Машина за хляб-34 част

• 84 961
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Хлебари и хлебарки, здравейте!!!!!!!

Имам едно питане.......Предвид поскъпването И на брашното....Моля препоръчайте ми брашно в чували, което се продава в големите вериги напр.(за да можем да го намерим) - читаво, хубаво и евтино.........Не отказвам чувал от 25кг.

# 286
Последно взимах на София Мел,тук от един склад за фуражи продават и брашно в чували(може и насипно).Много ми хареса и ще си взема един чувал скоро време.18,75 струва 25кг чувал,а 37лв и нещо - 50кг Peace

Маймун,добре излежда кекса със сода.Ама как реши да го правиш този ез набухвател Mr. Green 100% пълнозърнест хляб май винаг изглежда така.Може ли да ми пратиш рецептата за какса на лични.На коя програма го правиш?
Някой споменаваше за някаква 3 часова,че аз за 1 час ще забъркам и опека кекса с обикновени средства Crazy

# 287
  • USA
Дес, ето я рецептата http://tanitaang.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html. Моята машина има програма за кекс-2 часа общо, като 24 мин. миксира(шоколада се добавя след 11 мин), 80 мин.пече и 16 мин. охлажда. Ако искаш добави сода, защото на мен не ми се получава без.

Дано да ти се получи, много е вкусен, но аз обожавам всичко с шоколад.

Гледам, че доста споменавате този хляб с айран, следващия път ще го пробвам.

Вие как сте с килограмите, аз имам машината от около 2-3 седмици и като направя няколко месеца може и да се търкалям вече:35:. Ден, през ден все правя нещо Laughing.

# 288
Хлебари и хлебарки, здравейте!!!!!!!

Имам едно питане.......Предвид поскъпването И на брашното....Моля препоръчайте ми брашно в чували, което се продава в големите вериги напр.(за да можем да го намерим) - читаво, хубаво и евтино.........Не отказвам чувал от 25кг.

присъединявам се към питането  на мама Цоце ако може,но става въпрос за Пловдив ако имате идея- помагайте Hug Hug Hug

# 289
И аз да попитам на коя програма правите кекса и по колко сода слагате. Моята хлебопекарна е Philips и няма програма за кекс.  newsm78

# 290
  • USA
pipilota_m, аз сложих 1 ч. л. сода както е при всички кексове почти. В по-горния ми пост съм написала моята прграма в минути.

# 291
37 лв за 50 кг са по 74 ст на кг.
В Била има брашно Clever по 30-40 ст. Виждала съм и във Фантастико бяло брашно на такава цена.
Взимала съм от това във Фантастико. За хляб и сладкиши става.

# 292
 newsm12 Вече няма брашно по 30 - 40 ст. за килограм.  Цената е вдигната във всички магазини. Фантастико също.

# 293
Ето го моето царевично хлебче от днес.

Хляба е вкусен, стои мокър, а в действителност не е.
Това от царевичното брашно ли е?
Има 1 чаша царевично и 3 бяло брашно, вода и естествено сол и захар, а и 1 чаша грис.

# 294
А и аз говоря за брашно,това истинското Wink.Също мисля че добро брашно под 70ст вече няма.Мисля че за която и да е част от България това в чувалите го доставят,къде точно ще трябва да откриете.Тук в миниатюрният ни град на 2 места го има дори Peace

# 295
липсва лютото чушле на снимката  Laughing

# 296
За брашното - от АРО-то съм доволна, но не знам дали има големи разфасовки в Метро. Май не съм виждала. Беше по 50 и няколко ст., а сега кой знае Thinking.

# 297
 Hug Hug Hug
Много ви благодаря, момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Разходихме се по магазините малко и най-много ни хареса Горение
Тиха при месене, в момента се пече едно хлебче от книжката с рецептите  - за резултата утре ще давам отзиви  Grinning
Благодаря ви пак за помощта - наистина ме ориентирахте   bouquet  bouquet

# 298
Там там, виж си пощата на лични...

# 299
  • Където е сърцето
След много четене се обърках нацяло.Та сега съм в чуденка каква машина да си купя.Все съм си мислила че Мулинекса е хубава ама доста отрицателни отзиви има за нея.Сега ще пускат на Аляска в Метро на промоция не знам каква е ,но моля който има тази марка да даде отзиви.Как е сервизното обслужване с уредите на Аляска?И моля да ми кажете важно ли е да има отложен старт,толкова често ли се използва?Давайте идеи до 150-160 лв.И ако може да ми кажете къде във Бургас продават хлебопекарни на Зелмер?

Общи условия

Активация на акаунт