Пазарджик - 45

• 50 934
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
От Пазарджик е момичето, ама не съм я срещала преди.

# 76
Къде пише? Дай линк към профил, ако можеш

# 77
  • Пазарджик
Не го познавам, но пък съм с две ръце за Катя Райчева. Приема и в поликлиниката, и на канала при Хеброс. Перфектна е - цялото семейство сме при нея. Мъжът й е един от най-добрите зъбни хирурзи пък.

За Жената не знам, но за мъжа съм на абсолютно противоположно мнение. Вади ми горен мъдрец, на два пъти - първият път два часа /като ми пуска и снимки, на която се оказа, че всичко е наред със зъба, няма криви корени и т.н./. Въпреки това не успя да го извади. Каза да отида друг ден за операция. Отидох, но реши пак да се пробва без и ме мъчи още един час. Накрая с триста зора го извади. Да не ви разказвам как изглеждах - с разцепена уста, подута и посиняла буза, натъртено чене  ooooh! . В стария апарат имам доказателствена снимка  Mr. Green , но е на лента и не съм я изкарала още  Embarassed . За другия горен мъдрец се осъзнах и отидох при Трифон Иванов /който за съжаление не работи вече/ - зъбът бе оронен до корен, но ми го извади за 2-3 минути. Той ми е вадил и зъб, чийто корен бе срастнал с костта и пак не беше такъм тормоз  Tired .

Отклонението бе за лекарската  Embarassed .
Между другото и аз си търся нов хирург  Peace .

От Пазарджик е момичето, ама не съм я срещала преди.

Лили, ето профилът http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=185758 . Това момиче също е от Пз, дано за нея става въпрос  Peace .

# 78
препоръчвам зъболекар лицево-челщстен хирург е Валентин Гагов  Peace
на предишната страница съм дала телефона му, кабинета му е в Стоматологията, на вторият етаж, по коридора в дясно последната врата от ляво  Peace

# 79
Ване, ужас....но разбира се. Затова сме тук, да споделяме мнения. Hug Един така...друг иначе...нали знаеш Crazy

Всъщност аз имам само една пломба, и то май не се нарича пломба- отчупи ми се парченце от преден зъб при особено упорита семка Mr. Green. Не знам как ме лепи Катя, но вече седма година продължавам да си нагласям точно там семката Mr. Green
Иначе лекува мъжа и голямото дете, които имат проблеми Tired
(очаквам скоро и аз да започна масово зъбоправене ooooh! Rolling Eyes)

Не я познавам тази мама Барба - много й е оскъден профилът Laughing

# 80
еееей конспираторкииии  Mr. Green

# 81
  • Пазарджик
препоръчвам зъболекар лицево-челщстен хирург е Валентин Гагов  Peace
на предишната страница съм дала телефона му, кабинета му е в Стоматологията, на вторият етаж, по коридора в дясно последната врата от ляво  Peace

Гери,точно при него отидох-наистина невероятен лекар и човек!Получе се така,че не ме хвана упойката и той видимо се притесни много.Въпреки това увладя ситуацията и макар и на почивки ми извади зъба.Останах страшно доволна от отношението му. Hug

# 82
  • Пазарджик
Един така...друг иначе...нали знаеш Crazy

Естествено  Hug

# 83
Ваане същото е момичето само че не знам коя е.

# 84
  • Пазарджик

Ама ти в реалния живот ли искаш да разбереш коя е   Thinking  Blush ?

# 85

Ама ти в реалния живот ли искаш да разбереш коя е   Thinking  Blush ?
Да, ами например ако някой ме пита ти Беладона познаваш ли , или теб те питат ти знаеш ли коя е Винтер, нали знаем за кой става въпрос, както аз познавам мама Мери, която повечето момичета тук няма как да я познават щото тя отдавна не пише тук, въпреки че я засичам по други теми.
Разбра ли ме какво обяснявам че аз така го написах.......

# 86
  • Пазарджик
Разбра ли ме какво обяснявам че аз така го написах.......

Разбрах сега, но не я познавам  Simple Smile .

# 87
тук WINTER и БЕладона няма от одавана  Mr. Green
Има Ването и г-жа Стихийни бедствие (никога не съм ти го харесвала този ник  Rolling Eyes  )
Май е време за смяна на никове  Heart Eyes

# 88
И аз се замислям. Чудя се вече каква гадост да се кръстя Mr. Green

# 89
тук WINTER и БЕладона няма от одавана  Mr. Green
Има Ването и г-жа Стихийни бедствие (никога не съм ти го харесвала този ник  Rolling Eyes  )
Май е време за смяна на никове  Heart Eyes

Вярно Гери че няма, ама нали си знаем кои са, та помислих може би и това момиче по същия начин, верно че сега и прегледах профила и видях че е новичка.

Общи условия

Активация на акаунт