Пазарджик - 45

• 50 974
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Да ти е жива и здрава! Hug  bouquet

# 601
  • Между два свята...
Честито и тук, Жане!

Весе, честито и на твоята принцеса!

# 602
Момичета ,да ви попитам ,къде в Пз мога да намеря пюрета Семпер или Сънвал?
Никъде не съм виждала ThinkingИска ми се нещо по-разнообразно  Flutter
И какв омислите за тези пюрета на Ганчев,толкова ли са гадни ...около мен всички си хранят децата с тях ,но пък много майки в отчетната  ми казват,че не били добър избор Thinking
Извинявам се,че задавам въпроси за захранване в тази тема ,но друго си е да чуеш мнение на познати Hug

# 603
 wavey данчето с трабантчето аз като започнах да захранвам малката направих така-взех едно пюре на Ганчев и едно на Хип.Майка ми даде да опитам от всяко за да не съм пристрастна,аз на нея също  Whistling  Joy ами наистина на Ганчев са гадни,прекалено изкуствени са според мен.

# 604
Дани, препоръчвам ти да пробваш пюретата на БЕБЕВИТА  Peace
Има ги и в Детската кухня, както и при Чичката с Памперсите дето продава Blush (ако не го знаеш, ще ти обясня)
Иначе...Семпер, Сънвал, май виждах пак в Кухнята  Thinking
Аз моя син само с ХИП и БЕБЕВИТА съм го захранвана...понякога и Гербер ..на Ганчев съм му давала само веднъж и не повторих  Naughty
Вие с оризова каша захранихте ли се? Препоръчвам ти на Нестле безмлечната  Simple Smile

Весе да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet Hug Heart Eyes

Жана и тук, честит рожден ден   bouquet Hug Heart Eyes

Наде...тоя ФБ наистина май  ни е взел от времето, което отделяхме за този подфорум... Thinking

# 605
Здравейте момичета,

Жана, честит рожден ден!

Весе, честит рожден ден и на вашата рожденничка! Да ви е жива и здрава!

Данчето с трабантчето, и двете си деца съм захранвала с Хип! Хубавото при тях е, че са еднокомпонентни и за захранване са много добри! Дори и да има реакция ще разбереш веднага от какво е!Можеш да слагаш в пюрето изцедена кърма, за да е по-хранително вече като си заместила хранене! Те на Хип са и по-гъстички!
На Ганчев съм ползвала за малко преди да започна да давам от кухнята към 11-я месец, но вече давах и домашно приготвени пюрета!
На Сънвал една приятелка купуваше от едно магазинче по правата от градската градина посока Механотехникума! Точно на първото кръстовище от лявата страна! На първия етаж на една от новите кооперации! Ох дано си ме разбрала!

# 606
Само няма да ме биете Hug :
По принцип съм против всякакви купиени пюрета, съжелявам че не съм била на същото мнение когато храних Емил Embarassed
Но това е друга тема за която сега няма да говорим, ако обсъждаме производителите на детските храни и по точно пюрета, понеже сега това ми е интересно (както и всичко свързано с раждането и децата) много чета из украинските форуми и БГ, интересното което че украинците са правили анализ на вносните пюрета (понеже много силно защитават украинския производител) изследването беше насочено да проверят кои производители ползват плодове и зеленчуци а кои за целта ползват готово пюре.
Ето резултатите.
Пресни зеленчуци използват такива фирми като.
Sunval; Gerber; Semper;
Тук трябва да отбележа че нямам представа кои пюрета са тествали.
За Ганчев няма да е коректно да говоря по същата причина както не мога да говоря и за детската кухня, само ще ви кажа че няма да си храня детето с тях и причината не е че не са вкусни.
Съжалявам само че не мога да купувам от Украинските производители, защото в това отношение са страхотни, освен че имат много малки бурканчета и произведат пюре само от един плод и зеленчук имат пюрета които са само пилешко месо, само говеждо или например само сьомга без зеленчуци без нищо, взимаш бурканчето и добавяш например в тиквата или пюре от картоф или каквото решиш.
Ето например телешко без сол

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:32 от г-жа Стихийно бедствие

# 607
Благодаря ви за пожеланията!

# 608
  • Buffyworld
Честито на рождениците !   bouquet

На мен от два дни форумът не ми отваря нито една страница. Чак сега ми показа новите публикации.  Sad

Дани, аз моето го хранех само и едниствено с Ганчев и то си ги ядеше без никакви възражения. Определено предпочиташе  месните и зеленчукови пюрета. Плодовите - не. Ганчев съм ги опитвала, винаги преди да го нахраня и на вкус бяха добре.  Първоначално започнах от тях да купувам, защото бяха с по- голям грамаж и с едно бурканче се наяждаше. После видях, че ги харесва и продължих с тях.  Hug Но това предполагам, че е било някъде между 4 и 7 месец само, защото от 7 месец минахме на детска кухня.

# 609
Учудва ме изборът на украински пюрета. Не са ли приготвени от зеленчуци и плодове, расли на чернобилска земя?!

(на практика почвата остава също толкова замърсена, колкото веднага след аварията....Беларус – страната, която бе засегната най-много от катастрофата, планира да използва посевите за извличане на радиоактивните метали стронций и цезий...)

# 610
Г-жа Стихийно Бедствие, доколкото знам Хип също имат само месни пюрета, но в Пз-к май в нито един магазин не се зареждат!

# 611
Учудва ме изборът на украински пюрета. Не са ли приготвени от зеленчуци и плодове, расли на чернобилска земя?!
Стана ми наистина смешно Simple Smile Sick
Някаква представа за тази държава имаш ли, осввен за аварията в Чернобил Joy
Та това най голямата по територия държава в Европа що ще отидат там да произвеждат зеленчуци и кой ще ги произвежда точно в Чернобил, та тея хора в скафандри ли ще работят?

Цитат
(на практика почвата остава също толкова замърсена, колкото веднага след аварията....Беларус – страната, която бе засегната най-много от катастрофата, планира да използва посевите за извличане на радиоактивните метали стронций и цезий...)
hahaha hahaha hahaha Супер виц.

Зора знам че имат месни азз говорих за пюре само от месо в чист вид, без зеленчуци.
Абе то аз разводних темата де, въпроса си беше за Ганчев.
Аз съм категорично против. Naughty

# 612
Г-жа Стихийно Бедствие, разбрах те! Хип предлагат точно такива също! Само месо без зеленчуци и тн!

http://www.hipp.bg/?p=products&c=3&id=7

# 613
Г-жа Стихийно Бедствие, разбрах те! Хип предлагат точно такива също! Само месо без зеленчуци и тн!

http://www.hipp.bg/?p=products&c=3&id=7
ООООООООО това не съм го виждала, супер тогава newsm10

# 614
Стана ми наистина смешно Simple Smile Sick
Някаква представа за тази държава имаш ли, осввен за аварията в Чернобил Joy
Та това най голямата по територия държава в Европа що ще отидат там да произвеждат зеленчуци и кой ще ги произвежда точно в Чернобил, та тея хора в скафандри ли ще работят?

Цитат
hahaha hahaha hahaha Супер виц.

Не виждам кое му е смешното. Щеше да е "прекрасно", ако последствията от Чернобил засягаха единствено неговата си територия. Доколкото знам иначе, там все още растат домати по 3кг примерно, но как да е...
Второто не е виц, а опит на украинските и т.п.учени да оползотворят иначе негодната за нищо земя там. Май да му викаха иновативни методи, но то всяка нова приумица се приема от хората като голЕм майтап

ПП За Украйна имам вяра на майка ми, тя е рускиня Wink

Опитвах се да погледна от друг ъгъл, нали питате. Май

Общи условия

Активация на акаунт