Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 313
  • 951
  •   1
Отговори
# 420
 Hug Прегръщам ви силно!
Илик, благодаря са "рецептата", сега ми става ясно как се "провалих" Joy. Моите кака и батко бяха категорични -"момче".  Naughty следващият път ще ги предупредя от рано.

# 421
  • Пловдив
Hug Прегръщам ви силно!
Илик, благодаря са "рецептата", сега ми става ясно как се "провалих" Joy. Моите кака и батко бяха категорични -"момче".  Naughty следващият път ще ги предупредя от рано.
Joy Joy Joy  Heart Eyes

# 422
Здравейте! Аз не съм от `отбора` Embarassed. Но искам да кажа, че моята братовчедка роди секцио преди броени дни, почти на 38. Радва се много на дъщеричката си, само ми се оплака от секциото, т.к. първия път е било нормално, каза че и дума не може да става за сравнение, и че ако имала право на избор би избрала пак нормалното раждане. Но в крайна сметка важен е резултата - а той е прекасни дечица!   bouquet

# 423
Здравейте, майчета!

Ето ме и мен - най-новото ви попълниение  Simple Smile.

На 36 години съм, имам щерка от първия си брак, която след 2 седмици навършва 12 - зачената от първия път, роди се нормално. Сега си имаме нов татко на 32 години (на свети Валентин се сгодихме), но вече пробваме за бебета Wink, искаме 2-3-4... колкото дойдат! Стискам палци на всички майчета и скоро да четем добри новини.
Ще ви навещавам често.

Прегръщам всички ви!

Валентина

# 424
  • Сфия
Успех, Валентина! виждам, че горе-долу си на мойто дередже, е, аз съм на 34, а синът ми е на 11 и половина. С него забременях от раз, а сега да видим.. Praynig Последният ми цикъл беше на 04.02 и се надявам на 04.03 въобще да не ми дойде... #2gunfire Ще се радвам да споделяме как се развиват нещата! Hug

# 425
Marrdata, здравей!

Благодаря ти за подкрепата Simple Smile
На теб не ти остава много този месец. Моят последен цикъл беше на 15.02. Ние почнахме да пробваме една седмица преди това, но осъзнавам, че беше прекалено късно за този месец. Сега ще видим другия месец Wink

Успех и на теб, и на всички майчета, които пробват.

Аз прилагам принципите на 'тайната'

http://www.helikon.bg/books/18/642805_tajnata-the-secret.html
http://blogatstvo.com/blogatstvo/movies/the-secrets-of-the-secret/
http://www.youtube.com/watch?v=Lo6ivKu5IWY

Онзи ден, като не бях сигурна още кога трябва да ми дойде, нашият татко не издържа и отидохме да купим тест за бременност, оттам взехме и едни бебешки чорапчета. Сега всеки ден и тримата (заедно с каката) си ги галим и си говорим за бебчето Wink Такива ми ти работи  Laughing

Желая страхотен ден на всички   bouquet

# 426
  • Страната на чудесата
Здравейте! Последните месеци се колебая дали да обявя и нашето желание, но ето че му е време BlushНа 35 години съм, с дъщеря на 6 и половина, зачената от раз.Сега "бебеправим" от Ноември, но засега безрезултатно...Все пак, надеждата не ни е напуснала, надявам се и скоро да се допълним с още един член на семейството Heart Eyes

# 427
  • В градината...
Я за надеждата - да сте чували някоя жена на 35+ да е забременяла от раз?
Ще е ценно да се обнадеждим  Hug

# 428
  • София

Да, аз на 35 забременях от раз - със третото. Ама сега, на 40+,  и от 3 раза не успявам...

# 429
  • София
Еее, сега пък! Много искате и от раз...  Wink
Първият път на 29 г. от първи цикъл. Втори път на 36 г. - 8 месеца. Не приключи добре тази бременност. Третата, на 37 г. 6 месеца след кюртажа, като имате предвид, че 3-4 цикъла беше забранено бебеправене, после има 1-2 за донаместване на хормонки. Така че ако това не ви е надежда - здраве му кажете  Sunglasses

# 430
  • София
Колко да е от раз....на 35+ забременях на 5-ти месец опити,заради високо ТСХ...когато падна хоп-стана

# 431
  • Пловдив
На 35 забременях от раз и то много плодоносно Wink
Вярвайте и ще успеете Heart Eyes

# 432
.........А за момиченцето буква поне избрахте ли вече? Все нещо ти се върти в главицата, малката палавница сигурно се опитва да ти подскаже, а?

Не, lili 7, нямам и буква. Мислехме Цвета, но почти никой не го хареса, а и ще се загуби като Цвети. После Яна, но другите деца са Йоана и Ясен и много я-та и и-та стават. Таткото въобще не помага-каквото му кажа му харесвало. Искам само да е българско име и да си подхожда донякъде с другите деца!  Laughing

Добре дошли на новите момичета и силно стискам палци!  Laughing  Laughing  Laughing
Ще стане, момичета, не се пренавивайте. И на мен като ми го казваха ми звучеше излишно, но всеки месец ми се привиждаха симптоми, направо бях сигурна, че е станало. Колко тестове изкупих от нетърпение! А стана точно в месеца, в който дори и не очаквах-при нас се получи за една година!
Дано при всички стане бързо! Успех!!!  Praynig

# 433

Perunika, здравей!

Аз имам много надежда, защото майка ми на 39 забременя от раз с трето и роди нормално (изпревари планираното секцио), а сестра ми, след години противозачатъчни и супер строго планирана бременност също забременя от раз на 32 с първо.

Така че... надежда има и трябва да има!

Прегръдки  Hug

# 434
  • Страната на чудесата

........Не, lili 7, нямам и буква. Мислехме Цвета, но почти никой не го хареса, а и ще се загуби като Цвети.....

Heart Eyes Нашата дъщеря е Цвета Laughing и много си го харесва, а галено е Цвете или Цветенце.
Другото, което много харесвам, е Калина и Рада.
Сега ако имаме още едно детенце ще е Николета/Никола BlushНадявам се да мога да се похваля скоро Peace

Общи условия

Активация на акаунт