за детето от другата жена

• 37 969
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 780
Зависи от мъжа,който си е боклук си е боклук цял живот Peace.Аз си имам златен мъж и ни обича и си гледа сина,боготвори ни Mr. Green.А сега чакаме и второ бебе. Mr. Green

# 781
.А ако иска, да ме прощавате, ама коя е съпругата, за да преценява кое дете какво наследство да получи?
Да започнем с това, че се изказваш много нагло по въпроса!!! Точно съпругата решава кое на кого! Представи си ,че аз съм богатата наследница-мислиш ли, че ще лиша децата си заради теб? Ами точно АЗ ще го реша, а не мъжът ми.
Напълно съм съгласна.
Познавам една жена, която е втора съпруга. Мъжът има дете от първия брак и тя накара мъжа си при покупката на къшата им, половината да бъде на нейно име, за да може един ден ако онова дете дойде да си иска наследството, да няма почти нищо за него.

# 782
за милата ми Деска и мислещи като нея!

Грациела,мисля,че търсиш тук отговор на въпрос,който засяга лично теб.Попитай направо.Стига си увъртала.Явно мъжът ти те е поставил в същото положение и сега искаш да разбереш гледната точка на любовницата му.
Престани с тези слаби ангели.Ти за мъж ли си омъжена или за мекотело?Че не го пускай твоя сам на улицата,то такива като нас с лопатата да ги ринеш...
П.П.Да наречеш едно ДЕТЕ производно.....думи нямам

Ми не Деска,аз съм просто реалист-човек  Peace
и след като тук пишат както съпруги,така и любовници,искам да знам максимално
след като разглеждаме случаите като вероятности.......всеки може да се окаже във твоето или нейнотоположение  Joy

И още нещо-необходимо ли е да съм едната страна на  триъгълник,за да имам това  толкова негативно отношение?
Не мога да бъда толерантна към изневерите!Нито към резултатите от тяхната преднамерена измама
ако изглеждам груба-такава ще бъда към всеки,дръзнал да се гордее с постъпката си,демонстрирайки я и бутайки я в очите ми! Naughty

А хората,които ме познават,всъщност знаят моето мнение  Peace

мацки,полудяхте,едвам смогвам да ви чета  #Crazy

# 783
  • София
Е, аз познавам доста втори съпруги, които оставиха децата от първия брак голи и боси, без окото им да мигне.
Първата съпруга живее със стотина лева издръжка за нея и детето, а втората живее като Симеончо, заедно с децата.
Какво да правиш, шарен свят.

# 784
Има всякакви случаи. Ако втората съпруга е дала половината пари за къщата, много ясно, че ще иска половината да е на нейно име. Кой знае още колко варианта има.

# 785
Е, аз познавам доста втори съпруги, които оставиха децата от първия брак голи и боси, без окото им да мигне.
Първата съпруга живее със стотина лева издръжка за нея и детето, а втората живее като Симеончо, заедно с децата.
Какво да правиш, шарен свят.

То бившите им мъже са виновни, че са позволили това да се случи на децата им и че са се хванали с такива егоистки в лицето на вторите съпруги. Не е справедливо, но тук пак баща им е виновен! Той все не е ощетен, а някои от жените и децата му "сърбат попарата" така да се изразя. Общо взето - все мъжете са виновни и точка (удивителен)!!!  Mr. Green

П. С. Разбира се, може да има и справедливост, но само ако не злобеем и реално преценим кой на какво има право. Иначе наистина, ако новата къща е закупена по време на втория брак ... не се знае знае ли се кой прав и кой крив (зависи как и с чии пари е закупена къщата). Децата от стария брак наследяват само баща си, а не и втората му жена, както и децата от втория брак наследяват баща си, но не и първата му жена!  Peace

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 16:27 от pudding

# 786
Съвсем естествено е всеки да гледа само неговия си з....к. Живеем в материален свят.
Пък и е нормално, това което си градил с много усилия и средства да искаш да остане в твоите ръце, съответно на децата ти, а не да идва някой чужд за теб човек и да има претенции за наследство.

ПП Не се изразих правилно, моля да ме извините, купиха земя и строиха къщата

# 787
  • София
Ами моят опит показва, че има моменти, в които мъжете загубват трезвата си преценка, някъде девет седмици и половина трае този период в най-умопомрачителната си фаза.
И някъде около 40+ нещо им става и ако им се мерне някое красиво /не е задължително/ младо, гладно и бедно създание, което се нужае от спасение, защото е живяло бедно през детството си и ела да видиш какво става.
Версиите са разнообразни, но общо взето насоката е една.
А в случаите, в които имуществото е на името на фирмата/свекървата и прочие и не влиза в СИО, ела да видиш какво става.

# 788
Има много просто решение Wink. След като получите желаният брой деца от съотвентият мъж, накарвате го да си направи вазектомия и така няма да се притеснявате, че един ден на вратата ви ще почукат 2-3 хлапета с претенции за наследство Grinning

# 789
Заради това е най-добре да не се създават проблемни ситуации, но когато едно дете вече е факт, то така или иначе съществува и не е редно да се игнорира. То е реално човешко същество, наследник на родителите си (и духовен, и материален - чисто генен и финансово-имуществен). Всичко се връща (приемайте го, както желаете - интерпретациите са разнообразни и все верни).  Peace

П. С. И мъжете трябва да "кастрират" жените си след получения брой желани от тях деца! Wink  Peace Party Crazy

# 790
  • София
Има много просто решение Wink. След като получите желаният брой деца от съотвентият мъж, накарвате го да си направи вазектомия и така няма да се притеснявате, че един ден на вратата ви ще почукат 2-3 хлапета с претенции за наследство Grinning
За съжаление и при този вариант няма гаранции, че няма да почука на вратата някое хлапе от преди брака Wink

# 791
  • София
За да не стават проблемни ситуации, най-добрата застраховка е да лапнеш дулото и да си теглиш куршума.
Животът доказва, че ситуации има всякакви и често поднася изненади. Не може да се предвиди всичко, просто не може.
Номерът е да се решават адекватно, когато възникнат и съответно да се мисли малко повече разумно и сравнително навреме.

# 792
.А ако иска, да ме прощавате, ама коя е съпругата, за да преценява кое дете какво наследство да получи?
Да започнем с това, че се изказваш много нагло по въпроса!!! Точно съпругата решава кое на кого! Представи си ,че аз съм богатата наследница-мислиш ли, че ще лиша децата си заради теб? Ами точно АЗ ще го реша, а не мъжът ми.
Ако ти си богатата наследница ще се погрижиш кой какво да получи.И ще си в правото си.Говорих за най-общия случай-имущество, придобито по време на брака.Пудинг правилно подчерта, че в този случай законното дете получава по-голям дял.Защо на съпругата не би й допаднал този вариант?А ако съпругът е богатия наследник, тогава пак съпругата би искала нейния и на детето й дял да е по-голям, нали? Mr. GreenА защо не и да лиши незаконното дете напълно?

# 793
За да не стават проблемни ситуации, най-добрата застраховка е да лапнеш дулото и да си теглиш куршума.
Животът доказва, че ситуации има всякакви и често поднася изненади. Не може да се предвиди всичко, просто не може.
Номерът е да се решават адекватно, когато възникнат и съответно да се мисли малко повече разумно и сравнително навреме.

Абсолютно съм съгласна. Особено с подчертаното! Човек трябва да решава поднесените събития адекватно и трезво без да се старае да ощети останалите замесени, защото ... всичко се връща.

# 794
Ами моят опит показва, че има моменти, в които мъжете загубват трезвата си преценка, някъде девет седмици и половина трае този период в най-умопомрачителната си фаза.
И някъде около 40+ нещо им става и ако им се мерне някое красиво /не е задължително/ младо, гладно и бедно създание, което се нужае от спасение, защото е живяло бедно през детството си и ела да видиш какво става.
Версиите са разнообразни, но общо взето насоката е една.
А в случаите, в които имуществото е на името на фирмата/свекървата и прочие и не влиза в СИО, ела да видиш какво става.

Peace за съжаление е истина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт