Подсъзнанието може всичко 28 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 371
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
mijjka  Hug хиляди благодарности точно това ми трябваше. Слагам техниката в графа "БЕЗЦЕННИ"!

Днес имах подобно преживяване и тъй като случаят е заплетен от много време, отдавна спрях да се боря с него / ама наистина/ .Обаче си питам аз  и настоявам за отговор и нищо . Предполагам, че моето Висше Аз  е видяло трудност да ми изпрати съобщение, което да разбера, а аз продължавам да питам Wink   Отговорът дойде със свиване в стомаха . Странното е, че нищо друго неможеше да ми задържи вниманието в този момент, настоятелно ме "гъделичкаше "корема - и  най накрая - О , Чудо Разбрала!

Сега ще си поработя върху комуникацията с Висшият Аз, защото все така ли ще я караме. И смятям да използвам тази техника.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 17:53 от feelthef

# 121
Сядам аз пред тв-то, отпускам се с кола в ръка и гледам 18.08  #Crazy
Че като хукнах, не мога да сваря да търся плика, да горя, да чета  hahaha изгорих си пръста  ooooh!
Обаче как видях часовника точно на 18.08  newsm78
Ама сега как ме боли изгорения пръст, ама му казвам да спира, щото съм много добра с мислите и ще му пратя заповед да се спира, щото  hahaha

# 122
  • Добрич
Вместо запис:

Цитат

Стъкло и огледало – еврейска притча за парите

- Ребе, не разбирам - отиваш при бедняка и той е приветлив и ти помага с каквото може. Отиваш при богатия и той никого не вижда... Нима всичко е заради парите?
- Погледни през прозореца, какво виждаш?
- Жена с дете в количка, отиваща на пазар...
- Добре. А сега погледни в огледалото, какво виждаш там?
- Че какво мога да видя там, само себе си.
- Точно така: прозорецът е от стъкло и огледалото е от стъкло. Трябва само да добавиш малко сребро и вече виждаш само себе си...

От тук.

За съжаление, често е вярно.

Не съм влизала около седмица, а вие сте изписали десетина страници от новата тема. Дано да смогна тази вечер да наваксам.

# 123
Сядам аз пред тв-то, отпускам се с кола в ръка и гледам 18.08  #Crazy
Че като хукнах, не мога да сваря да търся плика, да горя, да чета  hahaha изгорих си пръста  ooooh!
Обаче как видях часовника точно на 18.08  newsm78
Ама сега как ме боли изгорения пръст, ама му казвам да спира, щото съм много добра с мислите и ще му пратя заповед да се спира, щото  hahaha
Защо в 18.08? Нали днес трябва в 19.08?  newsm78 Аз просто цепя секундата засега, но утре и вдруги ден, ще са малко екстремни условията, а пък да видим...  Blush

# 124
  • BG
Аз малко закъснях тази вечер (30-ина мин.) заплеснах се да разказвам на мъжо как ми е минал денят и хоп - 19.36, веднага го изгорих и хвърлих пепелта с/у вятъра.  Сбъдване на желанията и много положителни емоции.

# 125
Моето днешно листче пламна като факла..................

# 126
Ако имате татуировки също не може.
....Дали проверяват?

Ама към тази тема трябва да се подхожда сериозно. Какво значи някой да проверява. Попълваш въпросник. Това зависи от твоята съвест. И не е заради хепатита, той се покрива в частта с болестите, а заради мастилата.
Ами това беше по-скоро шега Wink , в никакъв случай не подхождам несериозно към темата, напротив. Благодаря за отговора, ще го имам предвид. 
Нали вместо в 18.08, 19.08 и т.н, може и в 7 или в 7.07 да се изгори листчето с желанието?

# 127
Starlight', не ми се обиждам, моля те. Не беше с лошо!!!!!!   bouquet

# 128
Цитат
Стъкло и огледало – еврейска притча за парите

- Ребе, не разбирам - отиваш при бедняка и той е приветлив и ти помага с каквото може. Отиваш при богатия и той никого не вижда... Нима всичко е заради парите?
- Погледни през прозореца, какво виждаш?
- Жена с дете в количка, отиваща на пазар...
- Добре. А сега погледни в огледалото, какво виждаш там?
- Че какво мога да видя там, само себе си.
- Точно така: прозорецът е от стъкло и огледалото е от стъкло. Трябва само да добавиш малко сребро и вече виждаш само себе си...

Това ми изглежда да е вярно само за евреи към други хора. Поне на нашия континент евреите са огромна общност, която доброволно се е организирала всеки да дарява 1/10 от придобитото на тяхната църква, която пък разпределя полученото на по-бедните и ги сплотява духовно. Отделно за позакъсалите тяхни бизнеси църквата всяка седмица дава "насоки" на хората да подпомогнат този в нужда купувайки например предимно от неговия магазин. Така дарявайки и взаимопомагайки си са в синхрон с вселенските закони и не е случайно защо огромната част от парите на човечеството са тяхно притежание.

# 129
Момичета, спешно се нуждая от помощта ви. Сутринта станах с мисълта, че трябва да отида да дам кръв, че някой се нуждае от нея и цял ден тази мисъл не ми излиза от ума. До сега никога не съм давала кръв и се страхувам, но тази мисъл е по - силна и не ме напуска. Какво да правя.МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ.
И аз изпитах такова желание,но не ми позволиха понеже тежа под 50кг....колкото и да искам. Вчера ми се обади моя приятелка ,търсеше кръводарител СПЕШНО!!!.....моя мъж излезна от работа и дари....дано е помогнал с това искрено се надявам

# 130
  • София-в сърцата на моите деца
Някой да ме насочи кога е най -благоприятното време за подписване на Договор за имот? newsm78

# 131
  • София
Значението на цветята

http://www.vbox7.com/play:11b6848a

# 132
  • Пловдив
Лени   bouquet благодаря за новата тема, а началото е ...  Heart Eyes

Толкова много неща сте изписали за два дни, че ще ми трябва доста време за да ги прочета, но не искам да пропускам нищо защото моите отговори са може би някъде там  Grinning

Искам да ви споделя за моето отказване от цигарите, но ще го направя в другата тема, когато мога.

Даниела, много болка и тъга има в поста ти, аз в момента съм в една подобна ситуация, но продължавам с нещата, които съм научила до тук. Почти непрекъснато си повтарям "Всичко каквото се случва е за моето най-висше добро". За сега овладявам положението, но се изправих пред една ситуация, за която май няма решение (или поне такова, каквото на мен би ми се искало). За това ще помоля, ако някой знае нещо да ми помогне - мога ли по някакъв начин да премахна от друг човек порок, без той да разбере за моята намеса? Всичко което съм чела до тук е че не можем да влияем на другите. По метода Силва има една техника, но там трябва съгласието на другия. Ако някой е запознат с някаква техника ще съм безкрайно благодарна.

Пожелавам ви сбъдване на всичките ви мечти   bouquet  Heart Eyes  Hug

# 133
Благодаря, че ви има!   bouquet

# 134
мога ли по някакъв начин да премахна от друг човек порок, без той да разбере за моята намеса? Всичко което съм чела до тук е че не можем да влияем на другите.

Единствената техника е чрез личния пример/авторитет/успехи/влияние... да вдъхновим друг да направи промяна в себе си следвайки някого. Само тогава няма да има намеса в личния избор на другите защото избора ще го направят те самите.
Всички други техники са или граничат с енергийно вмешателство или по някакъв друг начин са в противоречие със свободния избор на другите, което не води до нищо добро за никого.

Сестра ми е изпаднала в зависимост от хазарт от много години и колкото и да искам да и помогна, а има много начини за това, не си позволявам да се намеся, защото това е нейния избор и сигурно и е нужно това изпитание в живота.

Обаче имаме право да казваме "грешките" на най-близките около нас и ако човека поиска помощ, тогава нещата стават различни. Но без негово знание - никога.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 23:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт