Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 310
  • 951
  •   1
Отговори
# 435
  • В градината...
ЕЕЕ, супер, отговорите ви са доста насърчаващи   bouquet

# 436
Здравейте момичета.
Добре дошли на ВАЛЕНТИНА 007 и на LUKY PLAM. Успех в нашата темичка и никакво отказване.
Аз също забременях на 35 години.Търпение,вяра и надежда,а подкрепа и разбиране ще намерите тук в прекрасната ни тема.

SPASDIDI на мен ми харесва името Цветелина,а на галено може да е Цеци.Пожелавам ви да изберете най-прекрасното име.

Ние сме добре,бебчо расте вече е на два месеца,каката ходи на училище,а аз съм заета с домакинските задължения и грижите покрай децата.Чакам с нетърпение да се постопли и да сме с количката по разходки навън.

# 437
  • Сфия
Всички се надяваме да стане бързо... Успех на Перуника и на Лъки Плам!
Здравейте! Последните месеци се колебая дали да обявя и нашето желание, но ето че му е време BlushНа 35 години съм, с дъщеря на 6 и половина, зачената от раз.Сега "бебеправим" от Ноември, но засега безрезултатно...Все пак, надеждата не ни е напуснала, надявам се и скоро да се допълним с още един член на семейството Heart Eyes
Пожелавам ти твоят месец да е този! Дръж ни в течение! И аз с първото забременях от раз, а сега да видим... Надявам се в края на следващата седмица да се размина с цикъла, поне за 9 мес Simple Smile

# 438
Здравейте момичета аз съм на 40 години и преди 2 години и половина забременях инвитро от трети опит при д-р Козовски..Много мъка преживях ,но сега съм една щастлива майка на момиченце. Не се предавайте PeaceЦелувам ви всичките baby_neutral

# 439
Майчета, как сте? Не пишете...

Аз съм в процес на очакване... оня ден си купих тест за бременност, който отчита до 6 дни преди денят, на който трябва да ти дойде! Нямам търпение да го ползвам... след 2 дни Wink
Имам 4 такива, понеже са два в пакет, а имаха оферта купи един пакет, другият безплатно.

Стискам палци и на вас!  Hug

Валентина

# 440
Здравейте момичета, добре дошли на новите попълнения, не че и аз с моите редки включвания да не се чувствам новак, но всеки ден преглеждам темичката и се надявам някоя бъдеща мама да изкрещи от радост. В понеделник съм на фетална морфология, след нея ще дам отчет, дано да е добър. А за информация на интересуващите се и двата пъти забременях на 6-ти месец опити, годинките съответо 35 и 37. Направо съм късметлийка, но така бях наплашила таткото ни, че милия не искаше да ме слуша вече, че и за осиновяване го подготвях, в голямо приключение го вкарах докато забременея, че и себе си, но бебетата като че ли станаха когато вдигах ръце и се отпусках по течението и само любов без други мисли. Но докато дойде този момент  #Crazy
Успех момичета и дано сладките бебенца да никнат като гъбки.

# 441
tteddy  Hug

Историята ти е много обнадеждаваща Simple Smile.
А вие пробвате ли пак за трето?

Желая ви един прекрасен и слънчев ден!   bouquet

# 442
  • Сфия
Валентина, според мен не избързвай. Мисля, че е глупост това, че може да ти отчете 6 дни преди датата на цикъла. Значи с мен какво стана. Чаках да ми дойде на 03-04.03. Вчера си взех точно такъв тест, като твоя-Престо. Вътре са два. И аз така мислех да ги направя най-рано след 2 дена. Но вчера не се стърпях и още веднага употребих единия. Появи се контролната чертичка, поизчаках още 2 минутии, като не видях нищо го метнах на шкафа. След малко реших да хвърля пак едно око преди да го засиля към кофата и....гледам и се чудя привижда ли ми се втора чертичка!!! Реших естествено, че е плод на въображението ми и извиках мъжът ми, който е голям скептик. Бях убедена, че той ще ми каже, че ми се привижда, че си втълпявам и да ми се накра, че съм избързала. Но за мое учудване той потвърди наличието на една мнооооого бледа чертичка. Малко като поизсъхна се виждаше по-ясно, но все пак си беше бая бледичка. По-късно пожълтя дисплейчето, не знам защо. Та мисълта ми беше, че поизбързах и аз, хем не е било 6 дена преди цикъл. Трябваше да го направя и със сутрешна урина, ама.... Сега ми е притеснено, все едно за първи път ще го правя. Страх ме е, че чертичката няма да я има. Cry

# 443
Marrdata, уау! А направи ли го тази сутрин? Нямам търпение да потвърдиш две чертички отново Wink

Аз с ума си знам, че е рано, но малко се поддавам на емоциите си. Нищо лошо, надежда има, но имам и разум да ми слага спирачките, че може и да отнеме време.

Между другото, в една тема тука четох, че една мама си е правила тест 4-5 преди датата на цикъла и е бил положителен, тоест е знаела преди да й закъснее!

Пиши какво е станало тази сутрин!!!

Поздрави
Валентина   bouquet

# 444
  • Сфия
Ами тази сутрин ... нищо не стана. Чертата по-бледа от преди. Вчера имах приключение в градския транспорт. Рейсът потегли рязко и един човек се стовари целия заедно с двете си чанти в/у ми. Събори ме...., въобще не е за говорене. ТОлкова се уплаших и притесних, разревах се. Сега ме е страх да не съм изгубила бебето Cry. Не ми идва, но и този тест.... незнам Tired Валентина, не бързай, мила според мен. Рано е! Пожелавам ти успех, но устискай още малко!

# 445
Ще устискам Simple Smile

Все пак имаш черта!!!    Praynig Peace

# 446
  • София
Между другото, в една тема тука четох, че една мама си е правила тест 4-5 преди датата на цикъла и е бил положителен, тоест е знаела преди да й закъснее!

Аз съм пример за това, само че разбрах доста преди да ми закъснее, на 6-ти ден след овулация и то вечерта, тест от комплекта за овулация показа мноооооооого бледа черта и то след един час, след още 2 дни Престо пак показа, а на 10-ти ден след овулация кръвен тест потвърди, била съм 4-5 дни преди М. Но това е голяма рядкост, аз самата не знам как толкова рано успях да го хвана,че и да се окаже вярно! А направих и кръвен да знам 100% какво се случва,защото при мен се налага терапия още преди да ми закъснее ..до ден днешен...с 3 аборта съм поредни и с няколко проблема  Rolling Eyes

marrdata Стискам ти палци! Все пак я има чертата Praynig Hug Може всичко да се развие добре  Praynig Hug

# 447
  • Пловдив
Наминавам да ви обнадежда и аз  Hug
Престото не ми показа нищо.Всъщност показа, че няма бременост, 4 дни преди очаквания МЦ.Със съвсем обикновен тест, от комплекта с тестовете за овулация, ми показа ден преди МЦ две чертички!Това беше с близнаците.А с каката, също преди МЦ, с обикновен тест нямаше чертичка.Няколко часа по-късно го погледнах, имаше мнооого бледа втора чертичка!Така, че стискам палци и не губете надежда и кураж  Peace

# 448
  • Сфия
Дами, благодаря ви за подкрепата!

magnet_for_happiness, знам горе-долу историята ти Страшно се радвам за теб, че най-накрая се е получило! Пожелавам ти безпроблемно износване и здраво бебче!

Искам да питам ви питам за мнение... Бях чела тук-таме, че е възможно имплантацията да стане до 11-12 ден след зачеването. Знаете ли нещо по въпроса? Защо питам.... Овулацията ми беше някъде около 15-17.02 по мои предположения. Т.е аз си я усещам по обилната ЦС и Увеличеното желание за секс Grinning Не съм праила тестове. Преди няколко дни, т.е. на 01.03 получих това така наречено зацапване. Първото, което си помислих е, че ми идва, тъй като бях в очакване на 03-04.03. Цикълът не ми дойде и следващото, което си помислих вече е, че съм бременна и се получава това така наречено зацапване около датата на цикъла. На следващия ден сутринта за първи път ме заболяха гърдите. Настръхнали, напрегнати и болезнени, все едно съм ги пекла на плажа. Laughing Но от вчера определено вече не са ми така напрегнати. Как мислите, възможно ли е това да е била късна имплантация и, за това тестовете да не могат да отчетат все още?

# 449
  • София
marrdata Мерси   bouquet
Аз съм чела,че може да има имплантация и на 13-ти ден след овулация,аз мисля имах една такава късна...ако е такава късна,логично е тестовете да отчетат и по-късно.
Гърдите..при мен имаше и има болезнени и напрегнати и не толкова болезнени моменти, редуваха се и се редуват ...аз в началото си изкарвах акъла,че нещо пак лошо се случва..

Ако и в понеделник няма М-което ти го пожелавам от сърце и мисля,че ще е така,защото бледа втора черта си е бледа втора черта!  Simple Smile,защо не пуснеш един кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт