Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 302
  • 951
  •   1
Отговори
# 450
  • Сфия
magnet_for_happiness, мерси за съвета и за пожеланието! Не знам, аз някак си се отчаях, но ми мина, в смисъл се поуспокоих-каквото стане-това... Понеделник и вторник съм на работа, но сряда, ако няма цикъл ще взема два теста да си пусна сутринта, а след това може и кръвен да си пусна. Само се надявам М. да не се появи #2gunfire Между другото в коя лаборатория да си пусна кръвен, може ли да ме посъветваш? И колко струва?

# 451
  • Сфия
.... И  ето всъщност какво стана.... Както писах вече по-горе от 2 дена започнах да губя симптоми. Гърдите ми омекнаха, успокоиха се, спря да ми се вие свят, дори лекото гадене, което имах изчезна, температурата ми взе да пада. А оня ден имах много неприятно приключение в градския транспорт, заради, което се уплаших, че може да изгубя бебето. И след, като вчера ми избледня чертичката, днес сутринта ме връхлетя и лелкта, както вие я наричате Grinning ,след тридневно закъснение, което абсолютно не е нормално за мен. Стискам палци на другите очакващи, аз започвам наново! Naughty

# 452
Момичета, само да пиша, че и аз днеска 'цъфнах'... Много кратък цикъл този път - 19 дни. Явно има някакъв проблем... Ще проучвам...

# 453
Момичета, само да пиша, че и аз днеска 'цъфнах'... Много кратък цикъл този път - 19 дни. Явно има някакъв проблем... Ще проучвам...

Има вероятност да ти е нисък прогестеронът, след 30-33 год.количеството му започва да намалява и това  е една от причините за  скъсяване на цикъла.Но е добре да изследваш всички полови хормони ,даже и тези на щитовидната жлеза. Има много теми във форума по този въпрос, можеш да попрочетеш доста, другото важно нещо е да имаш читав доктор, който да ти назначи всички необходими хормонални изследвания и чак тогава да ти изписва лекарства ,ако е необходимо.

# 454
  • Сфия
Валентина, до сега случвало ли ти се е да имаш такъв кратък цикъл?

# 455
Здравейте момичета!
За съжаление моята радост не продължи дълго. Отново мисед  Cry .
Тези дни ще излязат изследванията и ще решим дали ще опитаме пак.

Има вероятност да ти е нисък прогестеронът, след 30-33 год.количеството му започва да намалява и това  е една от причините за  скъсяване на цикъла.

За съжаление не е точно това причината, а намаляването на яйчниковия резерв  Sad . Но когато се случи еднократно не е страшно.
Ако се запази тенденцията се правят някои изследвания, които показват какво е положението.

# 456
Здравейте, момичета!

ири_ис - съжалявам да чуя...

маррдата - не съм следила продължителността на цикъла през последните няколко години (знам - грешка, но бях в такъв период от живота си). Предполагам, че е бил ок 22-26, но само предполагам. Миналия месец беше 24 дни, но не се разтревожих. Сега обаче е само 19, ясно е, че го следя отблизо сега, може и да не съм забелязала.

бгроза - да, това е добра идея и най-вероятно ще си направя хормонални изследвания, но след 1-2 месеца, ако почна да ги правя сега, ще се панирам. А тъкмо и да натрупам повече информация за това колко ми е редовен цикъла.

Поздрави
Валентина

# 457
  • Страната на чудесата
Странно, а на мен последните месеци (зимните) ми се колебае, ту е 27 дни, ту 33...  33uu

# 458
ЧЕСТИТ 8 МАРТ на всички момичета да сте щастливи и обичани жени

# 459
  • Сфия
Благодарим, rozimeri! Честит и от мен на всички!

iri_is, горе главата! Сигурно е много тежко, но аз вярвам, че и на твоята улица ще изгрее слънце! Praynig Дано да не решиш да се откажеш! Моля се за теб!

Валентина, почваме отново този месец Peace Аз реших много да не го мисля. Каквото стане-това. Все пак имаме по едно детенце. Мисля, че рецептата е повече спокойствие. През първия месец опити много го мислех и все се чудех как ли ще го понеса, ако не се получи.... Ами, леко го понесох за мое учудване, макар, че не можех да си представя, че няма да стане, като навремето от първия опит. Ама и ЕГН-то не е за пренебрегване, тогава бях на 22, сега съм на 34. И тоя месец се заричам никакви тестове преди 3-4 дена закъснение, никакви тревоги, пък ако е рекъл Господ... Тук, в този форум има жени, които с години се борят и не се се предали. Шапка свалям на тези момичета. Те са успели въпреки всичко да видят EFP 1stroller

# 460
Здравейте момичета, прегръщам ви iri_is, marrdata, Валентина. Думите са излишни, силни жени сте, личи си, така че кураж и късмет в преодоляването на проблемите и скоро да се похвалите с двете чертички. Аз минах през феталната морфология. Втори мъж чакаме, за сега всичко е наред с бебо. Дано да е така, че няма за нищо 100 % гаранция. И не мога да не се похваля, за себе си не се радвам толкова много колкото за другите. Радвам за всяка една мама успяла да сбъдне мечтата си и... дойде време и на кумата ми. Незнам колко години се бориха за бебче, е най-накрая почти на 35 г.  успя да забременее и сега ще дебелеем двечките. Бъдете благословени всички. Чета ви и съм с вас. 

# 461
# 462
  • Страната на чудесата
Аз не упях да изчакам датата на цикъла ( на 13.03), направих си тест за ранна бременност, но е отрицателен и този път...Пуснах си и кръвни изследвания-ПКК, три показателя чернодробни,
TSH  за щитовидната  жлеза  и още куп други работи...Вече почвам да мисля,че нещо не ми е съвсем в ред, а и търпението хич не ми е силна черта Embarassed

# 463
Аз не упях да изчакам датата на цикъла ( на 13.03), направих си тест за ранна бременност, но е отрицателен и този път...Пуснах си и кръвни изследвания-ПКК, три показателя чернодробни,
TSH  за щитовидната  жлеза  и още куп други работи...Вече почвам да мисля,че нещо не ми е съвсем в ред, а и търпението хич не ми е силна черта Embarassed
Първо трябва да се успокоиш.  Simple Smile Трябва сама да се успокояваш, да се радваш на всеки миг, а не непрекъснато да си мислиш: кога ще ми дойде лелката, дали се е получило този месец, има ли ми нещо?
Лекар ли ти назначи всички тези изследвания?

# 464
  • Страната на чудесата
Не, правя си ежегодно профилактични изследвания и просто вчера имах един час свободен и пуснах кръв, чернодробните ги включих, защото отвреме навреме имам тежест под дясното ребро, а TSH заради лекарско предписание и напълняване.

Общи условия

Активация на акаунт