Къде да проверя какво стана с приватизационните ми бонове?

• 48 090
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Електронната поща на наследника на ПФ Булстрад връща съобщение с грешка.  Rolling Eyes

# 46
Направиха ми справка и имам 25 лева .За 2009 г.сьщо имам някакви,но ми казаха ,че тях ще ги раздават през Октомври месец.Смятам да ходя да си ги взема и да купя един пакет памперси на детето. EmbarassedЗащо да им ги оставям.

# 47
Направиха ми справка и имам 25 лева .За 2009 г.сьщо имам някакви,но ми казаха ,че тях ще ги раздават през Октомври месец.Смятам да ходя да си ги взема и да купя един пакет памперси на детето. EmbarassedЗащо да им ги оставям.
колко ти струваше справката?

# 48
Нищо не ми струваше писах им на имейла и много бьрзо ми отговориха.
Казаха ми сега на 27.08 ,че раздават пари и да ходя.

# 49
"Албена Инвест" винаги обявяват в коя банка дават дивиденти и всяка година си ги получавам само с лична карта /срокът е до декември 2010г./ Докато за "Златен лев" и накои други фондове нищо ясно няма в Интернет.

# 50
Кristinia ,знаеш ли кьде се намира горе долу този адрес?Нещо зациклих и не се сещам.София 1606, ул.Св.Иван Рилски 33-35 .

# 51
  • София
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1

Шефче, ето картата. Дано се ориентираш Peace

# 52
Супер си,мерси много.  bouquet

# 53
  • В най - голямото село
Хубава тема  Peace
Мойта книжка е към Българска Холдингова Компания АД, цена 1.42 лв, каквото и да значи това. Thinking

# 54
А , благодаря за тез дивиденти! Една година ги понатрупах и реших да си ги търся.
Намерих , дедовия , ами трябваше и отпуск , за да се мотая по банки.
Не ща такива дивиденти!
искам недвижимо имущество , ако ще и метър на метър да е !
Много искам!
Пфуууууууууууууууу

# 55
Комисия по финансов надзор 0900 32 300.
Там давали отговори.
Не съм звъняла.

# 56
От Света София ми искат ЕГН и точен адрес за да ми изпратят депозитарна разписка с обратна разписка.  Rolling Eyes

# 57
Там давали отговори.
Не съм звъняла.

Е, то като звъннеш и те препращат......

# 58
Там давали отговори.
Не съм звъняла.

Е, то като звъннеш и те препращат......

Имах този тел но не съм звъняла, но като прочетох темата и си спомних за него.
Сега звънях на Холдинг Света София директно. Много любезна дама. Обясни ми всичко. Броя на акциите се е увеличил с 30.  Crazy Станали общо 45.  Whistling
Но пари/дивиденти няма.  Laughing Раздавали последно 2000г.
Сега ми иска ЕГН и адрес за да ми изпратят депозиталната разписка.
Ама като ми кажат дай си ЕГН-то и адреса... се замислям веднага.

# 59
  • София
Ако се притеснявате да си давате данните, обърнете се към инвестиционен посредник. Казвате, че нямате разписка и срещу определена такса ще ви издадат дубликат. Можете да звъннете по телефона на който и да е посредник, да питате дали правят регистрационно агентство и каква е таксата за дубликат. Ако не знаете къде са ви акциите, пак чрез посредник се прави справка в ЦД АД. Посредникът по закон няма право да дава информация на едно лице за акциите на друго. Това може да стане само с изрично нотариално заверено пълномощно. При всички положения е добре да се обърнете към посредник. Поне ще ви обясни какво трябва да направите и пък вие ще си прецените дали цената на акциите си заслужава труда.

Общи условия

Активация на акаунт