!
мерси мила !
.На човек рано или късно му избиват чивиите.В сраданието и болката си всеки може да каже тежки слова . 
На мен да ,случвало ми се е ,но независимо от това вече 29 години моя мъж ме търпи
,
. Но, нека не забравяме ,че това е филм и сценаристите май са за
!
мерси мила !
.На човек рано или късно му избиват чивиите.В сраданието и болката си всеки може да каже тежки слова . 
На мен да ,случвало ми се е ,но независимо от това вече 29 години моя мъж ме търпи
,
,да не кажа по крайна дума.Как можа да постъпи така ??? 
!
мерси мила !
,
Аз колкото и да отчитам, че и двамата са виновни, ти толкова си мислиш,,че оправдавам, Сабихата!
Не, мила....дай, да гледаме реално, нищо че е филм, уж е филм пък, като става въпрос, за вина го пренасяш за сравнение в живота, дай сега да говорим или за филма, или ще правим и асоциации и със живота, и в този ред на мисли...........моят мъж, никога не ми е говори, такива........неща, а не че не съм заслужавала! Но той си е при мен, също..........или, разликата тук е че, те си ги говорят, преди, да са се опознали и се взели, дето се вика, а на този етап от отношенията, изобщо ............се внимава, повече!

Разумни, разбираш ли, разликата! Сабиха, кое е нещото, дето го е направила, без да засегне.........половината народ, около себе си!
Децата, направо няма да ги коментирам, айде ...до после!

Препоръчани теми