за детето от другата жена

• 38 019
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 525
Към авторката, лека бременост и късмет.
еди лаф от моята компания- " един мъж оставил жена си заради друга жена, рано или късно и да другата , ще кръшне. Друго е , ако жена му го е изгонила"

# 526
 Party NaughtyТя авторката роди преди 10 месеца близо ама както и да е! Peace

# 527
Към авторката, лека бременост и късмет.
еди лаф от моята компания- " един мъж оставил жена си заради друга жена, рано или късно и да другата , ще кръшне. Друго е , ако жена му го е изгонила"
Благодаря, ама вече ми е късно за още едно Wink.

Прочетете редакцията на предния ми пост Wink.

# 528
ЗА мен това не е оправдание.Какъв самец,нали ние затова имаме мисловна дейност,която ни отличава от животните?Винаги са ме учудвали мъже,които са имали такова отночение към собствените си деца,пък били те и неродени.

# 529
  • София
Да, бе, самец! Тогава очаквай след пет години да мине на друга самка, че тогава ти ще си скубеш косите!

# 530
хъх, самец... муньо някакъв, отсега печели годишната класация.

# 531
Боже, Божееее ooooh! Откъде тръгнахте, докъде стигнахте  Mr. Green
Деси, здравей  Mr. Green
Елиема, това, което прочетох, че е направил любовникът ти, е гнусно, долно и гадно, и не знам ти самата как не се отвращаваш от постъпката му, или може би ти се радваш и това е някакво доказателство за теб, че той обича твоето дете повече?! newsm78
Знаеш ли, може да си лекар, може да си микробиолог, но познавам много лекари от всякакави специалности и повечето не блестят от ум. Извини ме, не ми звучиш така, но на моменти, теорията за твоята връзка рязко спихва. Еее, разбира се не можеш да се сравниш с Деси, освен, ако не сте едно и също лице, страдащо от биполярно разстройство.. Whistling
Ако на мен мъжът ми ми каже да направя аборт, независимо, което по ред ми е детето, ще му е последното нещо, което ще ми каже, без адвоката ми. А представям си тази жена, колкото и да е заблудена, ако разбере, че мъжът й не е искал тяхно второ дете, но е направил н анякаква си там/щото за него може да си жената на живота му, но за нея си някаква си там/!!И сама ще си отговориш на всички въпроси в тази тема!

# 532
Боже, Божееее ooooh! Откъде тръгнахте, докъде стигнахте  Mr. Green
Деси, здравей  Mr. Green
Елиема, това, което прочетох, че е направил любовникът ти, е гнусно, долно и гадно, и не знам ти самата как не се отвращаваш от постъпката му, или може би ти се радваш и това е някакво доказателство за теб, че той обича твоето дете повече?! newsm78
Извинявай, аз няма да правя оценки на твоите умствени възможности......обаче-може да е неразбираема постъпка, ама "гнусно, долно и гадно"?????? Ясно и точно си е заявил позицията.Поне тогава.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:16 от Eliema

# 533
  • София
О, да, излиза, че той й е направил дори услуга - на нея и на абортираното дете! Ха сега, познай как ще реагира жена му като разбере за твоето дете, в светлината на новата информация за аборта! Да знаеш, ще му постеле червен килим, а на теб краката ще ти целува!

# 534
Боже, Божееее ooooh! Откъде тръгнахте, докъде стигнахте  Mr. Green
Деси, здравей  Mr. Green
Извинявай, аз няма да правя оценки на твоите умствени възможности......обаче-може да е неразбираема постъпка, ама "гнусно, долно и гадно"??????Кое е гадно,че й е казал искрено, че не желае друго дете?Щеше да е по-благородно да беше я оставил да бременее и да я зареже и нея, и детето ли?Бих казал, че не я е излъгал, поне тогава!Ясно и точно си е заявил позицията.Поне тогава.

Не с рогата де!Ако беше прочела уточнението, което направих за теб, може би щеше да разбереш..абе няма значение.Оправяйте се, исках само да кажа, че ако жената разбере за твоето дете, вече със сигурност, ще й стане гадно, независимо по какви причини любовникът ти не е искал ъогава дете от нея. Няма нормална жена, на която да не й стане гадно, ми постави се на нейсно място, бе!За емпатия не си ли чувала?!

# 535
Аве емпатия, тинтири, не е ли ясно, на съпругата тряба да се шока канчето, докато....подаде молба за развод. Доброзорно. Tired

Оттеглям се вече, този латиносериал с балкански привкус ми идва в повече.

Хем не яде мръвкАта, но и хем я застъпил и ръмжи и не дава.,

# 536
Оооо, тя е взела решението.Той е казал какво иска, но тя е взела решението.Аз не нося отговорност за това, както и за факта, че после е пожелал дете от мен.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:17 от Eliema

# 537
  • тук-там
Оф, тъкмо имах някои въпроси към Ема - ей така просто от любопитство щеше да ми е интересно как стоят определени неща в едно нормално семейство с нормална любовница, ама явно ще питам другаде....
Съжалявам за грубия изказ, но това ми звучи като - Хем ще си сея семето и ще се бия в гърдите колко съм плодовит, хем няма да ми се налага да ми реве в къщата....Грооозно!
А как се обича такъв п....ьо, хич и не искам да питам.

# 538
Eliema,
Въображание ти е брутално и изпълнено с лъжи!
Някъде в началото пишеше,че жененият мъж ти е бил колега,
което значи че е лекар  newsm78.
Защо тогава той ти е носил да разчиташ изследвания и т.н.
Пак в началото пишеш 15г връзка,като сме я консумирали последните 6 месеца.
Последно пишеш "работили" 4 години?
Синът ти според последните данни 19-4=15г.Браво,двамата заедно сте изкарвали пубертет!
Писа,че се е изнесъл в гарсониера на баща си.Сигурно е искал и на луната да отиде...
Най-много да си лаборант в микроб.лаборатория - персонал "опрашван" от докторите.
И тез измислени аборти.....,е имай страх от Бога!
Ти си един самотен човек,но не измисляй такива жестокости.
И наистина ако имаш дъщеря,когато тя стане на 15г ТИ още един път роди.
Според мен ти си градиш собственото "щастие" на гърба на чуждото нещастие !  Sad

# 539
О, да, излиза, че той й е направил дори услуга - на нея и на абортираното дете! Ха сега, познай как ще реагира жена му като разбере за твоето дете, в светлината на новата информация за аборта!...

Според мен жена му отдавна знае за лудориите на тез двамцата и само чака да се издънят тотално, та да побегне надалеч.

Общи условия

Активация на акаунт