Въпрос за занималня (Лого 3)

• 3 258
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша тук първото си мнение с надежда, че ще можете да ми помогнете.
Дъщеря ми е 2ри клас в 32-ро училище, но се оказа, че няма да има достатъчно места в занималнята на училището. Чух доста добри отзиви за частна занималня, която се намира до училището - Лого 3. Надявам се, че ще можете да ми дадете повече подробности относно нея и дали си заслужава да запиша дъщеря ми там.
Благодаря.

# 1
Здравейте, прочетох въпроса и ако мога да помогна с мнение за школата. Синът ми се готви там за изпит, доволни сме, екипът работи сериозно и резултатно. Предполагам, че същото важи и за занималнята. Успех на дъщеря ви!

# 2
  • София
Здравейте, пиша тук първото си мнение с надежда, че ще можете да ми помогнете.
Дъщеря ми е 2ри клас в 32-ро училище, но се оказа, че няма да има достатъчно места в занималнята на училището. Чух доста добри отзиви за частна занималня, която се намира до училището - Лого 3. Надявам се, че ще можете да ми дадете повече подробности относно нея и дали си заслужава да запиша дъщеря ми там.
Благодаря.
А откъде получихте добри отзиви за занималнията при условие, че тя тепърва стратира?  Wink
И след няколко часа някой друг се регистрира за да отговори при условие, че има цяла тема за Лого-3.
И един мармот ...

# 3
Арага Мързеланке, моля обърнете внимание, че в отзива, който коментирате, е дадено мнение за школата и екипа и п р е д п о л о ж е н и е за занималнята. Относно "броените" часове - вижда се кое включване на коя дата е регистрирано. Подозрителността в наши дни е основателна, правото на оценка за свършена работа - също. Всичко добро.

# 4
Здравейте, искам и аз да се включа като пресзтавител на групата- многооо удоволетворени от услугите на Лого-3. Аз съм нова още във форум общуването, но със сигурност искам да подчертая, че това е едно от добрите места, където не искат само да ти вземат парите! В крайна сметка, тези със светещите реклами на занималнии из целия форум БГ мама, са си платили, за да може "майките" да им станат потенциални клиенти Simple Smile В днешно време- избори много. Всеки се опитва да даде най-доброто за детето си, така че- Успех на всички в търснето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт