Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама! (17)

• 22 294
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ДД!  Grinning
Юхуу, да си здрава и много щастлива!   bouquet

Ние си отспахме до 9, можеше и още, ама Борко влетя с гръм, мълнии и Франки в ръка.  Laughing Поизчистих, изпрах, Максо спи, а ние с големия отиваме да обядваме.  Hug

# 691
Пропуснах одеве...

Далче, мила, браво на твоят Бо! Направо ме радва скоростта на избиване на зъбките му  Grinning. На конвейр, хихи. Да са му мнооого здрави! Нека избиват така накуп и да не го тормозят сума ти месеци напред  Peace.  Hug

# 692
Юхуууу, честит рожден ден! newsm59  party023  Gift

# 693
Юхуу, честит рожден ден, мила! Голяма да порастнеш!  smile3525
Нищо хубаво да не те пропуска в живота! newsm59
Далче, твоят мъник направо ни разби по точки! Grinning
Ние все още сме без зъби.  baby_neutral

Честит имен ден на Симеоновци, Моники (и ние в това число) и Марти!  bouquet

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 13:26 от Xcat

# 694
Коте, да ти е жива и здрава дъщеричката!
Честито на всички именници! Не знаех, че днес е празник  Blush.

# 695
Рали, мерси. Hug
И аз до скоро не знаех, но се оказа Симеоновден. Grinning

# 696
  • offshore & overseas
Сиянка, шапка ти свалям, ти си една истинска мъченица!! Дай Боже, имунната система на Иренка да укрепне, та да видиш и ти бял ден, мм му стара! #Cussing out

Далче, споделяй ни тук за зъбчетата, за мен също е голям кеф, как ги е наредил кроки Бо!! Дано са му бели и здрави и да мели всичко наред!

Слънчи, съжалявам да прочета, че в ДГ сте получили неприятна изненада, даже изненади. Къде ходеше Софи? Ние сега мислим и кроим по нашия проблем/проблеми и уж стигнахме до някои решения, но няма нищо окончателно, а ей го де е. Оф, сетих се, че Халюша има нужда от пълен боекомплект за ДГ -- гуменки, панталончета и блузки за вътре и затворени обувки -- всичко миналогодишно е негодно за употреба.

Никич, какво беше туй Франки-то? Халюша напоследък спи докъм 8 и половина, но пък Люсилска е топ в 7... като сложим и туй, че като цяло почти не спи...

Любезна, знам какво ти е с напишкването на Дината. Явно някои дечковци, вкл. и Халюша, но и много други, минават първоначално през такъв период. Ще мине, ти само стискай зъби! Хубаво е, че споделяш, доста олеква. Аз навремето си трайках и сега съжалявам....

Рали, завидях ти колко работа си свършила!! При нас и отсъствията от къщи си казаха думата и таман реша, че съм закърпила положението, хоп, отнякъде надникне нещо несвършено. Поне сготвих днес тиквички с ориз, че е най-лесно уж...

Шаманич, тъкмо щях да те нахокам, че даваш съвети без рецепта, но ти си я написала. Grinning Само нещо туй с меленето не ми допада, че си нямам тука асистенти в разнасянето на Люс.

Танче-Г, добре завърнала се, макар че сигурно ти е тъжно и свързваш събитието с края на лятото и започването на работа! Аз краят на лятото обикновено го преживявам като края на света, но напоследък започнах да се уча да ценя и другите сезони! В крайна сметка дори и есента си има своя чар -- толкова е пъстра и спокойна!! Пъстра поне беше, отдавна липсват есенните багри от хоризонта. Не знам, от дъждовете ли, от що ли, но напоследък листатата сякаш направо посинвяват и окапват...

Коте, аз сега разбирам за твойта звезда. Да ѝ е честит именния ден! -- като мокро котенце е в репортажа. Снимката и твоя коментар съм ги изпуснала. Confused

Люсил пълзи още по-уверено от преди, но също така ѝ харесва да стои изправена. У нас обаче няма условия да се изправя и да се държи. Ровя се в продавалника за кошарка, че не ми се дават пари за нова новеничка, при положение, че може да я отхвърли, а и нямаме място... За мнението на Лъвю няма смисъл да ви информирам.

Имаме нужда и от столче за кола, но пак да е на старо, че сме я закършили, а ми се ще да не е пак куча марка. Но в крайна сметка и куча марка ще вземем, ай ся.

Хареса ми преносимото столче за хранене, дето го е предложила Слънчи. Ако зависи от мене, поръчва се оДма'. Но имам и с един скръндзав лъв да се боря, уви!

Решила съм да си купувам миксер, най-обикновен, с 2 приставки за по-рядко и по-гъсто тесто, и то само и само за да мога да правя прословутия компотен сладкиш, дето го усъвършенствах в Пирдоп. Laughing Ще видим, може днес-утре от майчинските...

П.П. Явно влизам в час, отразила съм почти всички събития форОмски Wink

П.П. Липсват ми някои лица, като Ефтелия и Силвъри. За Силвъри си мисля, че може пак да е хукнала да катери баирите, ама Ефи къде е? Па и от Вики нямаме вести май.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 14:13 от Мяуче

# 697
  • София

П.П. Липсват ми някои лица, като Ефтелия и Силвъри. За Силвъри си мисля, че може пак да е хукнала да катери баирите, ама Ефи къде е? Па и от Вики нямаме вести май.

Силвъри беше споменала, че отива на курорт при техните в Търново, с отскачания до Варна, Ефи е вчерашна рожденичка, вероятно е заета да разопакова подаръци и да влиза час с нейните разбойници, а Вики е наоколо (честити ми РД), качила е снимки във ФБ.  bowuu Joy
 smile3548

# 698
Да, ама на Юхуу-то рождения ден забрави! Grinning
Мерси за честитката на Моник. Hug
Имаше снимки на нея след цопването и на Акулата с чашата, но ти беше в странство.  Hug
За стола за кола, за хранене и миксера хич не се церемони с твоя Лъвю - туй са стоки от първа необходимост, да има да взема! Sunglasses
Честит рожден ден на Ефи на патерици!  bouquet

# 699
  • София
Мяу, Франки е една плюшена костенурка /Франклин някакъв анимационен/. Той нашия си променя любимците и мъкне по няколко седмици някой звер и кат му писне го фърля в ъгъла.  Laughing
Ся Франки обаче е много добре обгрижван - дадена му е една стара хавлиена кърпа, машинка за подстригване /истинска, ама и изкубнах кабела/ и едно боди на Макси. Голямо къпане, обличане, завиване, ресане... пада.  Laughing И накрая го целува по челото, абе все едно се гледам отстрани, така добре ме имитира.  Crazy Дори си е пригодил едно ремарке от камион за бебешка количка, та и го вози из стаите.  Crazy

За гърнето - еднократен опит беше, много ме мързи, честно.  Embarassed То сваляне на пампа, боди... май ще го чакам да стане на 2.  Mr. Green

Честит имен ден на именниците ни!  bouquet

Аз отивам да си лягам с децата.  Hug

# 700
  • София
Xcat , да ти е жива и здрава щерката, с радост да си носи красивото име!   bouquet

Честито и на всички останали именици, които празнуват днес!

Мяуче, благодаря, добре заварили! Simple Smile На мен сезоните не ми пречат, но факта, че трябва да се върна на работа направо ме съсипва ( по-точно фирмата където трябва да се върна, тък положението е станало просто нетърпимо) Та в тази връзка, ако чуете, че някой си търси гл.счетоводител, свиркайте! Simple Smile

За столче за кола и ние трябва да купуваме, ако имате впечатления, събирам мнения.... Андреа вече си седи стъбилно седнала и изобщо не иска да "полягва" в бебешкото столче.

# 701
Здравейте и от нас! Grinning
Юхуу, ЧРД  bouquet, много любов и щастие ти пожелавам!
X-cat, много щастие и на твоето момиче, както и на цялото ти семейство!
Далче, браво на Бо! Първенец ни е той
Танче  Hug
Сиянка дано всичко лошо вече при теб отшуми Hug Милата, сладка Иренка да се се оправя по бързо baby_neutral
Моята госпожица е много крива тия дни, но ще и мине  Последния месец беше качила 600гр. и ми олекна малко, че детето не гладува CrazyMr. Green Бяхме малко на село, иначе никъде не сме ходили на почивка нито на море нито на планина, а ми се искаше, но догодина....
Мяу, добре си решила за миксера, спомена и някакъв сладкиш... Mr. Green
Много прегръдки на всички 

# 702
  • София
Да, ама на Юхуу-то рождения ден забрави! Grinning
Mяучето да не си взима от тортата и коктейлите, които сервирах тогава. Crossing Arms
 Crazy
Коте, честит имен ден на твоята русалка!  Crazy

Забравих да ви кажа, че снощи ядох бавно вълшебна бяла риба и изпих 1 доволно пълна чаша вино, докато майка ми се занимаваше с Диди и да ви кажа честно, почувствах се човек!  bowuu Малките радости в живота....  Heart Eyes

Аз пък май реших (тъпо и упорито) да го караме без столче за хранене засега...  Rolling Eyes

# 703
  • София
Котенце, честита ти именничка! Да е жива и здрава!  bouquet
Ники, и мен яко ме имитират.  Rolling Eyes Особено като чуя да ми цитират фрази ... нЕкак си да чуеш - "Докога бе, мамо, докога... не спираш да ме ядосваш и да ме наказваш!" И "мамо, стига лигавщини" ... не е мнОО гот!
Танче... дано да си намериш по-бързо хубава и по-добре платена работа!  fingerscrossed fingerscrossed
Мяу, такова гледах на Хаук преди време и беше доста по-евтино! Супер е удобно за малка къща. Дано убедиш Лъвю!
Софи е в 9 ОДЗ в Младост 1, зад пазара е.  Като цяло съм мноооого доволна от градината, но нещо в сборните групи не й понесе тази година  Tired Иначе титулярните й госпожи са супер, дано се върнат по-скоро!
Колкото до дрехи и обувки - май това ще са й подаръците за именния й ден на Софи, който предстои. Подходящи дрехи за д.г.

Юху, ей така се живее 100 години, нал тъй  Mr. Green

# 704
  • offshore & overseas
Леле, съвсем ме е отнесъл вихъра, сори, отрязах репликата, за да я сложа в отделен постинг, пък то... smile3537

Юхууу, честит рожден ден!! Все така духовита да си ни!! С Люсил ти пожелаваме здраве, обич и весело прекарване на времето с онова лУбопитното и учуденото Диди!

А сега -- наздраве!! Drunk eat

Вярвам, не се съмнявате, всичко това го написах заради тортата и коктейлите... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт