по този начин, освен у дома?
    Трудно ще скриеш съществуването на бебето. Нали детето му ще трябва да се снабди с лична карта? Заявлението се подписва от двамата родители. Как мислиш, дали в полицията ще проявят разбиране, и няма да държат да бъде попълнена графата брат/сестра?
    Ако искаш да съхраниш себе си, подготви са за удари под пояса. Сега, докато все още другата жена не знае за съществуването ти.
    Всъщност, ти сигурна ли си, че бащата ще припознае детето?

# 197
Аз да си попитам, а този мъж поне богат ли е?

# 198
  • тук-там
А защо мислиш, че съпругата мълчи пред него - вярваш в това, което той ти казва. При познато семейство в сходна ситуация съпругата посочи вратата на мъжа, той естествено не се съгласи - условието да останат заедно беше да не се споменава нищо за любовницата и детето и - както  иска така да ги обгрижва.  В резултат командировките намаляха, семейния бюджет се увеличи, а любовницата си траеше, "за да не би жена му да научи" и чакаше милия да набере смелост да и кажел - смях! В момента положението - след няколко години е същото - само дето любовницата научи, че съпругата знае и не и пука за ситуацията - има си семейството, получава каквото иска и прави каквото си иска - ето от това най-много се вбеси втората лИбоф - не стига, че мъжът и и изневерява, не стига че и дете има от друга, а тя нахалницата пак щастлива.

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 10:39 от Wild_rabbit

# 199
  • тук-там

Ти за какво мислиш е цялата дандания. Joy Макар, че зависи от "богатството" - в Плевен и 3000лв заплата може да са златна мина.

# 200

Ти за какво мислиш е цялата дандания. Joy Макар, че зависи от "богатството" - в Плевен и 3000лв заплата може да са златна мина.
3000 лв са добра заплата не само в Плевен Simple Smile

# 201
Eliema,
на 38 год. май караш втори пубертет ?
/аз се ослушвам за критическата  Mr. Green/
Доказваш,че бившия ти съпруг не е баща на бебето!
Ама за теб това не е достатъчно! Ти искаш женения мъж да е бащата!
Този "бащичко" в крайна сметка подложи ли се на ДНК тест?
Защо първо не се разведе и после да правите "плода на любовта" с женения мъж?
/ами той щеше да избяга през девет планини в десета.../
Прочети и вникни във всяка думичка и запетая от поста на Хърмаяни.
   Еliema, няма начин да зададеш този въпрос във форум с над 100 000 потребители, и да не се натъкнеш на жени, които са били в ролята на излъганата съпруга. Очакваш разбиране? Ами -не, не те разбирам. И аз съм играла в този цирк и зная номерата на тези, толкова влюбени в любовницата, мъже.
    Боли, много боли когато животът, който си градил с години, и си вложил любов, се срива. Много боли, когато собственото ти дете е пренебрегнато, заради друга жена. И колкото и да съм бяла и добра, ако втори път ми се случи, обещавам аз да изкарам курса за кучки, да бъда съвършения егоист, каквито сте вие - любовниците на женени мъже. Защото ако тези мъже ви обичаха, нямаше да чакат законната съпруга да разбере, щяха да си тръгнат и да изберат вас. Дори с цената на това, да са сами и да ви се радват отдалеч. За съжаление, рядко са мъжете, които се лишават от удобствата на брака, за да гонят дивото.
    Да, детето с нищо не е виновно. Не бих могла да изпитвам омраза към дете /всъщност и към голям човек/, но защо трябва аз да го приема? Ако си решила да си родиш дете без мъж - разбирам те, но защо имаш претенции биологичния татко, когото и без това не искаш за съпруг, да става баща на детето ти? Гледай си го сама, без баща, за да не съсипваш още една жена, която вероятно обича мъжа си, и му вярва. И какво ще обясниш на детето като поотрасне?  
За другото си дете нищо не пишеш.  newsm78
За мен поведението ти е като на "държанка"

# 202
Мдааа .. жена  си хваща за любовник дългогодишен неин приятел ... до тук нищо ново .. даже бих казал че е в тон с останалите теми във форума .. докато не излезе че тя е микробиоложка а жена му е с ниска хигиена което предполага богат мат'рял за изследване  Thinking хм.. сещам се за онзи виц

срещат се двама дерматолози. Единия е хванал под ръка много грозна мацка - другия го дръпнал настрана и му казал:

- Аа бе що ти е тая бе - гледай я каква е грозна ..
а другия със задоволство казал
- Ама да знаеш какви пъпки има по тялотоо  Whistling

п.п. Знам че не ми е в природата да питам подобни неща но .. какво в същност ще спечели авторката в темата  от самата тема ??  Thinking

# 203
  • по пътя на светлината
Хайде да не правим квалификации на жената ,ми да изказваме мнения....
Вярно е ,че и аз не съм във възторг от постъпките и ,но свят шарен,хора различни....и то защото не мога да възпрема факта,че хора на моята възраст,могат да се държат като тинейджъри....(в което няма нищо лошо Simple Smile,но без подобни последствия).

# 204
 Joy JoyНе сме от Плевен.
Да, сега е много добре финансово, но не беше когато се запознахме, така че не това ме е впечатлило. Simple SmileСледва да бъда определена като материалистка Simple Smile.Никога не ме е издържал, защото е под моето достойнство да получавам пари от мъж.В семейството си бях финансово осигурена, защото и моята заплата е добра, на съпруга ми-също.Предпочетох да родя това дете и силно да си наруша стандарта на живот, ама вие ще кажете-правила съм си сметките, хахаха.Сега бащата поема разходите по детето си, защото така желае, но мога да се справя и без неговите пари.Айдеее, линчувайте ме!Съпругата е тази, която трудно би се справила сама, защото не работи.Айдеее, следваща реакция-ще кажете, че злобея, че завиждам може би? LaughingЩе кажете, че тя работи-гледа си семейството, е ,повечето жени в България работят на 2 места- и в домакинството, и на работното място.И да, има възможността да издържа и мен-майката на другото му дете, но аз не съм пожелала това.Не разчитам на него изобщо, подготвена съм за момента, в който може би ще си тръгне завинаги.Предполагам , че той точно затова е още в мен-защото знае, че обичам не парите му, а него.Ако искате ми вярвайте.Той го знае.

Хърмаяни, не знаех , тоест не помня, че в заявлението за личната карта се попълват и данни за братя и сестри.Ако таткото наистина мисли да я припознае, би трябвало да е проучил какви биха последствията за него, нали така?

# 205
Еliema, освен всичко, което написах, мисля, че вашият общ егоизъм с таткото, е лишил онази жена от избор. От избора да излезе от брак с непочтен мъж. Мислила ли си някога по този въпрос?

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 11:06 от Хърмаяни

# 206
А коя си ти, че да определяш дали съпругата трябва/не трябва да работи?
Ами ако има здравословни проблеми?

# 207
Еliema, освен всичко, което написах, мисля, че вашият общ егоизъм с таткото, е лишил онази жена от избор. От избора да излезе от брак с непочтен мъж. Мислила ли си някога по този въпрос?

Този избор се прави от нея и никой не я е лишил от това право.Не мисля ,че е моя работа да й кажа в какво положение се намираме.Той си има неговите съображения да не го направи.Вече го обсъдихме-вероятно обича и нея.

# 208
  • тук-там
Авторката иска един вид успокоение с тази тема - и не само тази - , но докато продължава да избира ролята на жертва в този живот нищо добро няма да излезе, според мен. Доколкото разбрах в първия си брак е била нещастна, във втората връзка, като гледам пак не цъфти. Просто има такива хора, които подсъзнателно винаги се поставят в партер, само дето в един момент на всички около тях им омръзва да ги съжаляват и да ги успокояват

# 209
Сега видях по- горния ти пост. Когато се издава за пръв път документ за самоличност, се попълват данни за всички роднини. Естествено, че таткото би трябвало да е наясно, за това попитах, сигурна ли си, че ще припознае детето, ако рискува така жена му да научи?

И как точно да направи избор, ако приемем, че не знае?

Общи условия

Активация на акаунт