Подсъзнанието може всичко 28 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 452
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Много странно. Снощи сънувах душата ми. Беше на няколко поднива, които си предаваха информация едно на друго newsm78...

# 196
А аз днес както спях духна вятър ( в сънят ми, в леглото  Laughing ) и за секунди излязох от тялото си  newsm78
Да не би вече да полудяваме  Joy

# 197
Май ви бях споделила и това, че от може би месец-два дори когато погледна към часовник , само еднакви цифри виждам, всеки ден, винаги!
Примерно преди малко: 18:18 или 12:12, 16:16, 10:10
Или така: 12:21, 14:41, 10:01
Всеки ден е така, без изключение.

# 198
Май ви бях споделила и това, че от може би месец-два дори когато погледна към часовник , само еднакви цифри виждам, всеки ден, винаги!
Това са знаци на ангелите.. http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1971 

# 199
Да, разбрах и всеки ден им се усмихвам като се закачат с мен така  Joy

# 200
Извинявам се че все пиша  Joy но държа да го споделя.
Допреди секунда бройката на публикациите ми завършваше на 355 и ей сега raliko като ми пусна линка с числата, явно са ми изтрили две публикации и за секунда брояча ми отчете 353  Joy, поглеждам в тълкуването и чета:

353 или 335 – Възнесените Майстори искат да ви подготвят за голяма промяна, която е неизбежна. Те искат да знаете, че ви държат за ръка по време на тази промяна и всичко ще е наред. Приемете промяната и търсете благословението в нея.

Hug

А от няколко нощи пък сънувам че гледам на карти Таро  hahaha
Не искам, но все гледам  Joy
Аз имам Таро, но не мога  Hug

# 201
Маргало,не ти е дошло времето за Таро Wink когато си готова,сами ще те повикат Peace

# 202
# 203
Като казахте Таро да ви кажа, че едно време гледах много на Таро. На майка ми , на нейните прителки, на мои приятелки. Всички казваха,че много познавами и умея да тълкувам добре. Моя приятелка ми подари картите, каза че я е страх от тях и не иска да са в тях.. Незнам от къде ги беше взела...  Rolling Eyes Сега като се сетя незнам къде са, не съм гледала на тях от години... Thinking Но си спомням защо спрях... Един ден баба ми ме видя(междудругото тя е много набожна католичка), каза ми, че тези карти не били добри и че с тях отварям лоши сили, така допускам те да ме видят. Shocked.. Бях тийн и се поуплаших. Оттогава ги зарязах

# 204
Маргало, това с числата се случва на доста от нас май. Hug
ralikoq благодаря за линка- интересен е и ще го пречета внимателно, но ... по-късно.

Момичета, изведнъж днес се почувствах отпаднала. Още сутринта когато бягах край реката , усетих, че ми е трудно, нямам сили, като друг път. Но си направих бягането, постепенно до обяд загубих сили и отпаднах. Не съм болна, нищо ми няма, нищо не ме боли, просто нямам сили. Много странно. Случва ми се за първи път. на какво може да се дължи? newsm78  Едва кретам. Пих чаша гореща вода-ефект няма. Взех си хомеопатичното преди малко, защото не се издръжа- няма кой да ми гледа детето и кученцето. Сега мисля да си взема душ и да се обтрия със сол. Прилича ми на енергиен пробив, ама не мога да вдяна откъде... и кой ..., пък може и да не е такова, но какво е? Нямам енергия, нямам сили, размекната съм физически. Безспокоя се, защото от понеделник трябва да съм във форма, че водя детето всеки ден в София и се връщам и е важно да го правя, не мога да го отложа, и няма кой друг да го води.
 Praynig

# 205
darena   Hug
Излез сред природата, прегърни едно дърво и постой така като си представяш колко много го обичаш все едно е човек.

# 206
  • Пловдив

това ми се случва от около година и половина, дори през нощта когато ставам поглеждам часовника и е така 1:01, 1:11, 2:02, и т.н., в началото си пожелавах едно желание, което в последствие не се сбъдна и сега просто не обръщам внимание на това съвпадение  newsm78

# 207
За повдигане на вибрация  Joy

http://www.vbox7.com/play:c93d4466

# 208
  • София
Не мога да намеря страницата, днес в колко чака беше горенето на листчето?

# 209
darena така както описваш най-вероятно се касае за спиране-нещо  си решила или ти предстои да решиш да правиш и силите те спират.Както пише в  линка  за законите на съдбата,независимо колко иска човек да промени живота си има сили които го спират ,за да остане на същото ниво.Искат се много вътрешни сили  ,за да успее човек да се пребори и да промени живота си както иска.Ето защо е това  отпадане,и  правилния начин е не на тялото да въздействаш.А на душата,като медитациите и разговорите с висшия Аз са задължителни. Peace

Общи условия

Активация на акаунт