Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 288
  • 951
  •   1
Отговори
# 465
Дано всичко е наред и да се успокоиш.
Стискам палци!  Hug

# 466
спокойно Лъки плам, просто си подранила, щъркелите идват след 22-03 обикновено, не губи кураж

# 467
  • Сфия
Lucky Plam, по-горе беше писала, чецикълът ти варира м/у 27 и 33 дена. На 13.03. 27-ия или 33-ия ден ти е? Ако правилно разбирам, щом цикълът ти варира, значи ти варира и овулацията? Може да е рано още за тест... А и при този вариращ цикъл ти сигурна ли си, че си улучваш ову-то? Ползваш ли тестове за ову? Аз още не съм опряла до тях, но първо пробвам от миналия месец и второ уж си я усещам. Иначе е голямо тото според мен. И редовното клише: УСПОКОЙ СЕ! Имаш си едно детенце. Да ти е живо и здраво! Верно е, че при нас ЕГН-то започва да е проблем, но ще трябва да се преборим с това. Аз поне мисля да го карам по-лекичко. Успех ти пожелавам и дано в най-скоро време се похвалиш с EFPи newsm32

# 468
  • Страната на чудесата
спокойно Лъки плам, просто си подранила, щъркелите идват след 22-03 обикновено, не губи кураж

Heart Eyes Joy
Това обяснение ми хареса най-много:)
На 13.03 е 28-ми ден, по принцип ми е изключително редовен цикъла, но от Ноември (когато започнахме и опитите), се колебае в тези граници. А иначе, мисля,че усещам овулацията  си, но не ползвам още ову-лентички, изчаквам още малко. Така или иначе, на 13.03 се оказах редовна и това си е точно 28 дни.Предполагам че ще се регулира.
Както и да е, резултатите ми са чудесни, така че-нов месец,нов късмет. А  и трябва да се успокоя, щом днес дъщеря ми казва-"Знам какво искаш за Коледа-още едно такова,като мен Heart Eyes", значи леко съм форсирала нещата.Когато стане, все пак най-важното е да сме живи и здрави, а Гостпод си знае работата.
Много хубава седмица на всички Hug

# 469
  • София

Здраевйте, момичета!
Ха сега познайте - нали се бях отказала - и отчаяла - след 2 години по НГ...
А сега в най- неочаквания - и най- неподходящ, ама все ми е тая, какво си имам на лентичката...

# 470
  • София

Здраевйте, момичета!
Ха сега познайте - нали се бях отказала - и отчаяла - след 2 години по НГ...
А сега в най- неочаквания - и най- неподходящ, ама все ми е тая, какво си имам на лентичката...

Kati, направо настръхнах...ти верно си бременна!!! Честито bouquet! Тичай да се похвалиш в Проблемното, то твоето си е Великденско чудо!!! Дай Боже всекиму от нас...Лека бременност до термин, и чакаме снимки  baby_neutral.

# 471
  • София
Шарки, много благодаря!!!
Ще мина и от там - то и аз почти не мога да повярвам, точно след М ходих да ми правят биопсия на шийката - има нещо там... ама го знам от година и го бях сложила "на изчакване", че ако се махне трябва да се отложи бебеправенето... и от НГ досега се канех да отида... е, накрая отидох, кървих твърде много - от такава смешна раничка... че и дълго... на практика през цялата ову, но пък си я имаше много отчетливо, де - и през кървенето и всичко... да вземе да стане - след всички лекарства и всякакви най- подходящи условия... ха-ха.

# 472
  • София
Леле, Кати!!! Страхотна новина! Много се радвам за теб, да знаеш!!  Hug Hug Hug
Не се шашакй за биопсията, всичко ще наред. Наистина си има кървене след това. Аз имам 2 биопсии.
Кога излизат резултатите?

# 473
  • Сфия
Кати, толкова се радвам за теб! newsm44 Честито! Ти се беше отказала, отчаяла, предала, а ето, че чудото е факт! Успех ти пожелавам! Не се тревожи за биопсията, вярвам, че всичко ще е наред! newsm10

# 474
  • София

Vache, много, много ти благодаря за милите думи!!!
Аз отдавна не съм се появявала, сега ти виждам подписа - честито!!!

А те излязоха резултатите - заедно с 2-рата чертичка... така че лечението ще почака. Т.е има някакво изменение, но вероятността да се развие в рак е малка и според мен - а и според лекарят - не си струва риска да изгубя толкова чакано бебе... така че ще го горят след като го извадят, живот и здраве, пред-новогодишно бебето и като минат и кървежите... само всичко да е наред!  Praynig

Аз не се притеснявам от кървенето (тъй де, бях се бая постреснала от количеството, щото от колата до горе (на 1 ет. съм) напълних 1 нощна превръзка... до степен да тече от нея... и целият ми панталон горе беше плувнал в кръв... това лекарят определено не го очакваше, ама аз пък нали съм говедо не се и обадих...  Joy щото ме хвана шубе да не ме задържат.  Crossing Arms
Както и да е - но после кървих дълго (макар и не така обилно), а ову-то се падаше посред кървенето... хич и не очаквах нещо да успее да премине през насрещния поток...  hahaha ама пусто нали да не пропускам - и добре че!

Иначе биопсия и преди са ми правили и пак кървях по- дълго от предполаганото от лекарите.
Не знам защо толкова кръв губя от елементарни ранички по тези места - иначе нямам проблеми с кръвосъсирването...
Като се замисля, ако се бях решила на вагинално раждане, като нищо щях да си умра от кръвозагуба...  Joy

И извън всякаква връзка - на сигурно 8-те различни цитонамазки, вземани от различни лекари и правени в различни лаборатории нищо нямаше. Това нещо, което е и бая голямо - колкото леща си е едричко за нещо по шийката, дето сигурно цялата е толкова голяма - се видя на колопоскопия, която ми беше направена първия път абсолютно случайно - т.е. случайно попаднах на лекар, който намира за нужно да прави тази онко- профилактика на пациентки, попаднали за пръв път при него без никакви особени оплаквания свързани с каквото и да било подобно - т.е. аз бях отишла с направление за вторичен стерилитет и молба за направление за изследване на хормони. (каквото той ми даде, впрочем).

Та мисълта ми беше... настоявайте при профилактичен прегледа да ви правят и това, изследването е елементарно, бързо, без никакви проблеми, а може да се окаже, че е било животоспасяващо... но по неизвестни за мен причини АГ-тата в БГ нямат практиката да го правят по свое усмотрение. Лично на мен за пръв път ми се случи тогава (това беше миналата година) и преди това не бях и чувала, че има такова нещо. А то си било рутина...

ПП
temoshika, много ти благодаря, много!!!

# 475
  • София
Кати, явно шийката ти е доста кръвоснабдена. Това на полипче прилича така както описваш.Щом е ОК биопсията дерзай!!!
И аз ко искаш да знаеш аз бях сигурна, че ще стане така със забременяването. Както се беше набрала, че приключваш, така и не ми изглеждаше да е така Grinning

А за подписа ми... вече се търкалям. Ама и аз дълго време не си сложиш лента де.. май някъде къмто 20 г.с. или нещо такова Crazy

# 476
  • София
Полип е, да. И ще чака.

Ти сигурно заради предния път си чакала, ама аз си знаех, че следващия път няма да е така, че всичко ще си е наред... Много се радвам за теб!

Аз тогава наистина приключих  - поне с лекарствата и пазенето през 2-рата част от цикъла... в резултат на което и това бебе започна живота си обилно полято с червено вино!  hahaha Човек ще рече, че просто моите бебета не желаят да започват като въздържатели...  Joy

Истината е, че сега хич не е най- подходящия момент - направо да си го кажем, най- неподходящия е, татито е без работа - съкратиха почти цялата им фирма... и страшно се притеснява, че първата му цифра е 4, а не 2... и криза и изобщо, ама когато дошло - тогава, но не предполагах, че ще стане... наистина...

А как се радвам на розовичкото ти - аз за това хич и не се надявам, ама се радвам на момиченцата...

# 477
  Браво, Кати! Hug Да сте живи и здрави!  bouquet

# 478
  • Варна
Честито Кати  Hug Hug Без проблеми до края.

# 479
  • София
Кати, щом сега е станало, значи сега е подходящият момент  Grinning Това е нов късмет... татито ше намери работа. Човек може да избира подходящите моменти и накрая да се срине, така че.. ще се оправите.
А за винцето.. Сашата беше полята с обилно количество джин+тоник, пък я, стана човек  Crazy Това бебе второто си стана след като и аз спрях да го мисля  Wink, бях се примирила, че каквото стане, такова.
Кога смяташ да идеш на доктор? Аз сега реших да си спестя тревогите и отидох в 8 г.с. Видя се човече със спонтанни движения дори. Реших, че то ако има нещо да става аз не мога да направи нищо, така че... не се стягах много  Wink

Общи условия

Активация на акаунт