Пазарджик - 45

• 50 938
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Кърмачките и специалистите по кърмене. Може ли да дадете тук някое мнение, моля, че нещо тая жълтеница съвсем я омазаха с кърменето и даването на подсладена вода. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519521.105;topicseen

# 61
 Ember,много усмивки в синьо от нас! smile3525
 А, за Вики една многоцветна целувка!  newsm51

# 62
ЧЕСТИТ БЕБЕШОК на Ember !!!

Едно голямо гуш за него и за родителите му !!!
  Hug

Ние се завърнахме току що от Китен. Изкарахме си страхотно - поне за Маги де, аз да си призная май нищо не разбрах от пълноценна почивка - реших, че заслужава да подивее детето и да му отпусна края, т.е. да не слуша  Party и аз да не и се карам !!!!
Снимки тази вечер във фейса !!!!

# 63
Добре дошла, Смехулке! Hug

Аз искам специално да благодаря на vivi75 за страхотното обслужване и невероятните подаръци! Благодаря, Виви! Heart Eyes Hug  bouquet

# 64
 Embarassed EmbarassedЗасрами ме Нели Hug

# 65
  • Nearby
Жана,честито!   bouquet

# 66
# 67
Кога ще почват танците, момичета? нещо съвсем ми омекнаха задните части и се олежах Embarassed

# 68
  • Пазарджик
Привет момичета!Спешно ми трябват отзиви за д-р Антон Попов(зъболекар).Обикновено ползвам услугите на д-р Румен Попов,но той е в отпуск до 15 септември. Hug

Писах и в лекарската,но пиша и тук,защото наистина е много спешно.

# 69
Не го познавам, но пък съм с две ръце за Катя Райчева. Приема и в поликлиниката, и на канала при Хеброс. Перфектна е - цялото семейство сме при нея. Мъжът й е един от най-добрите зъбни хирурзи пък.

# 70
  • Пазарджик
Нинка дай ако имаш телефон на въпросната лекарка!По специално предпочитам да е хирург зъболекар защото става въпрос за вадене на зъб но бих се доверила и на нея след като я препоръчваш. Hug

# 71
 smile3508 За кои танци става въпрос?Я кажете

# 72
0888261540 е на Катето телефона. Обясни й като се свържеш за какво става въпрос, за да прецени тя дали си за нея, или за Жоро.

Ходим на народни танци, но почивахме лятото.

# 73
Цитат
Привет момичета!Спешно ми трябват отзиви за д-р Антон Попов(зъболекар).Обикновено ползвам услугите на д-р Румен Попов,но той е в отпуск до 15 септември.

Писах и в лекарската,но пиша и тук,защото наистина е много спешно.
ТОва е лекаря при който ходя аз, аз съм доволна от работата му.

Момичета кой е mama barba? някой познава ли я.

# 74
Аз не. Да не е някой със сменен ник?

Общи условия

Активация на акаунт