Пазарджик - 45

• 50 958
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
............. Но това предполагам, че е било някъде между 4 и 7 месец само, защото от 7 месец минахме на детска кухня.
Rolling Eyes  Не е ли малко рано за кухня..?
Добре , че вече си пише на детската кухня че е за деца над 10 месеца...КОето е логично, след като се кърми на поискване и само на кърма до 6-ия месец   bouquet

И аз съм против Генчев  Peace
Освен на ХИП, и на Гербер съм взимала само телешко, в едни много ню-ню бурканчета , мисля че и Сънвал имаха такива...

А за Украйна, рускините, украинките и прочие...ще следя темата с интерес  Popcorn eat

# 616
Гери, рано е за кухня на 6-7 месечно бебе, но още като захранвах Личката повечето му наборчета бяха на кухня след 6-я месец!  Нашата лична лекарка още тогава ме посъветва да давам кухня поне след 9-я месец!

# 617
Честито на рожденичките! Бъдете здрави, щастливи и обичани!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз давах Хип, Ганчев са пълен отврат, много рядко съм взимала техни, и то плодови.

На кухня - на голямата й готвех, на малката взимам, и на двете горе-долу от осем-девет месеца, не помня вече

# 618
  • Buffyworld
............. Но това предполагам, че е било някъде между 4 и 7 месец само, защото от 7 месец минахме на детска кухня.
Rolling Eyes  Не е ли малко рано за кухня..?
Добре , че вече си пише на детската кухня че е за деца над 10 месеца...КОето е логично, след като се кърми на поискване и само на кърма до 6-ия месец   bouquet

И аз съм против Генчев  Peace
Освен на ХИП, и на Гербер съм взимала само телешко, в едни много ню-ню бурканчета , мисля че и Сънвал имаха такива...

А за Украйна, рускините, украинките и прочие...ще следя темата с интерес  Popcorn eat

На мене понеже нямаше кой да ми каже, аз се ориентирах от самата кухня. Там на таблото пишеше, че детската кухня е от 6-тия месец до 3 годинки. И аз започнах от 7 месец с кухнята. А за Ганчев - според мен не са изобщо гадни пюретата . Опитвала съм всичките, без черен дроб, защото не  обичам.  Peace

# 619
Бъфи, не говорим за вкус. Просто са пълни с нишесте и гадно сухо мляко.
То ако е за вкус на хип са пълна гадост според моя вкус, но пък са само чист зеленчук Mr. Green
Гери, кои баби от вашия блок са пуснали колективна жалба за старата къща долу до вас? Grinning

# 620
Цитат
Бъфи, не говорим за вкус. Просто са пълни с нишесте и гадно сухо мляко.

О и не само това.

Цитат
ПП За Украйна имам вяра на майка ми, тя е рускиня

Ха ха това е също виц, на рускиня да имаш вяра за Украйна е същото newsm78 ай да не продължавам че ще стигнем до турското присъствие.
Гери беше права за пуканките, така ако тръгне разговора можеш и нещо по сериозно да вземеш и да се настаниш удобно ще имаш какво да гледаш.

# 621
Захранвала съми съм хранила или с приговени от мен пюрета, ако е в сезон или пюрета н Хип. После ползвах  Семпер и Сънвал. Имаха техни продукти в Билла. За съжаление сега не съм се заглеждала. Знам също, че Гербер правеха и супи. Аз лично не съм давала.

# 622
Гербер супите на мен много ми харесваха. (иначе съм маанаджийка Crazy)

# 623
Гери, кои баби от вашия блок са пуснали колективна жалба за старата къща долу до вас? Grinning

Нинка то в нашия блок са все от 20-ти и 30-ти набор  Mr. Green

Ама аз знам, че са щели да я бутат и да строят там Бизнес-център, което значи че сигурно и от паркинга ще ни вземат  Thinking

Ти к'во  знаеш, я раздуй  Mr. Green Не знаех че някой е пускал жалби, тя си е частна собственост - на евреи доколкото знам...

А за Ганчев..никой не говори за вкус, а за модифицираното нишесте, лимонената киселина и всички Е-та, с които са наблъскани... Peace

# 624
Ukrayna, Ukrayna...
davaite kakvito pureta si iskate, no ne iskaite mnenie togava.
To moeto, iavno se podrazbira, e sme6no  Peace
Vse edno dali 6te kaja - na Gan4ev sa hubavi, 6te sledva: "Goliam vic!"

Otpis

# 625
Три пъти го четох тоя пост newsm78

# 626
Чикчирик и аз не разбирам поста ти  newsm78

г-жа Стихийно бедствие, е дала мнението си, точно както и ти, точно както и аз, както и Мечка Малинарка, Zоra и др....на мама която е поискала мението ни (Данчето с Трабантчето)  ..така че ми е странно и неразбираемо, на какво се дължи постинга ти  newsm78

Колкото до Украйна и украинските "неща"    Thinking  ми не го разбрах и това  Blush

# 627
намерих Бебевита в детската кухня,Петранчо страшно ги хареса ,за зеленчуковите говоря.
Месни от вчера давам ,на Хипп защото ги бях купила преди време.Но със сигурност ще вземам на Бебевита,по-вкусни са,на по-ниска цена ,малкият страшно ги хареса !
Благодаря на Гери и на всички,които се включиха с коментари Hug

# 628
Дани  Hug

и моят Дани много ги харесваше на Бебевита, а и те имат такива, които  ХИП нямат  Peace

При чичката с пюретата и памперсите, май бяха по евтини  Thinking

# 629
Цитат
Петранчо страшно ги хареса ,за зеленчуковите говоря.
Олеееееееееее колко е красиво това Петранчо, нали правилно разбирам че така наричаш Петър?
Ако е така аз моя Петьо така ще го наричам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гери бе душО, кажи къде е тоя чичко с пюретата и памперсите нали и на мен ще ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт